Şimdi Ara

MONSTER EKSİK VAR MI BAKAR MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monster geldi fakat içinden hdmi kabloları çıkmadı birde arka kapağında monster simgesi yok yani arka kapakda marka simgesi yok sizde durum nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KSV7R

Arkadaşlar monster geldi fakat içinden hdmi kabloları çıkmadı birde arka kapağında monster simgesi yok yani arka kapakda marka simgesi yok sizde durum nedir.

reis hangı model onuda yazarsan ona gore yardımcı olabılır arkadaslar .
  • p150em
  • aynen arkada yazmıyor bısey sadece ekranın altında yazıyor . hdmı kablosu zaten parayla verılıyordu sıparıste . eksıgınız yok gule gule kullanın
  • çok teşekkürler yorumunuz için
  • Hadi hayirli olsun kardes darisi basimiza umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın arkasında yazmıyormu ? Bundan önceki 150hm lerde yazıyordu gayette iyi duruyo aslında olsa daha güzel olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rüya mı yorumlacak var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oo hayirli olsun. Ekimde gelecek olan laptopumu suan almissiniz ne guzel :)

P150em default haliyle mi ? Ufak bir inceleme bekliyoruz hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Oo hayirli olsun. Ekimde gelecek olan laptopumu suan almissiniz ne guzel :)

P150em default haliyle mi ? Ufak bir inceleme bekliyoruz hocam..

hocam default aldım 660m ile şuan bütün son çıkan oyunları high ultra karışımı çok rahat oynuyorum full çözünürlükte yani içiniz rahat olsun güzel bir ürün.
  • Hocam hw monitor ile sicakliklara bakabilir misiniz? 10-15 dk bir oyun oynayin bakalim max sicakliklar ne durumda.

Ayrica win 7 puanlarini koyarsaniz iyi olur.

• Hayırlı olsun inceleme isteriz alan kaçıyor alan kaçıyor Yeni duydum monsterını alıp incelemesini yapmayanın hesabı banlanıyormuş ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobra32 -- 3 Ağustos 2012; 14:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Hayırlı olsun inceleme isteriz alan kaçıyor alan kaçıyor Yeni duydum monsterını alıp incelemesini yapmayanın hesabı banlanıyormuş ona göre

Aynen ha alan kaçıyor cidden. Hiç böyle konu açıp 4 4 lük inceleme yapan görmedim. Gerçi o kadar bekleyişten sonra özlemlerini dindiremiyorlar heralde.

• bende siparis vermeyi dusunuyorum aklima takilan tek sey isinma konusu win 7 puanlarini da bekliyoruz ayrica

• quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Hayırlı olsun inceleme isteriz alan kaçıyor alan kaçıyor Yeni duydum monsterını alıp incelemesini yapmayanın hesabı banlanıyormuş ona göre

bir beni mi çağırdı? baannn !!!!!!

• quote:

Arkadaşlar monster geldi fakat içinden hdmi kabloları çıkmadı birde arka kapağında monster simgesi yok yani arka kapakda marka simgesi yok sizde durum nedir.

KSV7R forumda hep birlikte konustuk ve makineleri aynı zmanada aldık hayırlı olsun +
    HDMI kablosu cıkmıyor zaten yani extradan sepete eklemediysen HDMI kablosu seceneği yok yani standart gelmiyor 9 küsür liraydı istersen ekletiyordun arka kapakta monster yazısı var bende ama logo olarak göz logosu yok
    Senki de mi böyle bişi yoksa hiç mi bişi yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

KSV7R forumda hep birlikte konustuk ve makineleri aynı zmanada aldık hayırlı olsun +
    HDMI kablosu cıkmıyor zaten yani extradan sepete eklemediysen HDMI kablosu seceneği yok yani standart gelmiyor 9 küsür liraydı istersen ekletiyordun arka kapakta monster yazısı var bende ama logo olarak göz logosu yok

hıc bısey yok cok saglam gorunemsıne neden oluyo aslında :d

• Sıcaklık konusunda çok rahat olun fanlar oyuna girdiğiniz anda asılmaya başlıyr yaklaşık 1.5 saat bf3 oynadıktan sonra sıcaklık değerleri genel olarak 50-65 arasıydı çok nadir 68 filan gördüm yani sorun olmuyor öle kasma gibisinden.Fanlar canavar
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

hıc bısey yok cok saglam gorunemsıne neden oluyo aslında :d

:D :D ewet oda güzel ben jelatinleri çıkarmadım :D :D kıyamıyorum ama cantaya sıgmıyor mubarek zorla sokuyorum jelatinler hep zarar görüyo yakında cıkcak bi bi ay idare etse :D :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.