Şimdi Ara

Monster GTX 10XX Dizüstü Modelleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MONSTER markası gtx 10xx modellerini piyasaya getirerek ilke imza attı. Sonuç? Hayal kırıklığı. Fiyatlar çok yüksek. En uygun modeli 5600 lira. Tamam daha yeni seri ama bu kadar yüksek fiyat konulmaz. Ucuzlasa bile en fazla 600 lira ucuzlar sanıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam zati pahali gelecegi biliniyordu ulkemizde ki vergiler ve dolar kuru ama bende bu kadar tahmin etmedim monster da boyle ise msi asus gb markalarda daha da pahali olucak. 1050 yada1040 modellerini beklemeli artik alacak arkadaslar.
  • karbonbazliorganizma kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar evet pahalı ama bu GPU'larla birlikte gelen bir yeniliği de göz ardı etmemek gerek. Nihayet artık dizüstü oyuncuları da masaüstü oyuncularının aldığı FPS değerlerinin aynısını alabilecek. Yani GTX 1070M performansı ile GTX 1070 performansı eşit olacak. Şahsen benim de en çok şikayetçi olduğum konu buydu. Masaüstünde GTX 950 ile notebooklardaki GTX 950M arasında büyük bir fark oluyordu ve notebook kullandığım için sürekli "Acaba kazık mı yiyorum. 950M ile 950'nin 3'te 2'si performans alıyorum.Adil değil bu!" şeklinde düşüncelere kapılıyordum. GPU'lar benim hoşuma gitti. Daha ayrıntılı bilgi için donanımhaberin hazırlamış olduğu inceleme bulunmakta.

• Kesinlikle çok fazla. Fiyat artışı olacağı belliydi ama önceki neslin üst modeli fiyatından bile fazlaya yeninin alt neslini vermek adil değil bence. 1080'lilere 11 bin lira fiyat çekmişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eski modeli almaya razıyım. Her halükarda işimi görecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.