Şimdi Ara

Monster Beats by Dr. Dre Pro High Performance Kulaklik Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba ben Monster Beats by Dr. Dre Pro High Performance Dj kulakligi ariyorum. Turkiye'de bu kulakligi bulabilecegim bi yer var mi? Eger bulamazsam mecburen amazondan alicam ama vergiler kargo falan ne kadara patlar bilmiyorum. Eger bilgisi olan varsa Amazon.com'da 338 Dolar suan beyazi indirimde sizce Turkiye'ye gelisi kac dolara patlar?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Kulakl-k/MONSTER/129362-BEATS-NOISE-CANCELING-ON-EAR-p-47467-c-29.htm

Sunroof//Infinity Sound//Navi

• Bende uzun sureli arayasimin sonucunda çeşme marina D&R dan beats by dr. dre studio modelini aldim 650TL ye çok memnunum. Kesinlikle degdigini dusunuyorum ozellikle loseless flac muziklerde kaliteyi bariz hissettiriyor.

KAWASAKI Ninja-300
  • mediamarkt - 999tl. Kaliteli bir kulaklık amfin yoksa performans alamazsın. (ki bence kesinlikle o fiyatı hakeden bir kulaklık değil)
  • Arkadaslar Goztepe ve Beylikduzu MediaMarkt'i gezdim bulamadim monster'dan eser yok beylikduzu darty'de studio buldum 769 TL ama ben dj'lik icin kullanicam pro ariyorum gordugunuz bir magaza var mi?
    Daha Fazla Göster
  • Pro modelini Türkiye'deki mağazalarda zor bulursun.Hem fiyatına değecek bir kulaklık da değil

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • Cevahir AVM D&R'da var Pro modeli bilginize..
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • Bu arada dün İstiklal Saturn'de de gördüm
  • Yahu biz bu forumda ep630 ve cx 300 dışında okumak için doğru düzgün konu bulamazdık,şimdi onlarca rehber konu var millet bir tutturmuş dr. re beats meats.para çok herkeste anlaşılan.

bu marka iyi markadır ok kabul.bu marka ürünleri çok güzel ambalajlıyor tamam.bu marka global pazarda çok güzel bir pazarlama stratejiside geliştirdi onada kabul.referans olarakta Amerikalı pop yıldızlarını kullanıyor tamam onada kabul.şekli şemali 10 numara tamam.ya fiyatı?

peki hi-fi ile uğraşan herhangi bir otoritenin bu ürünleri tavsiye ettiğini gördünüzmü?bunla alakalı adam gibi bir inceleme okudunuzmu?üstelik belli başlı üyeler bunla alakalı onca yorumda bulundu bakın şu sebepten şu sebepten bu ürünleri almayın diye.kaşınıyor bizim millet bunun başka bir açıklaması yok.nasıl bir iştirki kulaklığı almadan daha kulaklığa fan kesilen adamlar gördüm yahu.ne kadar acayip birşey.adamlar işlerini ne kadar başarılı yapıyorlar helal olsun valla.Bu amerikalılar herşeyi şova dönüştürmekte ustalar zaten.

Uzun lafın kısası,ülkemizdede fahiş fiyattan satılan bu ürünleri Almayın! çünkü o fiyattan daha ucuza daha iyisini bulabilirsiniz.yeterki açık olarak ne beklediğinizi ve bütçenizi belirtin.burda bu işte ciddi anlamda uzmanlaşmış arkadaşların seslerine kulak verin.her zaman son kullanıcı yorumları önemlidir.hangi ürün olursa olsun.diyeceksinizki ne alalım o zaman?en basidinden konuyu açan arkadaşa benim tavsiyem

http://www.compel.com.tr/P/18-50-3625

edit:link düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 31 Ekim 2011; 21:59:01 >

• o para ona verilmez.Sen.HD25 2011 Dj Headp. Of The Year.

Bi anlam ifade ediyor mu senin için?
    Ya da git bi adam gibi akg al..

Think Different
  • @Master-Fİ
    Güzel yazdın gene ama Beats ürünü almayı düşünen insanlar okumuyor ki senin yazını anlasınlar.Boşuna yorma kendini

@Dr Dre.
    Sen kime , ne diyorsun?
  • @Master-Fİ bende zamanında philips hd 1500 kulaklığa para vermiştim güya o kadar para verilmez boşa vs vs diyenler cıktı almayan dinlemeyen ne bilsin ki ya alamadığı cihaza mundar der ya da o nedir nieden aldın ıvır zıvır anlatır laf güzaf başka bir şey değil

@Dr Dre. o kadar da beklentilerin altına düşmedik bizleri kesmeyip çıta yüksek olunca o dediğin akg adam olamamış biz daha beyefendi cihaz bakıyoruz anlatabildim mi?
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • 5 yıldır cok cok severek kullandıgım ep630 um sol kulaklıgından ses gelmemeye basladı.Anlasılan emeklı olmak ıstıyor.Bende kulaklık arayısına basladım.dr dre tutturmus degılım fakat fecı bır sekılde reklamları yapılıyor.Istınye park d&r da denedım solo olanını.O kadar paraya kesınlıkle degıcek bır urun degıl!Cok daha guzel kulaklıklar olmalı.

Yenı konu acmak ıstemıyorum.Fakat ozellıkle kulakıcı kulaklık onerılerınız varsa buraya yazarsanız harıka olur.Tesekkurler

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

Yahu biz bu forumda ep630 ve cx 300 dışında okumak için doğru düzgün konu bulamazdık,şimdi onlarca rehber konu var millet bir tutturmuş dr. re beats meats.para çok herkeste anlaşılan.

bu marka iyi markadır ok kabul.bu marka ürünleri çok güzel ambalajlıyor tamam.bu marka global pazarda çok güzel bir pazarlama stratejiside geliştirdi onada kabul.referans olarakta Amerikalı pop yıldızlarını kullanıyor tamam onada kabul.şekli şemali 10 numara tamam.ya fiyatı?

peki hi-fi ile uğraşan herhangi bir otoritenin bu ürünleri tavsiye ettiğini gördünüzmü?bunla alakalı adam gibi bir inceleme okudunuzmu?üstelik belli başlı üyeler bunla alakalı onca yorumda bulundu bakın şu sebepten şu sebepten bu ürünleri almayın diye.kaşınıyor bizim millet bunun başka bir açıklaması yok.nasıl bir iştirki kulaklığı almadan daha kulaklığa fan kesilen adamlar gördüm yahu.ne kadar acayip birşey.adamlar işlerini ne kadar başarılı yapıyorlar helal olsun valla.Bu amerikalılar herşeyi şova dönüştürmekte ustalar zaten.

Uzun lafın kısası,ülkemizdede fahiş fiyattan satılan bu ürünleri Almayın! çünkü o fiyattan daha ucuza daha iyisini bulabilirsiniz.yeterki açık olarak ne beklediğinizi ve bütçenizi belirtin.burda bu işte ciddi anlamda uzmanlaşmış arkadaşların seslerine kulak verin.her zaman son kullanıcı yorumları önemlidir.hangi ürün olursa olsun.diyeceksinizki ne alalım o zaman?en basidinden konuyu açan arkadaşa benim tavsiyem

http://www.compel.com.tr/P/18-50-3625

edit:link düzeltildi.

Çoğu ergenin amacı o kulaklıklarla artislik yapmak.Geçen gün İzmirde Ege Park'a gittim en az 1-2 kişide gördüm ve kablosu bağlı değildi Tama ürün güzel laf edilmez ama 400-500 tlye değmez diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.