Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V1.1.2.Gürültu Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    hoşuma gitti f/p olarak çok iyi fakat youtube. üzerinden attiklariwww.youtube.com/watch? v=0CvJbqzvXBU&sns=tw

Beni çok soru işaretinde birakti
    40-45 desibel boştayken ses var ve açikcasi bu çok
    fazla gibi geldi bana video izlerken bile bu seviyedemi acaba ? hele fanı actiginizda hiç bir şey duyulamaz
    oluyor. Bir arkadaşında dedigi gibi elektrikli süpürge sesi
    gibi sesi var. Gerçekten ürün ilk actigimizda bile böyle mi
    yoksa ben mi abartiyorum?

Bir de ürünü kullanan arkadaşlar kaç aydır kullandiklarini ve memnun olup olmadiklarini bir sorunla karsilasip karsilasmadiklarinizi belirtirlerse sevinirim :) Ya da MSI GE 60 2 PC-091 XTR Apache mı alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • fan turbo da bu sesi çıkarması gayet doğal. yükske güçte bir işlemci ve ekran kartını soğuturken sessiz çalışmasını bekleyemezsiniz. msı ge serisinin fan sei de aynı bunun gibi. bir fark yok. şu anda oda arkadaşım oyun oynuyor aramız 3-4 metre var. odada uğulduyor fan sesi...

Orijinalden alıntı: tns1

fan turbo da bu sesi çıkarması gayet doğal. yükske güçte bir işlemci ve ekran kartını soğuturken sessiz çalışmasını bekleyemezsiniz. msı ge serisinin fan sei de aynı bunun gibi. bir fark yok. şu anda oda arkadaşım oyun oynuyor aramız 3-4 metre var. odada uğulduyor fan sesi...

Aynen tekrar baktim pek problem yok sizin ürün abra v1 mi v2 mi hangisini tavsiye ederseniz benim gördüğüm kadariyla v2 de daha fazla ses cikiyor gürültü yani :)

oda arkadaşımda msı ge60 var. abra a2 ile msı ge aynı kasa/ürün zaten

Orijinalden alıntı: tns1

bende lenovo y500 var. (abra ların ikisinden de sessizdir )

oda arkadaşımda msı ge60 var. abra a2 ile msı ge aynı kasa/ürün zaten

Dostum SLI hic ugrasasim yok ya bir de 6xx serisi hic bulusmam bu satten sonra Monster alifim alirsam tam f/p ürünü alan arkadaslara da sordum bostayken cok sessizmis

Daha Fazla Göster
  • a5 v1.1.2 var bende. cihazdan memnunum fakat oyun oynarken elim çok terlediği için sol bileğimin değdiği kısımda renk atması var.bunun dışında bir sorunum yok
  • Ben de abra v2.1 düşünüyorum. Kasa falan her şeyi hoşuma gitti. Tek aklıma takılan fan sesi. Film izlerken çok bağırıyor mu alet acaba?

Orijinalden alıntı: Shakumakavelli

Ben de abra v2.1 düşünüyorum. Kasa falan her şeyi hoşuma gitti. Tek aklıma takılan fan sesi. Film izlerken çok bağırıyor mu alet acaba?

Ben direk monster a sordum vu konuyu :

Merhaba,
    Biz çok açıklıkla videolarımızı çekiyoruz. Gördüğün
    desibel değerleri ortama, yere ve işleme göre değişir.
    Zaten video izlerken ya da internette gezinirken turbo
    hızda çalışmayacağı için ses ya da ısınma gibi sorunlarla
    karşılaşmazsın. Ancak ultra performanslı oyunlarda ses
    ve ısınmayı seni rahatsız etmeyecek kadar hissedeceğini
    söyleyebiliriz.

YouTube üzerinden A5 V2 oyun videolari ceken Sinan Bozkurt sordum bir de

Boştayken fan sesi yok gibi bişey. Sessiz yani.

Dediler ben de böyle düsünüyorum artik izledigim onca videodan sonra A5 V2 iyi bir tercih gibi :)

• Abra v2.1 stoklara bugün girecekti. Aradım, 10 ekimde geleceğini söylediler. Beklemedeyim. Asus cn167d ile aralarında gidip geliyorum. Bakalım 10 ekimde hangisine denk gelecek :)

• Asus tam olarak bir oyuncu bilgisayari degil genel olarak ekran karti GTX850M ve DDR3 dikkatini cekerim DDR3 ve GDDR5 e göre 10-15 fps daha kötü bir seviye de bir diger husus HDD 5400RPM de çalışıyor ve fiyati 3000TL o fiyata Monster 870M de alabilirsin sanirsam veya R9290X modellisini hani çok güvenmiyorum dersen begenmem falan bildigim kadariyla 15 veya 30 gün iade edebiliyorsun beğenmezsen iade edersin sen de ama Asus a yönelme oyun oynayacaksan olmadi MSI bak :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.