Şimdi Ara

Monster beats Pro Professional öneri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam parçaları nereden dinliyorsunuz? Ipod touch 5 ve HP bilgisayar üzerinden dinliyorum. Parçaların 320 Kbps olmasına dikkat ediyorum, bunun haricinde daha kaliteli ses veren bir medya player veya herhangi bir öneriniz var mıdır?
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katiliyorum arkadasa bende 2ay once falan almistim cok buyuk heveslerle ses kalitesi olarak urune bisey diyemem heleki elektronik muzik konusunda gercekten cok cok basarili bir kulaklik.

Fakat 1saatten fazla dayanamiyorsun kulagin kikirdak bolumunce cok fazla aci hissediyosun cikardiginda earpods kullaniyorum pisman degilim ama uzun soluklu bir kulaklik degil yatarak muzik dinlerim saatlerce dinlerim diyenlere onerim kesinlikle pro degildir hatta ve hatta kulak ustu bi kulaklik degildir.
  • merhabalar.
    kulaküstü kulaklık yazmışsınız uzun sureli kullanımda olmaz yada kullanılmaz diye. pro ağır ve ciddi çok sıkıyo kulağı. o paraya bence o ses kaliteside bence iyi değil. pronun verdiği ses kalitesi. 500 tl civarı bir kulaklık fiyatındaki ses. hattta belki aşağıda bile olabilir. bunları havadan solemiyorum bir çok kulaklıkla testlerime dayanarak soylemekteyim. beats görüntüde super kesinlike apple aldıktan sonra seste gerçekten değişmeler var ama genede geride. kimlerin gerinde; sony sennheiser audio tecnika gibi dünya devlernin gerisinde. teslerde biraz üst seviye kulaklıklarla test ettim sınıfta tabi kalmadı ama yenişemediler. modeller. z1000 - 7510 - xb700 - v700dj - 7509hd bu modeller bende var ve pro ile birebir testler yaptım. studio ilede yaptım. gerçekten tiz ve bas konusunda beklentimi sağlamadı. tiz bas karışımı bir kulaklık olan v700dj gerçekten öldürdü pro yu kesinlikle. kulakiçi alınacaksa 1000 - 1500 tl vericekseniz. beats den uzak durun. jvc ha-fx1100 - sony xba-z5 - sony xba-a3 - sony xba 40 - sennheiser ie8 gibi modellere gidin derim.

gelelim ergonemiklik konusuna. ben sony lerde x10 ve xb920 kulaklıklarım hari.ç geri kalan ve en rahat modeller z1000 ve 7510 xb700 xb950 gibi yastığı yumuşak kulaklıklar. bu kulaklılıklarla müzik dinlediğimde bazen kulağımda olduğunu unutup kalktığım bile oluyor. z1000 ve 7510 da bunu ok yaşıyorum. şekil ad isime gitmeyin. sony ve sennheiser de mükemmel tasarımlar yapmakta. deneyerek test ederek almanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.