Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 Kullanan var mı aranızda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 Fiyatı düşünce almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir ?

• çarsamba günü v5.2 aldım 950m 1tb olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecevahir E kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl malzeme kalitesi performansı memnunmusunuz ?

Ben x550jk, victor g451 ve bunun arasında kaldım x550jk ile aralarında 700TL fark var aradaki farka değer mi değmez mi çok kararsızım.
    Birde video çekebilme şansınız var mı ?
    Görüş açısı ne kadar yatay 180 düşey 180 dereceden bakıldığında görüntü kaybı vs. var mı ?
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    X550JK vs hic boşuna gidip o işlemciyi alma hem 17.3''in hakkını gayet güzel veriyor ve performansı gerçekten iyi g451 15.6'' aynı işlemci ama hdd ve ram değerleri daha düşük herhangi bir kaybın yok gayet iyi zaten istanbuldaysan kadıkoye monster magzasında inceleyebilirsin ben memnunum tavsiye ederim
  • @mavibuz bende abra a5 v5.1.1 var cızırtı sesi geliyo sanki ufacık bir yeri bi yere değiyo gibi hdd den mi geliyor hepsinde mi var bu
  • emrecevahir E kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da yaşamıyorum malesef inceleme şansım yok.

İnceleme videosu çekebilme şansınız var mı ? Birde tam yan taraftan yada üstten bakıldığında görüntü kaybı var mı ?
  • niceworkisc N kullanıcısına yanıt
    HDD'den geliyordur o hocam disk birleştirme yapın yada format atın disk yazma işlemi sırasında boşlukları atlarken içinde kemirgen var gibi çıt çıt pıt pıt ses gelir. Gelen sesin videosunu çekip koyarsan yardımcı olurum belki donanımsal bir sorun da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Buz -- 3 Temmuz 2015; 18:43:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

HDD'den geliyordur o hocam disk birleştirme yapın yada format atın disk yazma işlemi sırasında boşlukları atlarken içinde kemirgen var gibi çıt çıt pıt pıt ses gelir. Gelen sesin videosunu çekip koyarsan yardımcı olurum belki donanımsal bir sorun da olabilir.

hocam kemirgenlik tamda benim sesi tanımlıyor valla video değilde sesi birazdan yükleyip özel mesaj olarak atarım yoksa servise göndericeğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

hocam sesi çektim buyrun telefondan çektim biraz hışırtı var fakat arkadan gelen tırmalama sesi gibi olan bahsettiğim ses

http://s3.dosya.tc/server3/fv9kit/Ses00045.3gp.html @mavibuz

Bende almayi dusunuyorum da hocam fiyat 2400 mu 2800 mu anlamadim

• 2700
    Pederi para vermeye ikna edersem monster magazasina incelemeye gidicem bu markaya tam guvenemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 4 Temmuz 2015; 14:17:30 >
  • Benim markaya güvenim var fakat kasa kalitesi hakkında hiç bilgi sahibi değilim sağlamlık dayanıklılık açısından.
    Benimde oyun icin alasim var da yurt disina cikma gibi durumlar olucak, bir sey olursa ne yapilir bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 4 Temmuz 2015; 15:01:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.