Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.740
Cevap
115
Favori
969.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Laptopun geldi sanırım nasıl durumu bir şikayetin varmı bu topiği yorumları merakla takip ediyorum.

Monster a karşı meyilimiz var bakalım hangisi olacak
  • Hocam eyw geldi laptobum herhangi bir problemim yok nazar değmesinde nasıl takip ediyon acaba bu forumu çok merak ettim :D 1 sayfa önce nerdeyse 5 tane yazı yazdım notebook geldi şu şöle bu böle diye :D Yannış annama sadece sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

Hocam eyw geldi laptobum herhangi bir problemim yok nazar değmesinde nasıl takip ediyon acaba bu forumu çok merak ettim :D 1 sayfa önce nerdeyse 5 tane yazı yazdım notebook geldi şu şöle bu böle diye :D Yannış annama sadece sordum

Orasını bende biliyorum canım hatta saat 18 gibi gelmiş olması lazım Öyle okuduğumu hatırlıyorum

• Evet aslında öğlen gelmiş de akıllı aras kargocu arkadaşlar evi bulamamışlar , üstüne beni arayıp sormamışlar , ben arayıp ne oldu demesem getirmeyeceklermiş :D Aradım tarif ettim saat 6 da geldi akşam üstü :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: d4Wgs5h4s

quote:

Evet cidden öyle gözüküyor , hiç dikkat etmemiştim , e ozaman sadece gecikme süresinden mi kurtuluyorum ben ? Ne anladık ? Niye 800 aldım ki ben?

İşte asıl soru bu... Yine de güzel bir bilgisayarın var. Bence bu saatten sonra buna kafanı takma ve cihazın tadını çıkar...

nasıl "tadını çıkar" ya, şahsen kendimi kandırılmış gibi hissettim,birisi çıkıp beni rahatlatacak bişeyler sölesin.
    daha da enteresan olanı ;benimki 667 bile değil 606 da çalışıyo,veri yolu hızları filan da argonunkinden daha düşük,bu başka bşeyden dolayımı?,
    benim model t73fl904;argonunkide t75fl904 ,sadece işlemci hızları değişik sanıyodum anakart özellikleri de mi değişkmiş????????

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

• Evet birisi bir açıklama yaparsa güzel olur , ariyetten readyboost u aktive ettim ben cidden sanki daha yavaş açılıyo bu bilgisayar ya Kılladım şimdi.Yavaşlatcaksa bari flash bellek gibi kullanıp içine bişiler atalım
  • İyide hocam anlıyorum sinirlisin sanırım bir problemin var , ama ben burda senin problemini okudugumu hatırlamıyorum , anlat bizde bilelim derdini , neden bu kadar agresif çıkıyosun ki , cahillik nerde , gözünden kaçmak nerde ? Ayıp olmuyo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 11 Ağustos 2007; 1:06:39 >
  • Argon servise gönderimlerde kargo ücretlerini hangi taraf karşıladı?
  • Tabiki karşı taraf karşıladı sorulur mu bu soru :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirtect

Argon servise gönderimlerde kargo ücretlerini hangi taraf karşıladı?

ıkı kargo ucretını de fokusshop oduyor...hatta butun kargo ucretlerını fokusshop oduyor...

arkadaslar benım bıldıgım kadarıyla 965 chipset 800 mhz ram desteklıyor...ama hatam warsa baska we kesın bılgısı olan warsa ogretırse sewınırım...yanlıs bılgılendırmeyelım...

everestten cektıgım screenshotu eklıorum bende işlemcı fsb oranından dolayı sızın ramlar bu durumda da olabılır...benım 800 mhz ramlarım 667 calısıor...

• sorum ilhan beye, c90s leri getirmeyi düşünüyormusunuz,ne zaman, fiyatı ne olur tahmini?
  • Ama hocam orda gösteriyor bizimkilerde anakart FSB 800 mhz de çalışıyor , ama ramler 667 de.Ariyetten ram kısmına baktıgımdada ramlerin 800 mhz oldugunu gosteriyor.Anlamadım ben bişi , sanırım desteklemiyor olabilir , biostanda bi ayarı olmadıgına gore . . . . Başka bi açıklaması varsa merak ediyorum açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alinti: ömersonn

Benim de servis sorunum var :

22 Haziran'dan beri bilgisayarim servise gide gele bi hal oldu.30 Temmuzda bir daha verdim ki buda 22 hazirandan beri dördüncü gidisi(Toplamda 5-6).Bu seferde para iadesi almak için verdim(Servisin onayi gerekiyor).Halen de bekliyorum.( bugün 3 Agustos )

Bence ezbere konusmamak lazim.Kimsenin ne fanatigi ne de düsmaniyim.Yasadiklarim bana rehberdir.Heralde ben yasadiklarimi buraya yazsam forum alt üst olacak ama sonuçlaninca bende yazacam.
    Sonuçlanmadan fazla bir sey söylemek istemiyorum.

Sonucun da Monster Ailesi için hayirli olmasini diliyorum.

1- Bu alinti sayfa 68 de. basinda ve sonunda senin mesajlarin olan toplam yedi mesajin içerisinde.Yani senin gözünden kaçan yer burada :
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=16370767
    2- Insan bilmediginin cahilidir---> bu bir atasözü .begenmediysen atalarin ile senin arandaki bir problem, ben karismam

quote:

İyide hocam anlıyorum sinirlisin sanırım bir problemin var , ama ben burda senin problemini okudugumu hatırlamıyorum , anlat bizde bilelim derdini , neden bu kadar agresif çıkıyosun ki , cahillik nerde , gözünden kaçmak nerde ? Ayıp olmuyo mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

quote:

Orjinalden alıntı: dirtect

Argon servise gönderimlerde kargo ücretlerini hangi taraf karşıladı?

ıkı kargo ucretını de fokusshop oduyor...hatta butun kargo ucretlerını fokusshop oduyor...

arkadaslar benım bıldıgım kadarıyla 965 chipset 800 mhz ram desteklıyor...ama hatam warsa baska we kesın bılgısı olan warsa ogretırse sewınırım...yanlıs bılgılendırmeyelım...

everestten cektıgım screenshotu eklıorum bende işlemcı fsb oranından dolayı sızın ramlar bu durumda da olabılır...benım 800 mhz ramlarım 667 calısıor...

beyler benimkiler neden 333 mhz ve 667 bile çalışmıyor???

• quote:

1- Bu alinti sayfa 68 de. basinda ve sonunda senin mesajlarin olan toplam yedi mesajin içerisinde.Yani senin gözünden kaçan yer burada :
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=16370767

bir firmanın yüzde 100 müşterilerini memnun etmesini mi istiyorsun. Yani herkes mutlu olacak hiç bir sorunlu ürün bulunmayacak olsa bile sorun özel makineler sayesinde anında tespit edilecek ve yenisi verilecek?
    hangi firma bunu yapıyor. Söyle de ordan alalım.

quote:

2- Insan bilmediginin cahilidir---> bu bir atasözü .begenmediysen atalarin ile senin arandaki bir problem, ben karismam
    bu dedigin ise tamamen alakasız. İlk yazdıgında bende anlamamıştım neyi kastettigini ama 1. sıraya yadıktan sonra anladım. Ama """Bu bir atasözü .begenmediysen atalarin ile senin arandaki bir problem, ben karismam"" Bu ne demek oluyor. Cok alakasız bir şey yazmışsın. Sanki Argon geçmişini düşman- atasözlerine diline karşıymış gibi bir anlam vermeye çalışmışsın ama amacını hala anlamış degilim. Tek bir sorum var ki bu üste yazdıgını mantıklı buluyor musun? mumkunse yarın sabah temiz rahat kafayla oku ve cevap ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 11 Ağustos 2007; 2:08:02 >

• Atalarla ne alakasi var ki birader gözümden kaçmıştır ilgilenmemişimdir benim seçimim , sen bana burda CAHİL diyemezsin ki ? Git sinirini başkasından çıkar.
  • arkadaşım öncelikle uslubüna dikkat et !!!
    argon kardeşimiz burda yardım etmeye çalışıyor ve sana cahil vs. demeye hakkını da sana kimse vermiyor !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enisen -- 11 Ağustos 2007; 2:21:31 >
  • quote:

Atalarla ne alakasi var ki birader gözümden kaçmıştır ilgilenmemişimdir benim seçimim , sen bana burda CAHİL diyemezsin ki ? Git sinirini başkasından çıkar.

Arkadaşım bilmedikleri hakkında yorum yapanlara böyle söylenir(İnsan bilmediğinin cahilidir).Bu söz seni mutlak cahil yapmaz.Aradaki farkı iyi anlamak lazım.Kavram sıkıntısı çekiyosanız yapacağım bir şey yok.

Asıl konu :
    Benim buradaki amacım yanlış düzeltmek.Taraf tutmuyorum.Gerçekleri insanlara bildirmeye çalışıyorum.Forumun amacı da bu değil mi zaten ?
  • Arkadaşım ben burda bilmedigim şeyler hakkında yorum yapmıyorum genel birşey soyledim.Senin 4 yada 5 kere gondermiş olman beni ilgilendirmiyor.Her gonderdiginde ne kadar surede geldi onuda bilmiyorum.Ama sonucta 100 kişiden 98 ininki en gec 1haftaya geliyor(Sonucta ben 1 kere gonderdigin zaman ne kadar surede geldigi hakkında yorum yaptım).5-6 kere yollaman senin problemin , senin şanssızlıgın. Benim yazdıgımıda iyi oku, ona gore yorum yap.Ordaki cahilligin anlamını bende biliyorum ama yinede ne olursa olsun sen bana o şekilde hitap edemezssin.Nasıl ben sana etmiyorumsam.

Ariyetten gerçekleri insanlara belirtirken başkalarına hakaret etmemeye çalış.Daha güzel bir dille yazabilirdin.Sinirli olabilirsin ama biz bundan pay almak zorunda deiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 11 Ağustos 2007; 2:44:48 >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.