Şimdi Ara

Monster Abra A5 V8.1.4 15.6' Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar, 3500tl civarında, oyun, film ve okul amaçlı kullanabileceğim bilgisayar almak istiyorum. Monster'ın buhttp://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V8-1-4.html#.WG7ZrFOLTIU bilgisayarına gözüm takıldı. Fena değil gibi geldi. Gtx965m sizce alınır mı hala? Ayrıca diğer özellikleri hakkında falan yorum yapabilir misiniz?

• Millet kendi sitelerini reklam yapmadan cevaplıyayım.

3 aydır kapsamlı bir Laptop araştırması yapıyorum. Çünkü benim butcemde o civarlarda bende Laptop alacağım. Araştırma sonucumda kesinlikle en iyisi o Monster Laptop. Ayrıca dün youtube de Monster Laptop kanalı oyun testlerini de paylaşmış.

Diğer önemli özellikler dersen (i7 6700hq işlemci olması baya iyi ve ileriye dönük, ips mat ekran tamamen hem tasarımcı hem oyuncu için gayet mükemme,ekran kartı 965m bu fiyatta çoğu firma 960m hatta 950m verirken Monster 965m vermiş.Ayrica 965m 970m chipsetini kullanıyor. Sadece biraz kırpılmış versiyonu yani. Ssd si muazzam zaten .1570mb varan okuma 530 mb yazma veriyor. Ayrıca çoğu Laptopta görmediğimiz daha doğrusu genelde +4000 tl üstünde gördüğümüz bir özellik var var. M2 sata girisi ve bu girişten 2 tane mevcut. Mükemmel ya. Ayrıca bir adette 2.5inclik hdd girisi var. 802.11.ac var 5ghz yine. Çift fan ve MSİ'de gordugumuz turbo fan mevcut. 2 hafta sonra inşallah eve gideceğim ve gideceğim zaman kesinlikle almak istediğim bir Laptoptur. Boşuna piyasada başka arama derim. Ben aradım bunun yakınından geçeni bile yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 6 Ocak 2017; 13:28:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeqaS xLR

Millet kendi sitelerini reklam yapmadan cevaplıyayım.

3 aydır kapsamlı bir Laptop araştırması yapıyorum. Çünkü benim butcemde o civarlarda bende Laptop alacağım. Araştırma sonucumda kesinlikle en iyisi o Monster Laptop. Ayrıca dün youtube de Monster Laptop kanalı oyun testlerini de paylaşmış.

Diğer önemli özellikler dersen (i7 6700hq işlemci olması baya iyi ve ileriye dönük, ips mat ekran tamamen hem tasarımcı hem oyuncu için gayet mükemme,ekran kartı 965m bu fiyatta çoğu firma 960m hatta 950m verirken Monster 965m vermiş.Ayrica 965m 970m chipsetini kullanıyor. Sadece biraz kırpılmış versiyonu yani. Ssd si muazzam zaten .1570mb varan okuma 530 mb yazma veriyor. Ayrıca çoğu Laptopta görmediğimiz daha doğrusu genelde +4000 tl üstünde gördüğümüz bir özellik var var. M2 sata girisi ve bu girişten 2 tane mevcut. Mükemmel ya. Ayrıca bir adette 3.5inclik hdd girisi var. 802.11.ac var 5ghz yine. Çift fan ve msida gordugumuz turbo fan mevcut. 2 hafta sonra inşallah eve gideceğim ve gideceğim zaman kesinlikle almak istediğim bir Laptoptur. Boşuna piyasada başka arama derim. Ben aradım bunun yakınından geçeni bile yok)

Bu laptopun ayni fiyatta iki versiyonu var. Biri 256gb ssdli olani, biri 1tb hdd olani. 256lik yeter mi acaba?

• Mantıken şöyle düşünelim :

256 GB M2 SSD fiyatları 400 tl civarı.Samsung 850 evo gibi kaliteli bir ssd alırsan 500 tl civarı..

1 TB HDD fiyatları ise 200 tl civarı.

Tabikide ssd alıp sonra kendin hdd takman mantıklı.Ama bütçen varsa ekstra 1tb hdd ekletip alabilirsin

NOT: Monster'in 1050 ve 1050ti gpu'lu ekran kartları bu ay sonu gibi satışa çıkacakmış.Eğer çok acelen yoksa bekle derim.Belki fiyatları düşebilir veya düşük fp olarak düşük fiyattan satışa çıkabilirler.
    https://forum.donanimhaber.com/laptop-alacaklar-bekleyin--123075646#123076664

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 6 Ocak 2017; 13:30:46 >
  • GTX965m, 1050den daha güçlü değil mi peki?
  • Birbirlerine çok yakın ama 3-5 fps daha iyi 1050
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.