Şimdi Ara

Monster Abra A7 V3.1 HDD'den Gelen Ses Normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harddiskten ara ara bu ses geliyor. Normal mi bu ses ?

http://vocaroo.com/i/s173KEI1QFr0

Kulaklık takarsanız daha iyi olur.

• Mekanik harddisk olduğu için son derece normal
  • Daha bugün aldım ve aşırı ses geliyor 1 metreden net duyuluyor. Sanki metal sürtüyormuş gibi. Teknik servise götürcem katlanılır gibi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • czentovic_tr C kullanıcısına yanıt
    Bende T5 kullanıyorum aldığımda aynı ses bende de vardı değişim yaptırdım eve gelip kendim taktım hddyi takmadan önde hiç öyle bir ses yok, ssd ile kullandım biraz denemek için sonra hddyi takınca gene gelmeye başladı 15-20-30 dakikada bir geliyor çözemedim bende, Belki ses normal ama hava ızgarası var üstünde ondan dolayı çok net geliyor ses, kapalı olsa belki o kadar net duyulmaz diye düşünüyorum.

Not: bir de HDD kaç vida ile sabitlenmiş bakabilir misin hocam ?

Sorun çözüldü HDD'nin 2. disk olarak kullanılmasından dolayı oluyor bu ses, kısaca açıklamak gerekirse HDD'yi sürekli kullanmadığımız için kendini uykuya alıyor kullanıma geçtiğimiz zamanda uykudan çıkarken bu sesi çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithardir -- 13 Kasım 2014; 9:06:31 >
  • bende de var aynı ses. aynı şekilde tahmin yürütmüştüm normal heralde diyerek. şimdi içim daha da rahatladı :)
  • psychomax13 kullanıcısına yanıt
    Benimde bayağı rahatlamıştı içim öğrendiğimde can sıkıyor böyle şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithardir -- 22 Kasım 2014; 13:43:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.