Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.741
Cevap
120
Favori
965.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • marmelat_06 M kullanıcısına yanıt
    Detay yazmıyorsa 60Hz'dir.
  • Merhabalar 5000 TL ye kadar oyun+genel kullanım için laptop arıyorum monster tarafında ne önerirsiniz ya da başka marka önerilerinize de açığım.

    Teşekkürler
  • bu sitede 8750h rtx 2060 modeli niye satılmaz oldu bilgisi olan var mı? g-sync ekranlı olanı kastetmiyorum doların yükselmesi seçim sonrası filan mı bekleniyor hayırdır?
  • Merhaba, monster abra serisi pc aldım, LOL oyunu yükledim ama 7-8 fps'nin üzerini alamıyorum. Ekran kartı sürücüsü güncel oyun ayarları en düşüktü olmasına rağmen sorun devam ediyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Baska oyunda denemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdemre

    Merhaba, monster abra serisi pc aldım, LOL oyunu yükledim ama 7-8 fps'nin üzerini alamıyorum. Ekran kartı sürücüsü güncel oyun ayarları en düşüktü olmasına rağmen sorun devam ediyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Baska oyunda denemedim
    Oyunu açarken sağ tıklayıp "grafik işlemciyle çalıştır" sonra "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" seçmeyi denediniz mi? Belki entegre ekran kartıyla açılıyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goksenin1

    Oyunu açarken sağ tıklayıp "grafik işlemciyle çalıştır" sonra "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" seçmeyi denediniz mi? Belki entegre ekran kartıyla açılıyordur.

    Alıntıları Göster
    Denedim onuda sorun aynı hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 fps intelle çalışsa bile çok az lol öyle ahım şahım ağır bir oyun değil. Fan modunu otomatiğe güç planını da dengeliye alıp deneyin.

    Ayrıca msi afterburner ile cpu-gpu kullanım oranları ve çalışma hızlarını ekranda gösterip ekran görüntüsü atabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-prime -- 30 Mart 2019; 14:24:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y-prime

    7-8 fps intelle çalışsa bile çok az lol öyle ahım şahım ağır bir oyun değil. Fan modunu otomatiğe güç planını da dengeliye alıp deneyin.

    Ayrıca msi afterburner ile cpu-gpu kullanım oranları ve çalışma hızlarını ekranda gösterip ekran görüntüsü atabilir misiniz?
    aynen hocam bende anlamadım. dediğinizi yapıp ekran atacağım yarın. Teşekkürler
  • abra a5 v12. 1 aldım 12 14 ay önce falan.Amma velakin aldığıma pişman oldum diyebilirim. Son 1 2 haftadır pc kendiliğinden donuyor, kilitleniyor sadece power tusuna uzun basıp kapatabiliyorum. Veya driver hataları verip mavi ekran veriyor.Fakat tüm güncellemelerini yaptım tüm driverların hala aynı sorun devam ediyordu. Pcye yeni ssd aldım ve format attım hala aynı sorun devam ediyor. Bazende trrrrr diye ses çıkıp donuyor gene power tusuyla reset atmaktan başka birşey yapılmıyor. En son monster servisine götürdüğümde donanımsal sorun olmadığını söylemişlerdi. Bu tür sorunla karşılaşan varmı veya çözümünü bilen varmı acaba ?
  • umutoww U kullanıcısına yanıt
    mavi ekran kodlarını not alıp internetten bakın. Mavi ekrandan sonra restartı atabiliyorsa who crashed my computer uygulamasıyla neden kapandığını bulabilirsiniz.

    raminizi memtest ile kontrol edin(biraz uzun sürer).

    temiz windows kurulumu yapabilirsiniz.

    Ayrıca donanım bozuk değilse temiz formatla geçmez miydi ? Muhtemelen yolunuz tekrar garantiye düşecek.
  • Rami yaklaşık 4 5 saat test ettim herhangi bir hata bulmadı. Sorun heralde ekran kartında. Yani bilmiyorum bazen youtube de video izlerken tırrrr diye ses çıkıyor ve donuyor mecburen reset atmak zorunda kalıyorum. Bazen de football menager oynarken donuyor hiç bir şey hareket etmiyor onda da reset atmak zorunda kalıyorum. Sorun galiba ekran kartında ama onu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Daha önce bu tür olay başına gelmiş birisi var mı acaba ?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Abra a5 v10.3 kasalı bir cihaza sahibim. Kasanın altındaki yükseklik amaçlı konulan yapışkan kauçuklar çıkıp duruyor. Kasayla ilgili bir başka sorunum ise fan ızgaralarından birisi bilgisayarı her çantaya koyup çıkardığımda çıkıyordu ve bir gün kaybolduğunu farkettim. Şu anda sol fanın önündeki ızgara yok. Ayrıca hediye edilen 15.6" çantanın alt arka kısmında sebebini anlayamadığım bir aşınma söz konusu. Yaklaşık 8 aylık garanti süresi kaldı. Bu konular hakkında sizce nasıl bir geridönüş alırım?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinde 1050 1050ti 1060 ve Rtx1060 modelleri olupta Pubg Mobile oynayanlar güncel fps değerlerini söyleyebilirmi.Çoğu kişi masaüstü oyunu oynadığı için aradığımı bulamadım.Malum arkadaşlar eş dost para veripte lisanslı almak yerine mobil ücretsiz sürümünü tercih ediyor.Eş dostta bu platformda bende ona göre notebook alacağım.
    Elinde bu modellerden olanlar varsa güncel değerleri yazarsa sevinirim.Alacaklarada güzel bir paylaşım olacak olduğuna inanıyorum.
  • Katilpence K kullanıcısına yanıt
    1060 la 1080p(2k oynanabiliyor-bir süre 2k da oynadım.) herşey en yüksekte(hdr/60fps, düzgünleştirme-ultra) oynuyorum. zorlamıyor zaten oyun pcyi(cpu gpu kullanım oranları düşük %30 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam). Lakin bazen drop yiyebiliyor emulatorden dolayı(pek sık olmuyor).

    Sırf bunun için alıyorsanız mx150 bile rahatça oynatır.
  • Sadece internette dolaşırken cpunun 55-56 derecede ısınması normal mi acaba ?
  • kontrol merkezinin eskisi yüklü olan var mı(mavi tema olan)?

    güncel olan yeşil renkte ama mavi daha çok hoşuma gidiyordu resimlerini eskileri ile değiştirip mavi yapmak istiyorum. Varsa
    "C:\Program Files\OEM\Monster Kontrol Merkezi\logo" klasörünü paylaşabiir misiniz?

  • Arkadaşlar cihazında windows 1p pro yüklüydü orjinal monstera bakım için verdigimde bana windows home yüklenmiş olarak geri verdiler key orijinaldi yükledikleri fakat ben şuan yükseltme yapmak istediğimde kabul etmiyor windows bunu nasıl yapabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ButtHead kullanıcısına yanıt
    keyler anakarta işleniyor diye biliyorum. Yükseltmek için gereken key farklı olabilir. Siz yükseltme yerine windows 10 proyu direkt olarak kurun.
  • Arkadaşlar merhaba, ben monster abra a5 v13.1 almayı planlıyordum. Fakat şu anda 8.nesilden 9.nesile bir geçiş aşamasındalar ve hiçbir model bulunmuyor internet sitelerinde. İlk çıktığında i5 9. nesilli bir notebook fiyatı ile, i5 8. nesil arasındaki fark ne olur tahminen? Yani abra a5 v13.1 modeli 4.699 tl idi, 9. nesil olanı ile arasında ne kadar fark olur bilgisi olan var mı?
  • https://www.hepsiburada.com/msi-gl73-8se-085tr-intel-core-i7-8750h-16gb-512gb-ssd-rtx2060-windows-10-home-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000J3ISL?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.1.5

    şu laptop w10 512gb ssd ve 16gb ram bir de 17.3 inc ile bu fiyata alınır mı yoksa monster ı mı bekleyelim bu ayın sonunda stokları gelecekmiş rtx 2060 lı yeni laptoplar? gtx 1060 dan rtx 2060 a 2 kat fiyat dayamaları da ilginç rtx 2070 olsa neyse




  • 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.