Şimdi Ara

MONSTER GAMİNG LAPTOP BİLGİ İSTİYORUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE İYİ GÜNLER BEN MONSTER MARKA OYUN BİLGİSAYARI ALMAK İSTİYORUM AMA PEK BİLGİM YOK

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-3.html#.VpwRMfmLTIU

BU BİLGİSAYARI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

LOL/CS GO TÜRÜ OYUNLARI OYNUYORUM AMA ALDIKTAN SONRA DAHA FARKLI YENİ OYUNLARI OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASIL PERFORMANS ALIRIM İŞİME GERÇEKTEN YARAR MI?

TEŞEKKÜRLER..

• hallbatr H kullanıcısına yanıt
    Oldukça iyi bir bilgisayar. O dediğin oyunları çok rahat oynarsın. Ayrıca crysis ve battlefield farcry serisini de oynatır. Gta5 i bilmem. Hiç sevmediğim için denemedim. Hayırlı olsun ne diyelim. Ama msi gaming serisine de bi bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası msi in aynı özellikteki bilgisayarları daha pahalı oldığunu düşünüyorum o yüzden monster almaya karar verdim teşekkür ederim..

• Madem çok para vereceksin, mümkünse 256 bit ekran kartı olan bir Laptop al. 128 bitlerin geleceği fazla parlak değil...
  • 17.3 ekran boyutu laptop için büyük bir ekran öncelikle bunu göz önünde bulundurun. Teknik olarak oyun manasında sizi genel olarak pek üzmez ancak, 7200 rpm de olsa harddisk sizi biraz yavaşlatabilir, ssdli yanında hdd ile gelen bir modele bakmayı deneyebilirsiniz. Gtx970 e çıktığınızda muhtemelen fiyat epeyce yükselecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeRologize

Madem çok para vereceksin, mümkünse 256 bit ekran kartı olan bir Laptop al. 128 bitlerin geleceği fazla parlak değil...

256 bit ekran kartları olan bilgisayarlar 6500 liradan başlıyor baya bi fiyat farkı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

17.3 ekran boyutu laptop için büyük bir ekran öncelikle bunu göz önünde bulundurun. Teknik olarak oyun manasında sizi genel olarak pek üzmez ancak, 7200 rpm de olsa harddisk sizi biraz yavaşlatabilir, ssdli yanında hdd ile gelen bir modele bakmayı deneyebilirsiniz. Gtx970 e çıktığınızda muhtemelen fiyat epeyce yükselecektir.

ileride ssd taktırmayı düşünüyorum ve ilk başta ramı 8 gb 2133 mhz yaptırcam ileride ramıda 16 gb 2133 olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Doğrudur. Monster olunca o fiyatlara çıkıyor. Ama asustur sonydir falan bi araştırıp daha uygun fiyatlılarını bulabilirsin diye düşünüyorum
  • quote:

Doğrudur. Monster olunca o fiyatlara çıkıyor. Ama asustur sonydir falan bi araştırıp daha uygun fiyatlılarını bulabilirsin diye düşünüyorum

kendimi biraz zorlarsam bu modelde olabilir aslında sizce nasıldır 4. nesil ama

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471855&kat=6453&lang=tr-TR#.VpysncujNnE

İşlemci mimarileri arasında ki nesil farklılıkları hakkında detaylı bir araştırma yapmadığım için 2si arasındaki farkın ederini bilmiyorum tam olarak. O konuda daha bilgili arkadaşlar varsa onlar bir el atsınlar. Ekran kartına gelince çok daha iyi bir performans alırsın ve çok daha uzun soluklu olur diye düşünüyorum.
  • quote:

İşlemci mimarileri arasında ki nesil farklılıkları hakkında detaylı bir araştırma yapmadığım için 2si arasındaki farkın ederini bilmiyorum tam olarak. O konuda daha bilgili arkadaşlar varsa onlar bir el atsınlar. Ekran kartına gelince çok daha iyi bir performans alırsın ve çok daha uzun soluklu olur diye düşünüyorum.

Gerçekten çok teşekkür ederim bilgileriniz için sağolun değerlendiricem

• MaşaAllah masaüstlerinde Sandy Bridge'den beridir performans iyi iken Haswell olmuş Skylake olmuş çok bir fark olmaz ancak chipset yenilikleri ve onun getirdikleri olur. Şahsi fikrim 970 li makine kullanım açısından daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

MaşaAllah masaüstlerinde Sandy Bridge'den beridir performans iyi iken Haswell olmuş Skylake olmuş çok bir fark olmaz ancak chipset yenilikleri ve onun getirdikleri olur. Şahsi fikrim 970 li makine kullanım açısından daha iyi olur.

Aynen bende öyle düşünüyorum zaten 970 li makinada ekran kartı değişebilir özellikte ilerde değiştirme şansımda var bende ona kadar verdim teşekkür ederim

• bir şey sormak istiyorum neden oyun için laptop almayı düşünüyorsunuz çok sık seyahat eden ve öğrenci iseniz ona bir şey diyemem ama sırf oyun için laptop almanızı hiç önermem o fiyata o laptoplar dan daha performanslı bir masastü sistem toplarsın illa laptop diyorsan monster bildiğin kadarı ile masaüstü sistemlerinde olduğu gibi toplama laptop işi de yapıyorlar siz parçaları sistemi yazıp veriyorsunuz onlar laptop haline getirip veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 18 Ocak 2016; 12:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallbatr

quote:

kendimi biraz zorlarsam bu modelde olabilir aslında sizce nasıldır 4. nesil ama

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471855&kat=6453&lang=tr-TR#.VpysncujNnE

http://forum.donanimhaber.com/m_113489648/f_//tm.htm#113489648

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.