Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba Monster Abra A5 V15.6 aldım 6.880 TL ye fiyat iyi mi sizce gittigidiyorda indirim vardı? İç mimar programlarını kullanacak kardeşim işini görür mü sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de o ürüne baktım ama gtx 1650 refresh olmadığı icin almadim . Piyasada bütün monsterlar 2020 model gtx 1650 kullaniyor sizin aldığınız eski model . Aman aman bir fark olmasa da %5 -10 arasi fark eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düştükbeabi D kullanıcısına yanıt
    Refresh ne oluyor tam olarak? Cok sıkıntı olmaz inş :)

• Nvidia 1650 ekran kartini gddr 5ten 6 ya çıkardı . Çok bir fark yok aralarında siz ürünü yaklaşık 600 lira ucuz aldınız . Değmez değil

• Yeni aldım pc yi ekranda böyle bir boşluk var. Normal mi? T7 v20. 2

• Şu an hali hazırda Monster Abra A5 V15.4.1 kullanıyorum ancak fiyatlar daha da yükselmeden yeni Abra serisinden almaya karar verdim. Aklımda iki model var. İki modelin arasındaki fark sadece işlemci ve ekran kartı. Hangisini almak daha mantıklı olur?

Biri;
    Intel i7-10750H
    Nvidia GTX1650 Refresh (2020 Sürüm)

Diğeri ise;
    Intel i5-10300H
    Nvidia GTX1650 Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Şu an hali hazırda Monster Abra A5 V15.4.1 kullanıyorum ancak fiyatlar daha da yükselmeden yeni Abra serisinden almaya karar verdim. Aklımda iki model var. İki modelin arasındaki fark sadece işlemci ve ekran kartı. Hangisini almak daha mantıklı olur?

Biri;
    Intel i7-10750H

Diğeri ise;
    Intel i5-10300H
    Nvidia GTX1650 Ti
    İntel i7 olan tabiki
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Deneme şansınız oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Şu an hali hazırda Monster Abra A5 V15.4.1 kullanıyorum ancak fiyatlar daha da yükselmeden yeni Abra serisinden almaya karar verdim. Aklımda iki model var. İki modelin arasındaki fark sadece işlemci ve ekran kartı. Hangisini almak daha mantıklı olur?

Biri;
    Intel i7-10750H

Diğeri ise;
    Intel i5-10300H
    Nvidia GTX1650 Ti
    Gpu tarafında %5-10 arası kazanç mı sizi daha çok mutlu eder yoksa işlemci tarafında %50 kazanç mı? Ben olsam i7 li alırdım.

• gökbörü. kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar kardeşimde. Kurulumu vs yapıp bana gönderecek. Birkaç şey indiriyor, bilgisayar bana gelmedi deneyemesim daha. Ekranın üstündeki boşluk normalmiş. Monster mağazasına sordu kardeşim.

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Lumion filan kullanacaksa zorlanır

• 31 Ağustos'ta verdiğim sipariş hala kargoya verilmedi. Defalarca aradığım müşteri hizmetleri geri dönüş yapacağını söylediği halde yapmadı.

Geldiğinde iade edeceğim, monster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm_group -- 7 Eylül 2020; 10:43:13 >
  • Herkese selamlar Trendyoldan Abra a5 v15.6.5 i7 10750 16gb ram gtx1650 256ssdli modeli 7105tlye alarak araniza katildim bakalim ne zaman gelecek sorunsuz olur umarim.

• K3 pro alan var mı aranız da?

• yawi Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ben de aldım dün aynısından kart kampanyasıyla 7000 e geldi inşallah sıkıntı çıkmaz bu piyasada iyi bir rakama geldiğini düşünüyorum.

• By_Android B kullanıcısına yanıt
    Size de hayirli olsun tukenmis gorunuyor bakalim sorunsuz cikar umarim ikizimizinki de. Bende avantajixten %1.5 iade bekliyorum kart kampanyasi goremedim hic size ozeldi heralde

• Dün mağazadan 7500'e Abra A5 15.6 aldım, eve gelince aynı laptobu trendyol'da 7100'e ve diğer yüksek modelleri de daha düşük fiyatlı görünce bugün gidip iade ettim ama şimdi bakıyorum da hepsinin stoğu tükenmiş. İlk önce dedim iade etmek istemiyorum, fiyat farkı anlamında bana 8 GB ram hediye ederseniz iade etmicem veya internet fiyatıyla arasındaki farkı verebilirseniz de iade etmek istemiyorum ama kabul etmediler hiçbir şekilde.
  • yawi Y kullanıcısına yanıt
    Maximum 1500 üzeri online alışverişe 100 lira veriyordu hocam.
    Açıkçası monster almam diyordum çok fazla şikayet var anakart yanması durumundan o yüzden biraz tedirginim parayı buna bağladık ama iyi bir fırsat görürsem iptal ederim gibi duruyor.
    Oyun oynamayacağım mühendisim sadece çizim için aldım en büyük beklentim uzun ömürlü güçlü bir pc olması güçte sıkıntı yok ama uzun ömür soru işareti

• By_Android B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende muhendislik programlari ve bazen pes oynamak icin aldim benzer amaclar icin kullaniyoruz Maksimum kampanyasi guzelmis bakalim sevk edebilecekler mi😅 Suan ellerinde Abra stogu kalmamis Huma Semruk Tulpar satiyorlar sadece

• Abra A15.5 almak istiyorum da stoklara ne zaman girer acaba?
    @MonsterMusteriHizmetleri

• 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.