Çavuş
09 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaslar, aracin karburatorunun orda tam yakit hortumunun girdigi yerin altindaki sari vida kayboldu. Medium speed vidasi yani. Yedek parca olarak bunu bulabilecegim yer varmi biliyormusunuz ?
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce aldım bilgisayarı R9 m290x ekran kartlı olan modeli. İlk başta ölü pixel çıktı ekranda ve panel değişti. Geçtiğimiz cumartesi ise COD AW oynarken bi anda bilgisayar dondu (ara ara ani fps düşüşleri oluyordu) ve kapandı daha da açılmadı. Monster servisine götürdüm inceleme sonucunda ekran kartını değiştirmişler. Battlefield 4,COD AW,Crysis 3 gibi oyunlarda fps bi anda saniyelik olarak 15-20 fps ye kadar düşüyordu sonra tekrar eski haline geliyordu. Bu durumumuda söyledim. Bugün pc yi servsiten alırken tekrar sordum, ani fps düşüşleri arızalı karttan dolayımı yapar diye ''evet ekran kartından dolayı yapar'' diye bir cevap aldım. Fakat eve gelip oyunu açtığımda (battlefield 4) aynı durum söz konusu hiç hareket ettirmiyorum ekranı görüntü sabit oluyor ancak bu durumda bile fps iniş çıkışları oluyor. Sinirimi bozmaya başladı. Varmı başına gelen böyle bişey.
Hakkında
Forum İmzası:
Monster TULPAR T7 V2.4.1
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 412 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.