Şimdi Ara

Monster Abra A5 V8.1.2 Düşük fps Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda cs de pubg de ets 2 de felan normal alacağım fpsleri alamıyorum. Ekran kartı gtx 965m. Cs go da ilk optimize edip açtım 18 fps aldım. Ayarları düşürüp oynadığımda 30 fps felan alıyorum. Laptopun fişi takılı ve yüksek performans modunda. Ama ne yapsam fps normal değerlere çıkmıyor. Önceden cs go da 110 fps rahat alıyodum ama şimdi 40 ı zor alıyorum. Oyun Ekran kartında çalışıyor bu arada. Bir bilen el atsın.

    Monster Abra A5 V8.1.2 Düşük fps SorunuMonster Abra A5 V8.1.2 Düşük fps SorunuMonster Abra A5 V8.1.2 Düşük fps SorunuMonster Abra A5 V8.1.2 Düşük fps SorunuMonster Abra A5 V8.1.2 Düşük fps Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücelali1 -- 16 Şubat 2018; 22:57:10 >







  • Son temizlik ne zaman yapıldı? Termal macun ne kadar eski? Virüs taraması yapıldı mı? Windows ve driver'lar güncel mi?
  • Belki windowsda sorun vardır diye dun tekrsrdan format attim driverleri kurdum. Ama sonuc ayni gecen yil haziranda temizlendi daha 1 yil olmadan o kadar dolma sansi yok zaten sicaklik degeleri normal. Zamanla fps dusmuyor hep 30 civari mesela cs go da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücelali1 -- 17 Şubat 2018; 14:53:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yücel Ali SANAR

    Belki windowsda sorun vardır diye dun tekrsrdan format attim driverleri kurdum. Ama sonuc ayni gecen yil haziranda temizlendi daha 1 yil olmadan o kadar dolma sansi yok zaten sicaklik degeleri normal. Zamanla fps dusmuyor hep 10 civari mesela cs go da

    Peki ikinci ekran kartını(965m) kontrol eder misiniz? Daha önce burada aynı sorunu yaşayan birinin ekran kartı yanmıştı ve onboard olandan(intel hd) çalıştığını yazmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somnus -- 17 Şubat 2018; 14:12:31 >
  • Neye göre kontrol ederim? içini açıp bakmak anlamında mı? afterburner a bakarsanız gpu yüzde yüz performansla çalışıyor.
  • Oyunları onboard ekran kartıyla çalıştırıyormuşsunuz gibi geldi. Ekran kartı sürücülerini güncelleyip boştayken kullanım değerlerini kontrol edin temiz format(orijinal windows) atın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    fotoğraflara bakarsanız gpu nun yüzde yüz çalıştığını göreceksiniz ve daha yeni format attım ama düzelmedi. Ve orijinal windows kullanıyorum
  • Evet baktım fotoğraflardaki yük altındaki değeri.
  • Yaklaşık 1 senedir bende de aynı bilgisayar var hiçbir problem olmadan pubg ve csgo oynuyordum şuan aynı sorun bende de var servise göndermeyi planlıyorum. pubg 20 fpsde oynanmıyor bile formatta attım büyük ihtimal ekran kartıyla alakalı olduğu düşünüyorum.
  • boşnakozzy B kullanıcısına yanıt
    servise ben de götürmeyi planlıyorum. Eğer yakın bir zamanda götürürsen sonucunu buraya yazar mısın Çünkü gerçekten oyun oynanmıyor ve şuan pc lazım olduğu için gönderemiyorum.
  • büyük ihtimalle on board ekran kartı çalışıyor. nvdia ayarlardan yüksek performanslı gpu yu seçin. emin olun GTX965 in çalıştığından.

    Onboard ekran kartı da %100 çalışabilir ama resimlerde 135mhz çekirdek hızı gözüküyor. Ya onboard ekran kartı ya da 2D çalışıyor ekran kartı 3D çalışmaya zorlamalısınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatality_ kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar gpu da calistigindan eminim zaten bakarsan gpu kullanimina yuzde 99. Sorun benim anladigim kadariyla gpu nun dusuk mhz de kalmasi. 3 tane modu var gpu nun. Benim gpu oyuna girince mhzsi artmiyor bu yuzden dusuk fps aliyorum bunun icin ekran kartini devre disi birakip tekrar etkinlestiriyorum. Boyle cozdum sorunu ama genel bir cozum nedir bilmiyorum bunun icin ne yapmam gerektigini de. Donanmsal mi yoksa yazilimsal mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.