Şimdi Ara

monster abra v2.1 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin bu forumda yeniyim. geçen notebook araştırması yaptım ve monster ürününün abra v2.1 modeli hoşuma gitti ve satın aldım. performansından gayet memnunum fakat ekran kartı bana yeterli gelmedi açıkcası üzerinde GDDR3 nVIDIA GeForce 840M 2gb 64 bit ekran kartı var (ekran kartının 64 bit olması canımı sıktı ). bunu heryerde araştırdım fakat bulamaım ekran kartı bazı yerlerde harici bazı yerlerde dahili diyor. ilerde acaba ekran kartını değiştirmek istesem değiştirebilirmiyim 256 bitlik bi kartla.

aslında bilen arkadaşlara bi sorum daha var bu ürün linux işletim sistemi ile geldi fakat kötü bi işletim sistemi windows 8 64 bit kurdum bütün sürücülerini yükledim fakat bi türlü şu turbo fanı çalıştıramadım bunun için farklı bi kombinasyon tuşumu vardır acaba (internette okuduğum fn+1 tuşu fakat basınca bişey olmuyor.) yoksa windows 8 de çalışmıyomu ? yardımcı olabilen olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster_abra v2.1 -- 22 Ağustos 2014; 17:53:44 >

• Abra A5 v3.1 modelinden bahsediyorsunuz sanırım,zira 840m kart onda var. Hayır ekran kartı değiştirilmiyor. GTX840M kart harici ekran kartıdır.
    3.1 modelinde turbo fan tuşunu bilmiyorum malesef,monster bilgisayar'ı arayıp sorabilirsiniz.
  • yok eksik yazmışım MONSTER® ABRA A7 V2.1 17.3"
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster_abra v2.1

yok eksik yazmışım MONSTER® ABRA A7 V2.1 17.3"

Gtx860m var onda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuxResset kullanıcısına yanıt
    yok hocam 840m var

monster abra v2.1 hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster_abra v2.1 -- 25 Ağustos 2014; 22:19:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.