Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A5 V5.1.1 vs MONSTER® ABRA A5 V4.1 Farkları Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Cevap veriyorum; tipleri farklı
  • İnce kasa 4GB 960M olsa alacağım. Benim gibi 7/24 yanında PC Taşıma ihtiyacı olan biri için v4 çok kalın ve ağır. v5 de v4 kadar performanslı değil. Tulpar t5 desen fiyatı tuzlu. Bu aylarda bir PC almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

İnce kasa 4GB 960M olsa alacağım. Benim gibi 7/24 yanında PC Taşıma ihtiyacı olan biri için v4 çok kalın ve ağır. v5 de v4 kadar performanslı değil. Tulpar t5 desen fiyatı tuzlu. Bu aylarda bir PC almam lazım

Binbaşım A5 V5 daha şık duruyor.
    Bu arada bence V4 modelin 4 GB lisini hedeflemiştim; tipi ne olursa olsun performans olarak alacaktım ancak ne yazık ki bu ürün stoklarına girmeyecekmiş tekrardan.
    Mecburen bu ikisinden birini alacağım. Henüz karar veremedim.
    Mesela hangisinde ses daha iyi vs. vs. Detaylarıda var :)
  • Linkini verdiğiniz 2 cihazında performansı aynı, ikiside 2GB 960M kullanıyor. Lakin v4'ün 4GB 960M'li olanı mevcut onu tavsiye ederim.

v4'ün v5'e göre + ları:
    + 4GB Ekran kartı ile daha performanslı. (bu model 4GB:http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-1.html )
    + Ses kalitesi daha iyi.
    + Metal gövde ile ısı alışverişi daha iyi.
    + Kamerası daha iyi deniliyor. (Emin değilim)

v4'ün v5'e göre - lerı:
    - Çok ağır. Yaklaşık 3kg.
    - Kalın kasa.
    - İş ortamı için fazla çocuksu görüntü.

Bende evde oyuncuyum diyorsan v4 al. Ama ben ise insanlar içinde PC kullanacağım için v4 çok abes geliyor.

Edit: Madem 4GB stoklara girmeyecek 2GB olanlar arasında çok fazla performans farkı yok. Temel farklar yukarıda yazdığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bladrid -- 11 Temmuz 2015; 19:44:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Linkini verdiğiniz 2 cihazında performansı aynı, ikiside 2GB 960M kullanıyor. Lakin v4'ün 4GB 960M'li olanı mevcut onu tavsiye ederim.

v4'ün v5'e göre + ları:
    + 4GB Ekran kartı ile daha performanslı. (bu model 4GB:http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-1.html )
    + Ses kalitesi daha iyi.
    + Metal gövde ile ısı alışverişi daha iyi.
    + Kamerası daha iyi deniliyor. (Emin değilim)

v4'ün v5'e göre - lerı:
    - Çok ağır. Yaklaşık 3kg.
    - Kalın kasa.
    - İş ortamı için fazla çocuksu görüntü.

Bende evde oyuncuyum diyorsan v4 al. Ama ben ise insanlar içinde PC kullanacağım için v4 çok abes geliyor.

Edit: Madem 4GB stoklara girmeyecek 2GB olanlar arasında çok fazla performans farkı yok. Temel farklar yukarıda yazdığım gibi.

Sağ ol dostum.

V4 modeli daha iyi gözüküyor.
    Ben çok tipe önem vermiyorum. Performanstan ödün vermesin yeter :)

V4 modelinin sanırım pili de iyi. Ama gömülüymüş. Bunun bi artısı eksisi olur mu? V5'inki çıkarılabilir vs. :)

• v4 ün soğutması, ses kalitesi, daha iy.
    v5 te ise dvd rom var, ağ kartı daha iy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    9 ay önce açıldı
    Abra A7 V11.3.5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yegemen

v4 ün soğutması, ses kalitesi, daha iy.
    v5 te ise dvd rom var, ağ kartı daha iy.

DVD ROM eksikliği çok önemlimidir dostum? ( aslında saçma bi soru sordum. Bissürü yedeklediğim DVD'LER bir nevi boşa gidecek bunla beraber. )

Aslında V4 şuan 10 adım önde kafamda ama yinede sorayım. :)
  • Harici dvd okuyuci takarsiniz usb ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 3000tl bütçem var hangi monster ı önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kaganiskowf42 Ya aslında taşınabilir harddisk alıcam. O sorunuda öylece kaldırmış olurum. Eski pc'den taşınabilir harddiske atar ondan sonrası malum :)

@faatihb Dostum bütçeniz bir nevi aynı. Ben V4 modelini alıyorum. İki link var V4 olan modeline bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silva Lucas

@kaganiskowf42 Ya aslında taşınabilir harddisk alıcam. O sorunuda öylece kaldırmış olurum. Eski pc'den taşınabilir harddiske atar ondan sonrası malum :)

@faatihb Dostum bütçeniz bir nevi aynı. Ben V4 modelini alıyorum. İki link var V4 olan modeline bakabilirsin.

bende v5 düşünüyorum.
  • Hayırlı olsun dostum o zaman. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.