Şimdi Ara

Monster bilgisayar bios donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monster Tulpar T7 versiyon 2.2 model laptop kullanıyorum . 2,5 sene oluyor.
    cihaz da buna benzer bir problemi sd kart takılıyken yaşamıştım daha önce .
    Bilgisayar açılıyor ve boot etmeden bios donuyor.
    Ne bios ayarlarına nede boot menüsünü açabiliyorsunuz. Aklıma depolama birimlerinden biri olan hdd heldi . hdd çıkardım ve bios donmadı. Daha sonra laptobun kapağını tekrar kapadım ama nafile
    bios yine donuordu. Sistemdeki HDD yi msata ssd yi ve cd romu çıkardım. açtım ve sistem boşken biosa girmesi gerekiyordu ve girdi. tekrar yeniden başlattım ve artık sonsuza kadar sürekli bios donmaya başladı.
    ram de yada cpu da sorun olduğunu düşünmüyorum.
    garanti süresi doldu fakat bu benle alakalı bir durum değil (bir biosu bozmanız için bios güncellemsi yaparken sıkıntı çıkması ve biosun bozulması dışında kullanıcılar biosu bozamaz. Geri kalan üretici hatasıdır.)
    yukarıda belirttim gibi sadece sistemi yeniden başlatmam la bios gitii. Bios pilini çıkardım ve 5 dk kadar bekledim. tekkrar taktım ama işe yaramadı.
    En çok sinir olduğum noktalardan biri millet laptobu kucağından indirmez sürekli sallanır benimki masa üstünde daha kablosunun ilk günkü kıvrımları bile duruyor ama bios gitii.
    Cihazın esas üreticisi arkada detayda yazdığı gibi MSI içindeki anakartta bildiğim kadarıyla GT72 . Bir başka arkadaşımın msi laptobunda biosu benimki gibi değil direk bozulmuştu ve pci hiç açılmıyordu. Acaba bu sorun kronikmi.
    Cihazımın üreticisi monster bunun için benden ücret talep edermi ederse ne kadar talep eder ?
    Mesajı banan pi den yazdım yazım hatası varsa üzügünüm







  • Monster in servis konusunda müşteri memnuniyetini çok duydum. Bilgisayarı hiç kurcalamadan, servis ile iletişime geçin durumu izah ederek size yol göstereceklerini umuyorum.

    https://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217
  • pazartesi kargo ile yollayacağım bakalım. Apple gibi ürünlerinin arkasında olurlarsa gelecekte de tekrar tercihim olur ama üzerlerse kurumsal işlerde kesinlikle kullanmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım şimdi geldi. Hiçbir ücret istemediler. Bios yeniden yazımış birde komple bilgisayar temizliği yapılmış Termal macun filen hepsi yenilenmiş Helal olsun daha da büyümesi ve bu kaliteyi koruması dileği ile .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.