Şimdi Ara

Monster Abra A7 V5.2.1 alıcam yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar liseye geçeceğim. Masaüstü bilgisayardan sıkıldım ve artık leptop kullanmaya başlamak istedim.
    Aklımda monster abra a7 v5.2.1 sürümü var. Arkadaşım aldı, memnunmuş fakat çok ısınıyor ve ses yapıyor diyor. Yani beni biraz vazgeçirdi gibi oldu.
    Şu sorulara cevap verirmisiniz?
    " 1. Soru = GTA V, Witcher 3, Cs GO oyunlarını uzun süre oynayınca ısınma ve ses yapar mı?
    2. Soru = Soğutucu almıyorum. Soğutucuyu ekleyeyim mi?
    3. Soru = Çankırı'ya kaç gün içinde gelir?
    4.Soru = SSD takmıyorum. Sonradan kendim veya bir bilgisayarcıya taktırsam garantisi bozulur mu? "

Şimdiden Teşekkürler.

Bilgisayarın linki :http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VXRwFs_tlHx

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarikaya05

Arkadaşlar liseye geçeceğim. Masaüstü bilgisayardan sıkıldım ve artık leptop kullanmaya başlamak istedim.
    Aklımda monster abra a7 v5.2.1 sürümü var. Arkadaşım aldı, memnunmuş fakat çok ısınıyor ve ses yapıyor diyor. Yani beni biraz vazgeçirdi gibi oldu.
    Şu sorulara cevap verirmisiniz?
    " 1. Soru = GTA V, Witcher 3, Cs GO oyunlarını uzun süre oynayınca ısınma ve ses yapar mı?
    2. Soru = Soğutucu almıyorum. Soğutucuyu ekleyeyim mi?
    3. Soru = Çankırı'ya kaç gün içinde gelir?
    4.Soru = SSD takmıyorum. Sonradan kendim veya bir bilgisayarcıya taktırsam garantisi bozulur mu? "

Şimdiden Teşekkürler.

Bilgisayarın linki :http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VXRwFs_tlHx

Hocam,
    4. soru için ben müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm. Bana, zarar vermediğiniz sürece istediğinizi yapabilirsiniz demişlerdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Culum -- 7 Haziran 2015; 20:40:51 >

• Sarikaya05 S kullanıcısına yanıt
    Sn. Sarikaya05;

Bu modelimizde i7-4710MQ ve GTX950M ekran kartı bulunuyor. Bu bileşenleri tek bir fan soğutuyor. Oynamak istediğiniz oyunlar yüksek işlem ve grafik gücü gerektiren oyunlar. Dolayısıyla optimum ayarlarda bu oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Isınma konusunda özellikle dar bir alanda yüksek ısı yayan bileşenler olması dolayısıyla her oyuncu notebooku belli bir miktar ısınacaktır bu da gayet normaldir. Önemli olan notebookunuzun ısınmadan dolayı kilitlenmemesi ya da donarak mavi ekran vermemesi ya da reset atmamasıdır.

Bu gibi problemler yaşanmıyorsa belirli ölçülerde ekran kartı ve işlemci yapısı gereği elbette ısınacaktır. 6 aylık periyotlarla notebookunuzu teknik servisimimize getirerek ya da göndererek fan bakımı ve termal macun yenileme gibi işlemleri ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.

Soğutucu isterseniz elbette alabilirsiniz. Notebook özelleştirme ekranından "Notebook Soğutucusu" bölümünden seçeceğiniz bir soğutucu ile notebookunuzu soğutucu ile birlikte bizden satın alabilirsiniz. Ancak isterseniz önce sadece notebookunuzu bir satın alın ve evinizin rahatlığı ve konforunda 15 gün boyunca notebooku istediğiniz gibi test edin baktınız memnun kalmadınız ya da size göre ısındığını düşünüyorsanız şayet ekstra olarak soğutucu da alıp kullanabilir ya da satın aldığını biçimde iade edebilirsiniz.

SSD 'yi sonradan kendiniz de satın alıp takabilirsiniz ya da bilen birisine taktırabilirsiniz. Notebookunuz çalıştığı müddetçe kısadevre ya da herhangi bir notebookun çalışmasına engel bir durum oluşmadığı taktirde notebookunuzun garantisi bozulmamaktadır. Dilerseniz ürününüzü direkt bize gönderip bizden satın aldığınız bir SSD 'yi de teknik servisimizde taktırabilirsiniz.

Kargo firmasının normalde bize verdiği teslimat süresi maksimum 48 saattir. Kargoya ürününüz verildikten sonra süreç bizden bağımsız işlemektedir. Bulunduğunuz ile, yol ve hava şartlarına bağlı olarak teslimat süreleri değişebilmektedir. Bu süreçte siz teslimat süresini 2 günmüş gibi düşünebilirsiniz. Ürün şayet ertesi gün elinize ulaşırsa bu sizin için ekstra bir mutluluk olacaktır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Sarikaya05;

Bu modelimizde i7-4710MQ ve GTX950M ekran kartı bulunuyor. Bu bileşenleri tek bir fan soğutuyor. Oynamak istediğiniz oyunlar yüksek işlem ve grafik gücü gerektiren oyunlar. Dolayısıyla optimum ayarlarda bu oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Isınma konusunda özellikle dar bir alanda yüksek ısı yayan bileşenler olması dolayısıyla her oyuncu notebooku belli bir miktar ısınacaktır bu da gayet normaldir. Önemli olan notebookunuzun ısınmadan dolayı kilitlenmemesi ya da donarak mavi ekran vermemesi ya da reset atmamasıdır.

Bu gibi problemler yaşanmıyorsa belirli ölçülerde ekran kartı ve işlemci yapısı gereği elbette ısınacaktır. 6 aylık periyotlarla notebookunuzu teknik servisimimize getirerek ya da göndererek fan bakımı ve termal macun yenileme gibi işlemleri ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.

Soğutucu isterseniz elbette alabilirsiniz. Notebook özelleştirme ekranından "Notebook Soğutucusu" bölümünden seçeceğiniz bir soğutucu ile notebookunuzu soğutucu ile birlikte bizden satın alabilirsiniz. Ancak isterseniz önce sadece notebookunuzu bir satın alın ve evinizin rahatlığı ve konforunda 15 gün boyunca notebooku istediğiniz gibi test edin baktınız memnun kalmadınız ya da size göre ısındığını düşünüyorsanız şayet ekstra olarak soğutucu da alıp kullanabilir ya da satın aldığını biçimde iade edebilirsiniz.

SSD 'yi sonradan kendiniz de satın alıp takabilirsiniz ya da bilen birisine taktırabilirsiniz. Notebookunuz çalıştığı müddetçe kısadevre ya da herhangi bir notebookun çalışmasına engel bir durum oluşmadığı taktirde notebookunuzun garantisi bozulmamaktadır. Dilerseniz ürününüzü direkt bize gönderip bizden satın aldığınız bir SSD 'yi de teknik servisimizde taktırabilirsiniz.

Kargo firmasının normalde bize verdiği teslimat süresi maksimum 48 saattir. Kargoya ürününüz verildikten sonra süreç bizden bağımsız işlemektedir. Bulunduğunuz ile, yol ve hava şartlarına bağlı olarak teslimat süreleri değişebilmektedir. Bu süreçte siz teslimat süresini 2 günmüş gibi düşünebilirsiniz. Ürün şayet ertesi gün elinize ulaşırsa bu sizin için ekstra bir mutluluk olacaktır.

Saygılarımızla,

Peki bu ısılar cihazda kalıcı bir hasar oluşturuyor mu? Örneğin bu ısılara dayanıklı mı cihazlar? Sonradan bir sıkıntı oluşturması muhtemel mi?
    Edit: Sıcak bir bölgede yaşıyorum ve ısılar haliyle bu günlerde 90 seviyelerine çıktı tabiki sabit değil ara ara 75 80 seviyelerini de görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 8 Haziran 2015; 15:53:32 >

• immortalizmm kullanıcısına yanıt
    Sn. immortalizmm;

Çok yüksek sıcaklıklar elbette iyi değil ama özellikle oyun notebooklarındaki ekran kartı ve işlemci gibi bileşenler genelde yüksek sıcaklıklarda çalışabilecek şekilde üretilmişlerdir. Örneğin i7-4710MQ 'nun maksimum çalışma sıcaklık değeri 100°C derecedir. Bknz.http://ark.intel.com/tr/products/78931/Intel-Core-i7-4710MQ-Processor-6M-Cache-up-to-3_50-GHz İşlemcinin bu sıcaklık değerinin üstüne çıkması zaten mümkün değildir zaten işlemci bu sıcaklık değerinin üstüne çıkmayacak şekilde optimize edilmiştir genelde yüksek ısılarda işlemci çekirdekleri hızlarını otomatik düşürür ve kendisini korumaya alır.

GeForce GTX 950M zaten çok ısınan bir GPU değil. Bu GPU 'nun maksimum yük altında 90 derecelerin üzerine çıkacağını düşünmüyoruz zaten böyle bir durumunda iyi bir soğutma gerekecektir ya da sıklıkla kaliteli bir termal macun kullanmak ve sık sık fan bakımı yaparak ve mümkün mertebe serin bir ortamda notebooku kullanmak yararlı olacaktır.

Saygılarımızla,

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Yok be ekran kartı için demedim bende 860m li modeli var. Ekran kartı 75' li seviyelerde. Normal gibi. İşlemci açısından sordum. Bir sıkıntı çıkar mı bu sıcaklılar da oyun oynuyoruz sonuç da.
  • immortalizmm kullanıcısına yanıt
    Sn. immortalizmm;

Endişe etmenize gerek yok. Sıcaklık gayet normal.

Saygılarımızla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.