Şimdi Ara

Monster Abra A5 V4.1 GELDİ !.. (960M) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
9.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aga asus x550jk ile ekranlarini kiyaslarsan cok fark var mi. Bi ara x550jk almayi dusunuyodum forumlarda ekranı leş diye yorumlar vardi vazgectim suan monster dusunuyorum :) Bide seninkinin ekrani ips mi ? ips ekran ekletebiliyor musuz daha net ve canli diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snorlanx

aga asus x550jk ile ekranlarini kiyaslarsan cok fark var mi. Bi ara x550jk almayi dusunuyodum forumlarda ekranı leş diye yorumlar vardi vazgectim suan monster dusunuyorum :) Bide seninkinin ekrani ips mi ? ips ekran ekletebiliyor musuz daha net ve canli diyorlar

Asusun ekran full hd olmadığından Monsterla kıyaslarsak tabiki monster bin basar asusun ekran kendini götürüyor ama o kadar çamur ya bu göremiyorum ekranı diyenlere aldırış etme.benim ekran Ips değil maddiyatı zorlayınc sadece leptopa para yetti ekranı taktıramadım..

Asusdan vazgeçmen bi yandan iyi olmuş çünkü saf asus canavar leptopa 5200mü 5400mü ne HDD koyarsa harddisk yani leptop ferrarilikten tofaşa döner tek bana göre x550jjnin kötü yanı odur monsterda 7200rmplik harddisk var ssd şuanlıj yok bayada hızlı.. Şuda var ben asusu 1.800 monsteri 2.800e aldım aradaki 1 milyarla bu farklarda olsun :) asusa 1 milyar daha versen oda koyardı bunları diye düşünüyorum ama yinede monster :)

• selam hocam benim lapptopa hangi windows işletim sistemini yüklemeliyim 8 mi 8.1 mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: baydaa

selam hocam benim lapptopa hangi windows işletim sistemini yüklemeliyim 8 mi 8.1 mi??

win8 tavsiyemdir
  • Shadow of Mordor Ultrada oynuyorum metal yerler hala soğuk fanlar çalışıyor 30-35 arası rahat sahnelerde 45i bile gördüm rahattan kastım çok ince ayrıntı olmayan yerlerde.

http://i.hizliresim.com/8gnmDW.jpg

http://i.hizliresim.com/EYlQ5B.jpg

http://i.hizliresim.com/2g7v8d.jpg

http://i.hizliresim.com/BMXoDQ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 16 Nisan 2015; 13:01:03 >

• Benim abra a5 v4.1 de evde bekliyor su an kibristayim 111 lira n11 indirimi arti 111 lira world puana geldi bakalim msara ssd aldim kingstonun birde

• quote:

Orijinalden alıntı: uysal1001

Benim abra a5 v4.1 de evde bekliyor su an kibristayim 111 lira n11 indirimi arti 111 lira world puana geldi bakalim msara ssd aldim kingstonun birde

hayırlı olsun hocam baya iyiye almışsınız bende 111lira n11 indirimli aldım maximum vardı bende yararlanamadım msatayı deneyip yazarsanız süper olur bende ssd almayı düşünüyordum leptop hızlı ama F16 Olması lazım :)
  • 2 gun icersinde trye gidecegim kurulumlari yaptiktan windows acilis hizi falan eklerim hocam ses kalitesini cok merak ediyorum ben sizde durum nasildir

• quote:

Orijinalden alıntı: uysal1001

2 gun icersinde trye gidecegim kurulumlari yaptiktan windows acilis hizi falan eklerim hocam ses kalitesini cok merak ediyorum ben sizde durum nasildir

DFX Audio enhancer Diye bi program onu kullanıyorum normalde hafif bi boğukluk var bu programla baya arttırıyor berraklaştırıyor sesi altta Bass var o vurmuyordu bu programla bass vurmaya başladı :)
  • Birçoğunun aksine ben kasasını beğendim. Windows 8.1 uefi kurmaya karar verdim şu an indiriyorum. bakalım izlenimlerimi paylaşıcam. Oğuzhan cdden çıkan son sürümleri yükleyip iobit gibi bir programla güncellesem ne dersin?? :D
  • quote:

Birçoğunun aksine ben kasasını beğendim. Windows 8.1 uefi kurmaya karar verdim şu an indiriyorum. bakalım izlenimlerimi paylaşıcam. Oğuzhan cdden çıkan son sürümleri yükleyip iobit gibi bir programla güncellesem ne dersin?? :D

Valla ben kendim win8 attım güncelleme gelince kendi yapıyor kapanırken.
  • yani cdden çıkan sürümleri yüklememe gerek yok mu? o çok iyiymiş bir de warezturkey.netten indirdim.
    Bootsect hatası verdi akşam eve gidince inceleyeceğim. Kurulum olmazsa bilgisayarcıya vericem.
  • quote:

yani cdden çıkan sürümleri yüklememe gerek yok mu? o çok iyiymiş bir de warezturkey.netten indirdim.
    Bootsect hatası verdi akşam eve gidince inceleyeceğim. Kurulum olmazsa bilgisayarcıya vericem.

İlk önce cddeki driverların hepsini kurun, güncelleme gelince güncellersiniz.

• s.a hocam bi sorum olacak yaz başı almayı düşünüyorum menteşe kalitesi nasıl açıkçası menteşenin ortada olması beni biraz tedirğin ediyor bir inceleme videosu çekebilirsen mükemmel olur. Bu modele çekilmemiş inceleme şimdiden teşekkürler.
  • quote:

yani cdden çıkan sürümleri yüklememe gerek yok mu? o çok iyiymiş bir de warezturkey.netten indirdim.

Onu kastetmedim hocam cddeki sürücüleri kurun onlar önemli onlar olmazsa keptop düzgün çalışmaz benim güncelleme geliyor dediğim windows8in kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganzili

s.a hocam bi sorum olacak yaz başı almayı düşünüyorum menteşe kalitesi nasıl açıkçası menteşenin ortada olması beni biraz tedirğin ediyor bir inceleme videosu çekebilirsen mükemmel olur. Bu modele çekilmemiş inceleme şimdiden teşekkürler.

Benimde ilk alırkenki korkum ekran oyuncak leptoplarda olan gibi duruyor diyorlardı ama alışılmıştan farklı oldugu için öle dediklerini geldikten sonra farkettim,inceleme çekicem ama telefonu sabitlicek bi yer bulamadım yoksa şimdiye kadar çekmeyi düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

quote:

s.a hocam bi sorum olacak yaz başı almayı düşünüyorum menteşe kalitesi nasıl açıkçası menteşenin ortada olması beni biraz tedirğin ediyor bir inceleme videosu çekebilirsen mükemmel olur. Bu modele çekilmemiş inceleme şimdiden teşekkürler.

Benimde ilk alırkenki korkum ekran oyuncak leptoplarda olan gibi duruyor diyorlardı ama alışılmıştan farklı oldugu için öle dediklerini geldikten sonra farkettim,inceleme çekicem ama telefonu sabitlicek bi yer bulamadım yoksa şimdiye kadar çekmeyi düşünüyordum.

Kasa kalitesi gerçekten üst düzey gibi geliyor buna ekran da dahil lakin söylediğim gibi tek derdim menteşe :D Şu anki bilgisayarımda menteşenin bağlantılı olduğu yer kırılmıştı. O zamanlar sürüyle kişinin servise giden bilgisayarının sağını solunu kırıp gödnerdiklerini okumuştum ondan dolayı lattopu açmaya korkan ben açıp kendim tamir etmiştim. Yine de inceleme videosu gelirse mükemmel olur :) Sabırla beklemekteyim iyi günler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

quote:

Kasa kalitesi gerçekten üst düzey gibi geliyor buna ekran da dahil lakin söylediğim gibi tek derdim menteşe :D Şu anki bilgisayarımda menteşenin bağlantılı olduğu yer kırılmıştı. O zamanlar sürüyle kişinin servise giden bilgisayarının sağını solunu kırıp gödnerdiklerini okumuştum ondan dolayı lattopu açmaya korkan ben açıp kendim tamir etmiştim. Yine de inceleme videosu gelirse mükemmel olur :) Sabırla beklemekteyim iyi günler...

Valla menteşeler dandik değil süperin bi tık altı öle çok abanılırsa tabiki her malzeme dayanmaz. Bi ayaklık almayı düşünüyorumda fiyatlar 30-50 den baslıyor :)

• HAYIRLI olsun. Aynı cihaz bendede mevcut. :)

• windows 8.1 kurdum uefi kurmayı beceremedim. iobit programını kullanarak tüm sürücüleri yukselttim ve autocad photoshop vb 5 6 program kurdum. pc 32 saniye de açılıyor 37 saniye de kapanıyor simdilik güncellemedir diyip susuyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.