Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A7 V5.1.2 17.3' hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MONSTER® ABRA A7 V5.1.2 17.3"
    16GB (2x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM : (209,00 TL)
    Öğrenciyim, 31 Aralık Çarşamba 23.59 'a kadar geçerli indirim kampanyasından yararlanmak istiyorum : (0,00 TL)
    Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm : (0,00 TL)
    Intel® HM87 Express Chipset : (0,00 TL)
    2GB DDR3 nVIDIA® GeForce® GTX850M 128-Bit DX11 : (0,00 TL)
    17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran : (0,00 TL)
    240GB Mushkin Chronos SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 560 MB/s - Yazma: 525 MB/s) : (0,00 TL)
    8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü : (0,00 TL)
    Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) : (0,00 TL)
    FreeDos : (0,00 TL)
    Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 802.11ac, Dual Band 2x2 Wi-Fi + Bluetooth 4.0 : (0,00 TL)
    HD Kamera : (0,00 TL)

kombinasyonunda almayı düşünüyorum. Kronik bir sorun serviste kronikleşmiş kaşıntı(uyuzluk) vs. vs. var mıdır ?

Ya da aynı markada başka bir notebook tavsiye eder misiniz ?

• büyük ekran takıntın yoksa v1.1 moelini al 2499tl ye... bir de alınca görüşlerini belirtir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindOfChange

İyi günler öncelikle, başlıktaki ürünü

MONSTER® ABRA A7 V5.1.2 17.3"
    16GB (2x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM : (209,00 TL)
    Öğrenciyim, 31 Aralık Çarşamba 23.59 'a kadar geçerli indirim kampanyasından yararlanmak istiyorum : (0,00 TL)
    Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm : (0,00 TL)
    Intel® HM87 Express Chipset : (0,00 TL)
    2GB DDR3 nVIDIA® GeForce® GTX850M 128-Bit DX11 : (0,00 TL)
    17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran : (0,00 TL)
    240GB Mushkin Chronos SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 560 MB/s - Yazma: 525 MB/s) : (0,00 TL)
    8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü : (0,00 TL)
    Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) : (0,00 TL)
    FreeDos : (0,00 TL)
    Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 802.11ac, Dual Band 2x2 Wi-Fi + Bluetooth 4.0 : (0,00 TL)
    HD Kamera : (0,00 TL)

kombinasyonunda almayı düşünüyorum. Kronik bir sorun serviste kronikleşmiş kaşıntı(uyuzluk) vs. vs. var mıdır ?

Ya da aynı markada başka bir notebook tavsiye eder misiniz ?

Eğer oyun oynuycam evet kaliteli olsun görüntü diyorsan 850m yerine çıtanı yükselt Abra A7 v3.1 almanı tavsiye ederim.

• arkadaşa katılıyorum gtx 860m li modeli al
  • GTX860 lı modeli SSD ilavesiyle aldım. (Bekleyip ptesi alsam da olurdu da neyse...)

Salon yorumlar için.
  • Güle güle kullan geldiği zaman kasa dayanıklılığı konusunda yorum yapabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monsterdan şaşmayın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilim hakkında monsterin hangi modelini kullanıosun kasa dayanıklılığı nasıl ? cevaplarsan sevinirim...
  • Laptop hala ulaşmadı elime. Burada da ileride almak isteyenlere bilgi olsun.

**ARAS KARGO işi biraz sıkıntılı imiş şikayet var da çok sayıda şikayet mevcut.
  • quote:

Laptop hala ulaşmadı elime. Burada da ileride almak isteyenlere bilgi olsun.

**ARAS KARGO işi biraz sıkıntılı imiş şikayet var da çok sayıda şikayet mevcut.

Sn. WindOfChange;

İletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz acilen kargonuzun durumu ile ilgili detayları kontrol ederek size bilgi verebiliriz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Laptop geldi şu an kurulum yapıyorum.

Bu arada Monster Bilgisayar gerçekten 100% müşteri memnuyeti odaklı bir firmaymış bunu da öğrendim. Karga ile ilgili inanılmaz yardımları oldu.

Bir süre sonra isteyen olursa ilk izlenimlerimi yazarım.

Özet : Teşekkürler Monster
  • quote:

Laptop geldi şu an kurulum yapıyorum.

Bu arada Monster Bilgisayar gerçekten 100% müşteri memnuyeti odaklı bir firmaymış bunu da öğrendim. Karga ile ilgili inanılmaz yardımları oldu.

Bir süre sonra isteyen olursa ilk izlenimlerimi yazarım.

Özet : Teşekkürler Monster

kardeş merhaba yorum rıca edıyorum sanırım bende bu makınadan alacam.yardımcı olursan memnun olurum
  • dreamtheater_81 kullanıcısına yanıt
    İş güç sebebiyle hiç oyun oynamadım henüz.

Gerek render performansı gerekse baya hacimli vektörel hesaplamaları yapma süresi gerçekten çok başarılı oldu.

Isınma veya fazla ses çıkarma gibi bir sorun yok.

Gariptir sadece kod yazarken ve wifi açıkken pili 4 saat falan gidiyor.

Ben alırken çok araştırmıştım, bu fiyata bu özelliklerin olduğu bir marka daha var başka da bir şey yok. Sonuç olarak tavsiye ederim ben çok memnunum.
  • quote:

İş güç sebebiyle hiç oyun oynamadım henüz.

Gerek render performansı gerekse baya hacimli vektörel hesaplamaları yapma süresi gerçekten çok başarılı oldu.

Isınma veya fazla ses çıkarma gibi bir sorun yok.

Gariptir sadece kod yazarken ve wifi açıkken pili 4 saat falan gidiyor.

Ben alırken çok araştırmıştım, bu fiyata bu özelliklerin olduğu bir marka daha var başka da bir şey yok. Sonuç olarak tavsiye ederim ben çok memnunum.

Teşekkür ederim kardeş.Kolay gelsin.
  • quote:

GTX860 lı modeli SSD ilavesiyle aldım. (Bekleyip ptesi alsam da olurdu da neyse...)

Salon yorumlar için.

yorumlarını bekliyorum pc hakkında alıcıyım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzl

quote:

GTX860 lı modeli SSD ilavesiyle aldım. (Bekleyip ptesi alsam da olurdu da neyse...)

Salon yorumlar için.

yorumlarını bekliyorum pc hakkında alıcıyım bende.

Henüz Dota2 hariç oyun uynayamadım :)

AutoCad, Xsteel, SAP2000, 3dMax vs. gibi programlarda baya masaüstü performansını yakaladım.

Fakat bereketi ile geldi projelerle parasının 10 mislini çıkardım

İş için de kullanırım dersen öyle bir bereketi var kendisinin
  • Merhaba,

23 Şubat itibari ile Monster Abra A7 v5.1.1 SSD Notebook kullanıcısı oldum. Benim birkaç sorum var aynı şeyleri başka kullanıcılarda yaşıyor mu merak ediyorum.

İlk olarak bilgisayara Win 7 64 bit yükledim. Bilgisayar windows deneyimi dizininden aşağıdaki sonuçları aldı. Windows aero için masaüstü performanısının neden bu kadar düşük olduğuna anlam veremedim. Dahili ekran kartı driverını güncelliyorum fakat yine aynı sonuç çıkıyor.

İkinci olarak LCD ekranı beyaz renkleri sarımtrak gösteriyordu. eski bilgisayarım ile yan yana koyduğumda (ki kendisi full hd bir bilgisayar değil) eski bilgisayarımın daha net beyaz kalitesi bariz belli oluyordu.(Aşağıya görüntü ekledim ne kadar belli oluyor bilmiyorum fakat eski bilgisayarın beyazı bana daha iyi görünüyor) Bu durumu gidermek için dahili intel ekran kartının ayarlarından renk yönetimi ile oynadım aşağıdaki ayarlar ile biraz daha beyazlar kendine geldi. Fakat bu sarımtrak olayı canımı sıktı çünkü bilgisayarı oyun değil grafik ağırlıklı kullanmak için aldım.

Üçüncü olarak ekranların fotoğrafını çekerken Monsterın LCD ekranının pilden çalışırken eski tüplü ekranlar gibi çizgi çizgi dalgalanmalar yaptığını fark ettim. aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz. Bu bir sorun mudur sizde de aynı şey oluyor mu?

Son olarak ise hard diskten sanki defrag yapar gibi sürekli tıkırtı sesleri geliyor sizde de oluyor mu? Daha önce laptopta 7200 rpm disk kullanmadım biraz daha gürültülü çalıştığını okumuştum fakat ben bilgisayarı SSD li aldım ve bütün sistem SSD üzerine kurulu. Bilgisayar boştayken bile tıkır tıkır gelen sesler can sıkıcı.

Bir Monster kullananı olarak sizde yorumda bulunursanız çok sevinirim. Eğer bu sorunlar sadece benim PC de var ise teknik servise göndereceğim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarprock -- 25 Şubat 2015; 12:35:45 >

• TAKİP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.