Şimdi Ara

MONSTER BİLGİSAYAR MODEL SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu yıl inşaat mühendisliği okumaya başlayacağım.Malumunuz bölümüm gereği autocad 3dmax sta4 gibi programlar kullanmam gerek. lisede çizim yaparken dandik bilgisayarlardan nefret ede ede çiziyordum. Özellikle donma konusunda çok sıkıntı çekiyordum sonra bilgisayar kökten kendi kendine kapanıyordu helede 3d çizimde. fazla uzatmadan söyleyeyim uzun araştırmalar sonucunda monster marka dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. benim saydığım programları sorunsuz bir şekilde kaldırabilecek (birazda oyun oynanabilecek) bir dizüstü almak istiyorum monsterden bilgisayarların özelliklerinden o kadar çok anlamam bildiğim bir kaç şey var RAM EKRAN KARTI DEPOLAMA İŞLEMCİ GİBİ Bileşenler daha fazlası ve model seçimi için yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımcı olacak abilerime şimdiden çok Teşekkürler.

edit: bütçem 3000-3500 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarıHakan -- 3 Eylül 2015; 21:21:56 >

• Bu bütçe ile msi ile monster arasında kalınır genelde arasından monster markasını seçtiysen model seçimi tamamen sana kalmış istediğini seç özelleştir 17 inch seç bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 3 Eylül 2015; 22:28:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli okul götüreceksen bilgisayarı 15 inç tavsiye ederim ağırlık bakımındanda daha az olur ve daha az her kaplar.
    monster şu ürün var 3500 liraya geliyor win8 ile birlikte
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=475187&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.VeiMaFK3zCS
    Lenovo şu ürün var mediamarkta 3649 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w8-notebook.html#ozellikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Bu bütçe ile msi ile monster arasında kalınır genelde arasından monster markasını seçtiysen model seçimi tamamen sana kalmış istediğini seç özelleştir 17 inch seç bence...

ilginizden dolayı teşekkür ederim. benimde aklımdan 17 inç almak geçiyordu yalnız özelleştirme işini pek anlamadım yani bilgisayarı aldığım fiyata ek parça vs alıpmı ekliyorum. birde sizin monster modellerinden 17 inçlik aliminyum kasalı fanı güçlü olan dizüstü modellerini söyleyebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretakbas73

quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Bu bütçe ile msi ile monster arasında kalınır genelde arasından monster markasını seçtiysen model seçimi tamamen sana kalmış istediğini seç özelleştir 17 inch seç bence...

ilginizden dolayı teşekkür ederim. benimde aklımdan 17 inç almak geçiyordu yalnız özelleştirme işini pek anlamadım yani bilgisayarı aldığım fiyata ek parça vs alıpmı ekliyorum. birde sizin monster modellerinden 17 inçlik aliminyum kasalı fanı güçlü olan dizüstü modellerini söyleyebilirmisiniz ?

Ben abra kullandım ama tulpar daha iyi diye biliyorum abralarda kronik sorunlar ortaya çıkabiliyor tulparda çok daha az oluyor siz şikayetvarda fln bi bakın en az hangi kasadan şikayet geliyor ona göre şekillenir kasaların hataları bellidir ablamda gtx850m kasa var soyulma yaşamadı tabi kendisi pek yüksek performans kullanmaz baktığım kadarı ile ısınma sorunu yoktu henüz ama abradan şikayetçi olanlar da mevcut...

Kasa tercihininde en iyi kasa modelini burda söyleyebilecek kişi
    @MonsterMusteriHizmetleri

Sizi hizmete davet ediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Selamın aleyküm.
    Ben bu yıl inşaat mühendisliği okumaya başlayacağım.Malumunuz bölümüm gereği autocad 3dmax sta4 gibi programlar kullanmam gerek. lisede çizim yaparken dandik bilgisayarlardan nefret ede ede çiziyordum. Özellikle donma konusunda çok sıkıntı çekiyordum sonra bilgisayar kökten kendi kendine kapanıyordu helede 3d çizimde. fazla uzatmadan söyleyeyim uzun araştırmalar sonucunda monster marka dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. benim saydığım programları sorunsuz bir şekilde kaldırabilecek (birazda oyun oynanabilecek) bir dizüstü almak istiyorum monsterden bilgisayarların özelliklerinden o kadar çok anlamam bildiğim bir kaç şey var RAM EKRAN KARTI DEPOLAMA İŞLEMCİ GİBİ Bileşenler daha fazlası ve model seçimi için yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımcı olacak abilerime şimdiden çok Teşekkürler.

dükkanıma bakabilirsiniz hocam.msi gs60 satıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiribattousai2727

quote:

Selamın aleyküm.

dükkanıma bakabilirsiniz hocam.msi gs60 satıyorum.

dükkan nerde hocam :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nickime tıklayın,nickimin altında dükkan var oradan da bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiribattousai2727

http://forum.donanimhaber.com/m_108947365/f_//tm.htm#108947365 :)))

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.