Şimdi Ara

Monster beats Pro Professional öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.recordstore.co.uk/?utm_campaign=RecordStoreVendaRedirectURLBev&utm_content=WELCOME&utm_medium=Email&utm_source=RecordStore/euro/beats-pro/beats-by-dre-beats-pro-black-on-ear-high-performance-headphones/invt/12942701/

Arkadaşlar bu kulaklıktan edinmek istiyorum en ucuz ne şekilde nasıl edinebilirim? Dün mediamarkt te denedim aşık oldum resmen mediamarktte 1400 lira civarında bu ürün darty de 1100 lira civarında amazonda 400 dolar civarında ama tr ye yollamıyorlar önerileriniz nedir acaba

• Ben studio modelini deneme şansı buldum ama nedense 'Aman yarabbim işte bunu arıyodum' diyemedim.Ses çok yapay geldi.Ben de monster firmasını severdim ve hatta bi kulaklığını edinmek istiyordum ama dinleyince vazgeçtim.Eminim forumda bilenler vardır daha ucuza daha kaliteli bir şey alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

http://store.universal-music.co.uk/euro/beats-pro/beats-by-dre-beats-pro-black-on-ear-high-performance-headphones/invt/12942701/

Arkadaşlar bu kulaklıktan edinmek istiyorum en ucuz ne şekilde nasıl edinebilirim? Dün mediamarkt te denedim aşık oldum resmen mediamarktte 1400 lira civarında bu ürün darty de 1100 lira civarında amazonda 400 dolar civarında ama tr ye yollamıyorlar önerileriniz nedir acaba

hé qhaNqha yha 0 Nashı ßi qhuLaqhLıqhtır afaLLadhıM yhaNi qholin qhazıMıN qhuLaqhLığı dhi Mi xDeee

• Diyorki: özenti gençler, para karşılığı boynuna takan futbolcular, kuklalar kullanıyor o kulaklığı. Aynı fiyata hatta çok daha ucuza, çok daha başarılı kulaklıklar edinebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 7 Aralık 2011; 0:30:14 >
  • Ben de bu aleti ve bundan çok daha kaliteli aletleri denediğim için rahat konuşuyorum. Bu bölümde bu markayı kötüleyen kişiler emin olun daha iyilerini denemiş olan kişilerdir, o yüzden biraz fikirlere önem verin.

Kulaklık bölümündesiniz biraz araştırın. KULAKLIK TERCİH REHBERİ konusuna bakın, listeyi inceleyin, insanlara sorun. Bu alete bin küsür lira vermeyi gözden çıkarmışsınız ama DH'de veya techno-fi.net'te 300 350 liraya Sennheiser HD600'ler HD650'ler uçuyor, beyerdynamic'ler satılıyor. Gidin ATH M50 alın(İkinci el bölümünde sıfır kutulu satılıyor.), Ultrasone hfi 580 alın(TR garantili 350 lira) beyniniz basstan titresin. Ama futbolcuların reklam için boyunlarına taktıkları şu aletlere para vermeyin..

Ekleme: Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 7 Aralık 2011; 11:16:14 >

• Yaa kusura bakmayın pek haddim değil ama millet artık o kulaklığı alırken sadece takı veya aksesuar olarak alıyor.Tıpkı iphone alıp kullanmasını bilmeyenler gibi.Tamam tasarımına laf yok bakınca insanı kendine aşık ediyo ama o kulaklıklar jay-z ya da justin bieber ve kankileri için yapılmış bir kulaklık gibi. Değmez.
  • quote:

Engin bey bu konudaki amacım sizinle tartışmak değil. İlk mesajlarımdada söylediğim gibi önerilerinize açığım cümlesini kullandım. Beni rahatsız eden şey özenti kelimesi oldu. Mümkünse eğer bu ürünlerin teşirde oldukları yerler varsa o konuda yardımcı olursanız daha çok makbule geçer. Taktir edersinizki ses göreceli bir kavramdır, sizi memnun eden üründen ben memnun kalmayabilirim. Görerek almakta fayda var bu tarz ürünleri

Dostum ben özenti kelimesini senin için kullanmadım, yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma. Emoculuk oynayan arkadaşın ne demek istediğini açıkladım ki forumdaki Monster'cıların da bir çoğu malesef böyle.. Profilinden gördüğüm kadarıyla Ankara'dansın. Bazı hafta sonları ufak buluşmalar düzenliyoruz, müsait olursan gelirsin hem tanışırız, hem cihazları denersin az çok fikrin olur. Elmasepeti'nin ofisine de gidebilirsin. Orada da denettikleri bir çok alet var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEATS STUDİO 3 WİRELESS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miss gibi senheiser varken bence 1000 tl sırf cicili bicili diye bir kulaklığa verilmez. Gümbür gümbür dinliyorum metalimi arada tiestomu:) bass ses manyağı olarak okadar yoğun ve derin basslar verip beynimi titretmesine ve genelde setin bass ayarını köklememe (pioneer) rağmen ne midler nede tizler geride kalmıyor şu ana kadar dinlediğim kulaklıklar arasında gerek frekans band genişliği gerekse yüksek volumlerde boğulup a.g dağıtmayan markalardan biri. üstelik 250 tl para vermiştim yolda içim sızlamıştı giden paraya fakat kulağıma takıp dinlemeye başlayınca acım psikopatça bir sevince dönüşüverdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrior_Knight

miss gibi senheiser varken bence 1000 tl sırf cicili bicili diye bir kulaklığa verilmez. Gümbür gümbür dinliyorum metalimi arada tiestomu:) bass ses manyağı olarak okadar yoğun ve derin basslar verip beynimi titretmesine ve genelde setin bass ayarını köklememe (pioneer) rağmen ne midler nede tizler geride kalmıyor şu ana kadar dinlediğim kulaklıklar arasında gerek frekans band genişliği gerekse yüksek volumlerde boğulup a.g dağıtmayan markalardan biri. üstelik 250 tl para vermiştim yolda içim sızlamıştı giden paraya fakat kulağıma takıp dinlemeye başlayınca acım psikopatça bir sevince dönüşüverdi

senheiser hangi modeli

• Bende merak ediyorum bu kulaklıkları. Ben pioneer hdj 1000 ve 2000 kullanıyorum. Zaten produktor kulaklıkları bunlar o yuzden sesleri gayet iyi. Benim tavsiyem pioneer 2000 olur alırsan pişman olmazsın hakkaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoB1

Bende merak ediyorum bu kulaklıkları. Ben pioneer hdj 1000 ve 2000 kullanıyorum. Zaten produktor kulaklıkları bunlar o yuzden sesleri gayet iyi. Benim tavsiyem pioneer 2000 olur alırsan pişman olmazsın hakkaten.

Hocam bassları nasıl monster studio ile kıyaslama yaparsak ?
  • Kaliteli mi? Evet. Fakat fiyati bu olmamali,daha ucuz olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://store.universal-music.co.uk/euro/beats-pro/beats-by-dre-beats-pro-black-on-ear-high-performance-headphones/invt/12942701/

hocam amerikadan getirtebilirsin. sorun olmaz bence. biz daha pahalı bişeyler getirttik sorun yaşamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Kaliteli mi? Evet. Fakat fiyati bu olmamali,daha ucuz olmali.

katılıyorum hocam. çok sağlam kulaklık ama fiyat azcıkk makul olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkncan

Ben studio modelini deneme şansı buldum ama nedense 'Aman yarabbim işte bunu arıyodum' diyemedim.Ses çok yapay geldi.Ben de monster firmasını severdim ve hatta bi kulaklığını edinmek istiyordum ama dinleyince vazgeçtim.Eminim forumda bilenler vardır daha ucuza daha kaliteli bir şey alabilirsiniz.

hocam kulaklıklardan müzik kalitesi, müziğin geldiği kaynağa ve müziğin türüne çok bağlı bence. bu sebeple beğenmemiş olabilirsiniz. halbuki ki iyi kulaklıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadembasaran

quote:

Ben studio modelini deneme şansı buldum ama nedense 'Aman yarabbim işte bunu arıyodum' diyemedim.Ses çok yapay geldi.Ben de monster firmasını severdim ve hatta bi kulaklığını edinmek istiyordum ama dinleyince vazgeçtim.Eminim forumda bilenler vardır daha ucuza daha kaliteli bir şey alabilirsiniz.

hocam kulaklıklardan müzik kalitesi, müziğin geldiği kaynağa ve müziğin türüne çok bağlı bence. bu sebeple beğenmemiş olabilirsiniz. halbuki ki iyi kulaklıktır.

Yan tarafta bulunan standlar da bose gibi kulkalıkları deneme fırsatı da buldum ve hoşuma gitti.Yanlış anlamayın çok kötü demiyorum ama o paraları hakkettiğini düşünmüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadembasaran

quote:

Yan tarafta bulunan standlar da bose gibi kulkalıkları deneme fırsatı da buldum ve hoşuma gitti.Yanlış anlamayın çok kötü demiyorum ama o paraları hakkettiğini düşünmüyorum.

Tabiki hocam begenmemis olabilirsiniz.

• Monster pro bu kadar iyi olmasa unlu olmazdi bence daha iyisi yok sennheiser diyorlar cunku herkes dinledigini en iyisi saniyor ve cogu insan denemeden dinlemeden sirf yorum yapmak icin konusuyor. Suan sennheiser ie800 kullaniyorum ve elbetteki monster pronun tadini vermiyor. Buyuklugu rahatsiz etmeyecekse alin son noktayi koyun kardesim

• Hocam ben bu kulaklığı applestore dan geçen hafta yılbaşı kampanyası ile aldım 990 TL ye fakat kulak yapımdan mı kaynaklı bilmiyorum bir saat dinledikten sonra kulaklarım acımaya başlıyor. İncelemeleri izledim ve okudum almadan önce böyle bir şikayet hiç dile getirilmemiş.

Biraz daha şans vermek istiyorum eğer bu sorunu atlatamazsam uygun fiyata satacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 1 Ocak 2015; 22:20:36 >
  • mc.kork kullanıcısına yanıt
    Kulaginizin acimasi normal benimde aciyor cogu kulaklikla flat bir sekilde dinlerseniz yani tizler midler fazla yogun olmadan sure uzuyor iki saatte acimaya basliyor hatta yillar once bir doktora sormustum kulaklariniz icin cok zararli kullanma fazla evladim ilerde cok sikinti yasarsin kulak zarin egriliyor demisti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.