Şimdi Ara

Monster abra a5 v15.2 MEMTES86 Testi Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın donanımhaber kullanıcıları Eylülün 7 sinden bu yana kullandığım gaming notebookumda son 2 gündür sıkıntılarla baş başayım mavi ekran, fps düşüklüğü,oyun sırasında ısınmıyor fakat kendiliğinden oyunu kapatması örneğin cs:go setupları kuramama gibi sorunlar ramin sorunlu olacağını düşündüm başta sonra kendi kendime daha ilk kullanıcısı olduğum laptopun 20 günlük olduğu için heralde yazılımsal dedim ve win10 formatını kendim tekrardan attım etkinleştirdim güncellemeleri ve tüm driverları kurduğumdan eminim.. Fakat mavi ekran almaya devam ettim diğer sıkıntılar devam ediyordu memory_management ti galiba mavi ekranın altında kod Windows Bellek Tanılamayı kullandım sonuçlar ekte Donanımsal Sıkıntı olduğu yazıyordu memtes86 programını keşfedip ramdeki sıkıntıyı daha geniş anlamak için usb ye imageledim test ettim 2400+ hata çıktı daha bellek tarama bitmeden sonuç olarak benim düşündüğüm galiba ram arızası olduğunu keşfettim şimdi;
    Ben garantisi devam eden fakat 15 gün iadesi olan laptopu monster teknik servisine gönderip iadesini istesem bana para iadesi yaparlarmı ramin değiştirilip verilmesini istemiyorum çünkü bazen hoparlördede cızırtı oluyor hepsini belirtip garantiye kendi ellerimle götürücem yüz yüze görüşme gerçekleştiricem sonuç ne olur yardımcı olurmusunuz pazartesi günü yani 23 eylülde teknik servise bırakıcam notebooku.. Şuanda kullanmalımıyım kullanıcı hatası demeleri imkansız heralde çünkü durup dururken böyle sıkıntılar oldu? Sıkıntı ram demidir ben sadece ram testi yapabildim birazda windowsun bu tür testlerine uzak olmam başka hangi programlardan test ederek bakabilirim laptopdaki arızalara bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
    Şimdiden teşekkür ediyorum..
    Monster abra a5 v15.2 MEMTES86 Testi Yardım!Monster abra a5 v15.2 MEMTES86 Testi Yardım!

• Sistem özelliklerini yazmayı unutmuşum:
    Intel® Coffee Lake Core™ i7-9750H
    4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1650 128-Bit
    8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM
    480GB SSD SATA-3 7mm (Okuma: 520 MB/s - Yazma: 450 MB/s)

Cs-go en düşük ayarlar 4:3 ekran 120 fps alıyorum.. Daha önce 200 aşağsına düştüğünü görmemiştim formattan sonra sadece steamden oyun yükleyebildiğim için değeri csgodan ölçebildim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yokmu yardımcı olcak?

• Eğer monster'daki satış kuralları değişmediyse kendi içinde iade sürecini 1 ay olarak belirlemişti. Yani aldığın ürünü koşulsuz şartsız 1 ay içinde iade edebiliyordun. Ki senin leptopunda sıkıntılar mevcut. Sen gidip direkt iade iste bence. Yeni bir leptopda böyle sıkıntıların olması ileride de devam edeceğini gösteriyor. İade etmiyorlarsa başka bir ürün ile değişim iste.

Kolay gelsin.
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı laptop ama yinede sıkıntıya sokuyor insanı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.