Şimdi Ara

monster gsync panel değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Elimde yaklaşık bir sene önce aldığım tulpar t5 v8.1 model bir notebook var. Panelden çok memnun olmadığım için paneli değiştirmeyi düşünüyorum. notebookun paneli gsync'li olduğu için monster yetkilileri panel değişimi olmadığını belirtmişlerdi fakat paneli değiştirmenin bir yolu yok mu? TN panele veya ışık sızmasının daha az olduğu başka bir model İPS panele geçmek istiyorum bu mümkün müdür? Gsync özelliğinin gidip gitmemesi önemli değil benim için. Özellikle bu soruyu monster yetkilileri cevaplarsa sevinirim.



  • Merhaba,

    Maalesef yok cihazınız G-SYNC özellikli bir anakarta sahip olduğu için ekrana görüntü anakart üzerindeki G-SYNC devresi üzerinden iletilmektedir. Ekran paneliniz ile bu devre önceden programlandığı için farklı bir panel takılması durumunda ekrana görüntü gelmeyecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • cevabınız için teşekkür ederim.
  • bu arada bir soru daha sormak istiyorum. evde olduğum sürelerde notebook'u monitore bağlayıp oynamayı düşünüyorum. Notebook'un paneli gsync ama monitor değil bir sıkıntı çıkar mı? Herhangi bir gecikme veya başka sıkıntılar yaşar mıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.