Şimdi Ara

MONSTER 'DA KAMPANYA SEÇİLİ ÜRÜNLER İLE DEVAM EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Sizlerden gelen yoğun talep ve istekleri de değerlendirerek, aşağıda belirtilen ve en çok tercih edilen modellerimiz arasında yer alan modeller de kampanya devam ettirilmektedir.

Üstelik TULPAR serisi modellerimizi satın alan müşterilerimiz http://www.monsternotebook.com.tr/THEWITCHER.html bağlantı adresinde bulunan The Witcher 3 oyununa da ücretsiz sahip olabilmektedir.

ABRA SERİLERİ

ABRA A7 V5.2.1 >>>>> DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ABRA A7 V5.2 >>>>> DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ABRA A7 V3.2 >>>>> DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TULPAR SERİLERİ

TULPAR T7 V2.6.1>>>>> DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TULPAR T5 V5.1 >>>>> DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TULPAR T5 V7.1 >>>>> DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 2 Mayıs 2015; 17:10:14 >

• A5 serisine zam gelmiş bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şair burada demek istiyor ki, bu modeller haricindeki bütün modellere zam yaptık
  • Bi yandan bindirim bi yandan kampanya

• Oooo Ne kampanya Ama

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Ne zaman niyetlensem ya istediğim model satıştan kalkıyor ya da beğendiğim modele zam geliyor Hiç sevmedim ben bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughty.gif

Bi yandan bindirim bi yandan kampanya

A5lere iyi giydirmişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi tulpar t7 v3.1.1 200 lira zam gelmiş yahu

• @MonsterMusteriHizmetleri dolar düşüyor fiyatlarda revize yapmayı düşünmüyor musunuz?

1$ 2,65TL den 2,70TL'ye çıkınca bazı modellere 100TL bazı modellere 200TL zam gelmişti.
    Şuanda 2.70TL'lerden ≈2.60TL düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 13 Mayıs 2015; 15:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

@MonsterMusteriHizmetleri dolar düşüyor fiyatlarda revize yapmayı düşünmüyor musunuz?

1$ 2,65TL den 2,70TL'ye çıkınca bazı modellere 100TL bazı modellere 200TL zam gelmişti.

Hiç sanmıyorum. Bindirim kalır.

Birde kampanya yaptık demezler mi. Neremle gülsem bilemedim

TULPAR T7 V2.6.1 modeli bindirimden sonra 4.199 TL olmuştu. Bu başlıkta bu üründe de indirim var diyorlar. Ancak fiyat halen 4.199 TL. İndirim nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdede80

quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

@MonsterMusteriHizmetleri dolar düşüyor fiyatlarda revize yapmayı düşünmüyor musunuz?

Hiç sanmıyorum. Bindirim kalır.

Birde kampanya yaptık demezler mi. Neremle gülsem bilemedim

TULPAR T7 V2.6.1 modeli bindirimden sonra 4.199 TL olmuştu. Bu başlıkta bu üründe de indirim var diyorlar. Ancak fiyat halen 4.199 TL. İndirim nerede?

Dolar kuruna göre zam yaptılarsa eğer düştüğünde de indirim yaparlar diye tahmin ediyorum.
    Ama sonuçta söylediğini gibi Türkiyedeki firmaların çoğu dolar yükseldimi zam yapar düşüşe geçtimi hiç oralı olmazlar.
    Bizimki umut işte

• adamlar sadece öğrenci indirimini kaldırdı, nerden biliyorsunuz belki 1 ay sonra okullar kapanınca öğrenci indirimi başlatıldı deyip daha fazla satış yapmak için kaldırmışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yegemen

adamlar sadece öğrenci indirimini kaldırdı, nerden biliyorsunuz belki 1 ay sonra okullar kapanınca öğrenci indirimi başlatıldı deyip daha fazla satış yapmak için kaldırmışlardır

İnşallah dediğin gibi olur. Ama sanmam. Türk firmalarının düşüncesi bir garip. İndirim yaptık diye çarşaf çarşaf ilan verirler bir bakarsın bindirim indirim yapılmış. Bir onlar akıllı. Bir önceki mesajımda belirtmiştim . TULPAR T7 V2.6.1 modeli kur artışı zammından sonra 4.199 TL olmuştu. Halen aynı fiyatta satılıyor. Burada ise seçili ürünlerde kampanya var diyorlar. Kampanya bunun neresinde? İndirim nerede? Tipik Türk firması zihniyeti.

• Dostlar oncelikle ben Tulpar T5 v7.1 almak istiyorum birkaç sorum olucak yanıtlarsanız memnun kalırım ..
    1- Acaba 4790k mı 4720 hq mu daha iyi performans verir aradaki farklar nelerdir
    2- Kanal açıcağım facecam li videolar falan atıcağım 1080 de rahat çeker mi ?
    3- Ve dostlar son olarak sizce bu bilgisayar alınır mı bu fiyata daha iyisini ve ucuzunu bulabilir miyim şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.