Şimdi Ara

Monster ekran türü IPS mi TN mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Full hd led yazıyor bazı modellerinde, iletişime geçtim

"Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.

IPS olmayıp yeni teknoloji AAS ekran kullanılmaktadır. Işık sızması en aza indirgenmiş ve 170 derecede de doğru renk vermektedir.

Detaylı bilgi için 0216 449 49 30 numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla"
    Böyle yanıtladılar. AAS ne demek? Yani tn model mi?

AAS paneller, IPS olarak adlandırılmayan ancak IPS gibi görüntü kalitesi ve 178 derece görüş açısı sunabilen, yani ekrana yanlardan bakıldığında kararma yapmayan ve tepkime süresi standart bir TN panelden bile daha düşük olan IPS ile TN arasına konumlandırılmış bir panel tipidir. IPS ile AAS ekranları yan yana koyduğunuzda aradaki farkı anlayabilmek zordur. Küçük bir not daha düşelim IPS ekranların tepkime süreleri AAS panellerden daha yüksektir. Bu da oyunlarda AAS panellerin ghosting olayının daha düşük olması ve oyun keyfinizi arttırması anlamına gelmektedir.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
    Tüm mesajlarınıza aynı İŞ GÜNÜ içerisinde yanıt verilmeye çalışılmaktadır.
    MONSTER Müşteri Destek Hattı : 444 26 04 - Çalışma saatlerimiz : Hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Merhaba,

AAS paneller, IPS olarak adlandırılmayan ancak IPS gibi görüntü kalitesi ve 178 derece görüş açısı sunabilen, yani ekrana yanlardan bakıldığında kararma yapmayan ve tepkime süresi standart bir TN panelden bile daha düşük olan IPS ile TN arasına konumlandırılmış bir panel tipidir. IPS ile AAS ekranları yan yana koyduğunuzda aradaki farkı anlayabilmek zordur. Küçük bir not daha düşelim IPS ekranların tepkime süreleri AAS panellerden daha yüksektir. Bu da oyunlarda AAS panellerin ghosting olayının daha düşük olması ve oyun keyfinizi arttırması anlamına gelmektedir.

Saygılarımızla,

Hızlı cevap verdiginiz için teşekkür ederim. Ben ekrana önem veriyorum. Profesyonel çalışmıyorum fakat görüntü benim için önemli bu durumda ips belirgin bir avantaj sağlar diyorsaniz ips panelli bir modelinizi sipariş edeceğim. Farkedilmeyecek kadar ufak bir farksa seçimimle devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Konu ile ilgili gerekli açıklamaları yaptık tercih sizindir.

Saygılarımızla,

Tüm mesajlarınıza aynı İŞ GÜNÜ içerisinde yanıt verilmeye çalışılmaktadır.
    MONSTER Müşteri Destek Hattı : 444 26 04 - Çalışma saatlerimiz : Hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Merhaba,

Saygılarımızla,

Hızlı cevap verdiginiz için teşekkür ederim. Ben ekrana önem veriyorum. Profesyonel çalışmıyorum fakat görüntü benim için önemli bu durumda ips belirgin bir avantaj sağlar diyorsaniz ips panelli bir modelinizi sipariş edeceğim. Farkedilmeyecek kadar ufak bir farksa seçimimle devam edeceğim.

İPS panelde renkler daha canlı, LG Philips üretimi bir panel benim kullandığım ve gayet beğendim. Mağazada her ikisinide incelemiş birisi olarak benim tavsiyem İPS paneldir.

• Merhaba,

Sonuç olarak ekranlarınız IPS değil mi? Çünkü ürün açıklamalarınızda net olarak IPS ekran olduğunu yazmışsınız. Örneğin şu modelde

IPS benzeri ile IPS arasında epey fark var çünkü. IPS ekranlı iyi bir laptop bulabilmeye uğraşıyorum ve cevabınız olumlu olursa yeni bir müşteriniz olacak. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharky -- 1 Ocak 2018; 1:53:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dharky

Merhaba,

Sonuç olarak ekranlarınız IPS değil mi? Çünkü ürün açıklamalarınızda net olarak IPS ekran olduğunu yazmışsınız. Örneğin şu modelde

IPS benzeri ile IPS arasında epey fark var çünkü. IPS ekranlı iyi bir laptop bulabilmeye uğraşıyorum ve cevabınız olumlu olursa yeni bir müşteriniz olacak. :D

ips yazıyorsa öyledir.Benim aldığım modelde yazmıyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ips mi yoksa sade led mi
    12 yıl önce açıldı
    Mini LED mi OLED mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dharky

Merhaba,

En iyisi arayıp sormak. Yardımcı oluyorlar.

• Vakit bulduğum bir ara Kadıköy'deki mağazaya gidip bakacağım.

Bu aas teknolojisi nedir, kim üretir, monster nerden bulmuş..?

Patent:
    trademarks.justia.com
    AAS AZIMUTHAL ANCHORING SWITCHING Trademark of INNOLUX CORPORATION - Registration Number 4531607 - Serial Number 85682239 :: Justia Trademarks
    https://trademarks.justia.com/856/82/aas-azimuthal-anchoring-85682239.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 30 Kasım 2019; 1:47:2 >

• Biraz daha araştırınca;
    AAs aslında bir VA panel tipi imiş, Innolux adına tescilli imiş, bakış açısının her yönden 178 derece olduğu yazılıyor, tepki süresi olarak da 1 ms ile 4 ms değerleri gördüm. contrast oranı da VA ile aynı....
    Bu yazılanlar doğru ise bu panelin olduk başarılı olması gerekiyor.. ancak piyasada nadir bulunabiliyor.
    örneğin "AOC U3277PWQU" ve bu monitörün panel özelliği hepsiburada.com ilanında ips, webdenal.com ilanında ise yukarıda ips aşağıda mva olarak gösterilmiş.

pcmonitors.info
    Samsung U32H850 with '4K' VA panel and Quantum Dots | PC Monitors
    https://pcmonitors.info/samsung/samsung-u32h850-u32h750-with-4k-va-panel-and-quantum-dots/....
    "The panel used is a 31.5” VA (Vertical Alignment) panel, or more specifically we believe the InnoLux M315DJJ-Q01. This has an AAS (Azimuthal Anchoring Switch) panel, which is essentially a type of VA technology."
    ...https://pcmonitors.info/reviews/aoc-u3277pwqu/ ... "VA (Vertical Alignment) type panel is used, or more specifically a rather confusingly named AAS (Azimuthal Anchoring Switch) panel" ... "Response time (G2G): 4ms, Contrast ratio: 3,000:1,Viewing angle: 178º horizontal, 178º vertical"

• Innolux bu panel tipini IPS benzeri olarak tanımlamış.
    Monster ekran türü IPS mi TN mi?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.