Şimdi Ara

Monster ABRA A5 V1.1.2 BİOS GÜNCELLEME YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben aranızda yeniyim belki açılmış konu vardır ama bulamadım konu başlığında da belirttiğim gibi ABRA A5 V1.1.2 bios güncellemesi ile ilgili yardıma ihtiyacım var. şimdiden ilginize teşekkürler.

• takipteyim. aynı problemle boğuşuyorum yok mu hiç bilen?
  • neden bios güncellemesi yapıyorsunuz bende de aynı model var da meraktan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batdal Gazi

neden bios güncellemesi yapıyorsunuz bende de aynı model var da meraktan soruyorum

Sizde de yazılar, bazı programlarda, bazı yükleme pencerelerinde falan daha bulanık görünmüyor mu? Mesela yandex browserdaki yazılar bulanık görünüyor bende, fakat chrome ve firefox gayet net.

Bios güncellemesini de asıl istememin nedeni, ekranın sağ altı köşesinde "SecureBoot doğru yapılandırılmadı" ibaresi yazıyordu. Onun bios güncellemesiyle kaybolduğunu okumuştum, fakat otomatik güncellemeleri yapınca kendi kayboldu. Bios güncellemesinin de şu yazıları halledeceğini umuyorum, yoksa ne yapacağımı bilemiyorum bu yazılar ile ilgili. Sizin bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
  • ClearType kalibrasyonu yapmayi deneyin,sorununuzun bios la alakali oldugunu sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batdal Gazi B kullanıcısına yanıt
    Güncel olsun diye güncellemek istedim ama zaten güncel veriyorlarmış sıkıntı kalmadı o yüzden :)
  • Windows 8.1 kullanan arkadaşlar bu otomatik bakım ile ilgili bilgisi olan var mı ? bende hata bulundu değip 3 kez yeniden başlattı sonra bitti bakım ben pek anlamadım ne olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde açılışta monster yazısı acayip bulanık ve bilgisayarı açıp yeniden aşlatmadan bios ekranına girilmiyor win8.1 yüklü eğer düzelicekse ben bios update yapmaya razıyım nasıl yapılıcak bu işlem ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.