Şimdi Ara

Monster Abra A5 v13.1.1 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ablam kimya mühendisliği okuyo ve zamanı gelince mühendislik programları vsde kullanması gerekicek ve alırken de onu idare edebilicek uzun süre götürücek bir bilgisayar almak istedi şu anda piyasaya biraz bakıp biraz araştırdığımda fiyat performans olarak Monster Abra A5 v13.1.1 bu bilgisayardan daha iyisini bulamadım ek olarak bu bilgisayarın Monster Abra A5 v13.1.2 modelinde ssd olarak daha gelişmiş bir ssd kullanılmış (Monster Abra A5 v13.1.1 de 550 okuma 500 yazma Monster Abra A5 v13.1.2 de 1000 okuma 800 yazma) ve aralarında fiyat farkı olarak 200 lira var bence göz ardı edilebilir bir fedakarlık sorum şu aranızda hiç bu bilgisayarı alıp kullanan var mı yada monster abra serisini kullanıp genel olarak gördüğü sorunlar hakkında bilgilendirebilir mi birde 0-4700 fiyatları arasında önerdiğiniz bu performansta laptop bilgisayarlar varsa yardımcı olabilir misiniz

• Valla ben de 2400tl den basladim arastirmaya. Sonra yukari cika cika bu fiyatlara gelip monster buldum. Kullanan birisi yardimci olur umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatı 3800 iken hddlisini almıştım oyunları kaldırıyor sıkıntısız fakat ben kendim ssd alana kadar bu bilgisayardan memnun değilim:) aşırı yavaş kalıyor onun dışında kasa tasarımı fan soğutma sistemi vs beğendim alıp kullanılacak bu fiyatlarda en iyi bilgisayarlardan biri

edit:10 gün kullandım ve mavi ekran hatası aldım,teknik servise götürdüm hdd arızalıymış 0 cihaz verdiler ve şu ana kadar sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faores -- 21 Ağustos 2018; 1:33:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birisi yorum yazdi sonra sildi sanirim

• Arkadaşlar Selamın Aleyküm 4 senedir abra a5 v13.1.1 modelini kullanıyorum cihazımı servise gönderdim bakımları için ancak cihaz geldiğinde bi sorun oldğunu fark ettim cihazımı kapatıyorum kapattıktan 5 saniye sonra cihaz kendini otomatik yeniden açıyor bu durum uyku ve hazırda beklet modları içinde geçerli başına gelen ve ya yardımcı olabilecek olan varmıdır. Şimdiden teşekkür ederim.

SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.