Şimdi Ara

Monster Abra A5 V4.1 GELDİ !.. (960M) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
9.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

quote:

quote:

quote:

Bende dün itibariyle siparişi verdim

Abra A5 V5.1

Intel core i7 4720HQ 2.60 GHz turbo 3.60 GHz
    Nvidia gtx 960m
    15.6" Full HD
    1 Tb 7200 rpm HDD
    16 gb DDR3 1600 MHz ram
    Kingston 120 gb SSD

Monster Abra A5 V4.1 GELDİ !.. (960M) Monster Abra A5 V4.1 GELDİ !.. (960M)

Hocam hayırlı olsun ilk başta,sizin aldığınız plastik kasa keşke bizim kasadan alsaydınız.

Biliyorum okadar önemsemedim açıkcası kasa tipini ama illaki kalite olarak sizin Kullandığınız kasa daha iyidir

bizim gri yerler metal alışımlı ve baya soğuk soğutmaya bu etkenlerde yardım ediyor,artı olarak subwoofer var valla Almışsınız bi kere hayırlı olsundan başka bişe denilmez :)

Aynen öyle soğutmada sıkıntı yok zaten subwoofer işime yaramaz zira hicbir notebook da müzik dinlemek zevk vermiyor bana teşekkürler

Sonuç Olarak O hoparlörler kullanılacak ve tek müzik olarak bakmıcaksınız olaya hocam... neyse tekrardan hayırlı olsun..

• Arkadaşlar merhaba. Ben Konya'da ikamet ediyorum ve telefon ile adamlarla görüştüm bana benim isteklerim doğrultusunda önerdikleri;

MONSTER ABRA A5 V4.1 15.6" 3.240,00 TL
     Öğrenci indirimi kampanyası !.. ( Kurlardaki artış nedeniyle kampanya 30 Nisan' da sona eriyor !.. )

 Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm

 Intel® HM87 Express Chipset

 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2

 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran

 8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 2133MHz SODIMM

 120GB Kingston mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 550 MB/s - Yazma: 520 MB/s)

 500GB Western Digital Black 7mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3

 Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)

 FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)

 Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n/b/g + Bluetooth 4.0 LE  HD Kamera

Sizce bu donanım ile GTA 5 gibi baba bir oyunu ne derecede oynarım? Bide kasa olarak ebatları nedir tam olarak bunun acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Arkadaşlar merhaba. Ben Konya'da ikamet ediyorum ve telefon ile adamlarla görüştüm bana benim isteklerim doğrultusunda önerdikleri;

MONSTER ABRA A5 V4.1 15.6" 3.240,00 TL
     Öğrenci indirimi kampanyası !.. ( Kurlardaki artış nedeniyle kampanya 30 Nisan' da sona eriyor !.. )

 Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm

 Intel® HM87 Express Chipset

 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2

 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran

 8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 2133MHz SODIMM

 120GB Kingston mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 550 MB/s - Yazma: 520 MB/s)

 500GB Western Digital Black 7mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3

 Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)

 FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)

 Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n/b/g + Bluetooth 4.0 LE  HD Kamera

Sizce bu donanım ile GTA 5 gibi baba bir oyunu ne derecede oynarım? Bide kasa olarak ebatları nedir tam olarak bunun acaba?

GTA5i resimde görülen gibi Highda Açıyor 40 küsür fpsde ultraya çekip bana göre gereksiz olan Antilazing filanı kapanırsa 30-40 arası Ultrada Açar zaten ultra+antilazing için ekran 15.6dan büyük olması lazımki detayları görebilelim.. Kasa Olarak görünüşü güzel ağırlık olarak biraz ağır geldi başka dikkat çeken bi ayrıntısı yok şuanlık.
     Monster Abra A5 V4.1 GELDİ !.. (960M)

• Cihazin oyun ve görünüm videolarini 4 gözle bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Bende aldım abakalım aynı kasa. Sorun yoktur inşallah hala...??
    En geç Cuma'ya elimde inşallah...

MONSTER® ABRA A5 V4.1.1.2 15.6"

8GB (1x8GB)
    DDR3L 1.35V 2133MHz SODIMM :

Intel®
    Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm :

Intel® HM87
    Express Chipset :

4GB GDDR5
    nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2 :

15.6"
    Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran :

Arkadan
    Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) :

Realtek
    RTL8723BE Wireless LAN 802.11n/b/g + Bluetooth 4.0 LE :

HD Kamera :
    (0,00 TL

Windows 8.1
    Standart Lisans 64-Bit (Türkçe) :

120GB
    Kingston mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 550 MB/s - Yazma: 520 MB/s) :

500GB
    Western Digital Black 7mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3 :
  • quote:

8GB (1x8GB)

Intel®

Intel® HM87
    Express Chipset :

4GB GDDR5

15.6"

Arkadan

Realtek

HD Kamera :
    (0,00 TL

Windows 8.1

120GB

500GB

hayırlı olsun hocam
    bu arada 4.1lerin panellerinin modelini yazabilirmisiniz

• iyi günler ben de aynı modeli aldım bugün elime ulaştı pc beklediğimden iyi çıktı fakat sistesinde renkli ve arkadan aydınlatmalı klavye olduğu yazıyor şu an sadece beyaz renkte aydınlatması var herhangi bir renk seçeneği bulamadım eğer varsa ve keşfettiyseniz yazarsanız sevinirim.
  • quote:

8GB (1x8GB)

Intel®

Intel® HM87
    Express Chipset :

4GB GDDR5

15.6"

Arkadan

Realtek

HD Kamera :
    (0,00 TL

Windows 8.1

120GB

500GB

Hocam ilk önce h.o gta5 kampanyası için 4 lüğü aldınız galiba,ben baya araştırmıştım 4lükle 2liğin farkını bu aynı önceden GBtı yüksek olan her bir alet sanki çok iyiymiş gibi teknolojiyi bilmeyenler tarafından övülüyordu tamam ramde harddiskte bu mantık böle ama ekran kartında örnek veriyorum lenovolarda 4 gb ekran kartı olan bazı leptoplarında 64 bit eee bunun 4 gbtı ne işe yarıcak ? Bizdede durum şu mesela shadow of mardor oynuyorsunuz bi ayarda diyor ekran kartı 2 likse medium 4 lükse high o ayarda şu ortamdaki nesneleri tam canlı gösteriyor mediumda hafif bulanık ama sonucta görüntü highda zaten (shadowda ultra yok) uzun lafın kısası veri yolu geniş oluyo fps artışı olmuyormuş deneyemedin bunu miş muşlarla ondan yazıyorum.keşke 3.200 verdikten sonra tulpara yönelseydiniz o kadar parayı verdikten sonra,neyse hocam hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: VYCanisMajoris

iyi günler ben de aynı modeli aldım bugün elime ulaştı pc beklediğimden iyi çıktı fakat sistesinde renkli ve arkadan aydınlatmalı klavye olduğu yazıyor şu an sadece beyaz renkte aydınlatması var herhangi bir renk seçeneği bulamadım eğer varsa ve keşfettiyseniz yazarsanız sevinirim.

Msıdaki gibi değil hocam klavyeler sadece beyaz ve 2 ışık seçeneği var loş bide parlak aydınlatma diye yani beyaZ sadece hocam başka yok bunlarda
  • Arkadaşlar freedos alsak ücretsiz windows 8 yükleyebilirmiyiz? Bu arada alan arkadaşla hayırlı olsun benim en çok istediğim modeli almışsın bir de inceleme videosu çekersen süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Arkadaşlar freedos alsak ücretsiz windows 8 yükleyebilirmiyiz? Bu arada alan arkadaşla hayırlı olsun benim en çok istediğim modeli almışsın bir de inceleme videosu çekersen süper olur

bilgisayarcılardan 20tlye win 8 atıyorlar valla telefona ayaklık bulamadım hala telefonu havada tutacak şuan şehir dışındaym arkadaşta yok valla ondan inceleme yapamadım.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar freedos alsak ücretsiz windows 8 yükleyebilirmiyiz? Bu arada alan arkadaşla hayırlı olsun benim en çok istediğim modeli almışsın bir de inceleme videosu çekersen süper olur

bilgisayarcılardan 20tlye win 8 atıyorlar valla telefona ayaklık bulamadım hala telefonu havada tutacak şuan şehir dışındaym arkadaşta yok valla ondan inceleme yapamadım.

8 güne kadar yapabilirmisiniz bende aynısından almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenPaw

quote:

quote:

Şöle bi düşüncem var sessiz ben çekicem ama sesli anlatmıcam yazıyla anlatmayı düşünüyorum maksat leptopu göstermek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şöle bi düşüncem var sessiz ben çekicem ama sesli anlatmıcam yazıyla anlatmayı düşünüyorum maksat leptopu göstermek.

farketmez hocam pcyi videoda gösterin yeter

• Şuan Videoyu yaptım biraz kolaya kaçtım Sonuç olarak videoda çektim Resimleri filan topladım Youtubeye yükleyince linki buraya atarım..
  • quote:

Şuan Videoyu yaptım biraz kolaya kaçtım Sonuç olarak videoda çektim Resimleri filan topladım Youtubeye yükleyince linki buraya atarım..

bekliyorum hocam
  • quote:

quote:

Şuan Videoyu yaptım biraz kolaya kaçtım Sonuç olarak videoda çektim Resimleri filan topladım Youtubeye yükleyince linki buraya atarım..

bekliyorum hocam

Şuan Videoya eklediğim müzikden dolayı Videonun müziği kıstılar youtubenin kendi müziklerini nerden bulucam ?
  • quote:

quote:

bekliyorum hocam

https://www.youtube.com/watch?v=KT2kqZVl9yw

video budur ama Müziği halledemedim arkadan bi müzik açarsanız güzel olur :)

Eline sağlık hocam güzel video olmuş.

Ekran kalitesinden memnun musun renkler, canlılık ve görüş açısı bakımından? Herhangi bir tepki süresi problemi dikkatini çekti mi?
    Elinize saglik video baya guzel olmus aida dan ekran panelinin ureticisine ve modeline bakabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.