Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V1.1.2 15.6' mi yoksa PS4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Son 10 aydır oyunları sıkıca takip ediyorum, günümün 2-3 saati oyun haberlerini inceleyerek, 7-8 saati de oyun oynayarak geçiyor. 2 yıldır mobil oyunlar oynuyorum, bir de külüstür pc'me 12-13 tane oyun aldım haziran ayından beri, o kadar.
    Her ne ise, öğrenciyim, playstation 4 almak istiyorum, dualshock'la oyun oynamak keyifli olur, ama bir PC'ye bakıyorum. This war of mine, ETS2, Arma 3, farming simulator 15 ve daha bir milyon çeşit oyun. Ps4 için kaç adet simulasyon oyunu var söyler misiniz? Yıllık 150 lira PSN ücreti de var
    Steam hem ücretsiz, hem de oyunları ucuz. Ama bir Uncharted, bir the last of us, bir infamous second son yok ki her neyse.
    Öte yandan bakarsanız Monster'ın en ucuz laptop'u 2500 lira! 2500 LİRADAN BAHSEDİYORUZ BURADA! Her neyse... Toplama PC ise bambaşka bir konu, parçaları birleştiremem, zarar vermekten korkuyorum ayrıca her neyse... Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Arma 3 örneğini tekrarlamak istiyoruö, %50 indirimle 62 lira ve enpara indirimiyle 37 liraya geliyor! Her neyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• düşünmem pc derim tabiki. bilgisayar içinden de laptop derim. toplama daha az fiyata daha güçlü şeyler olusturabiliyorsun ama çok baglısın hiçbiryere tasıyamıyorsun sabitleniyorsun.öğrenci adamsın üniversitede vesaire okula getirmen götürmen gerekecek şehir degistirceksin kasayı monitörü nasıl taşıyacan :)

hepsi bir yana ps4 assassin unity'i 22 fps oynatıyor :) oyun özürlü veya değil sonucta bi 980-970 gibi kartlar bundan daha yüksek fpsde oynatıyor. napıcaz ps4'ün ekran kartını mı degiscez :) kısacası pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: merakli oyuncu

Merhaba arkadaşlar. Son 10 aydır oyunları sıkıca takip ediyorum, günümün 2-3 saati oyun haberlerini inceleyerek, 7-8 saati de oyun oynayarak geçiyor. 2 yıldır mobil oyunlar oynuyorum, bir de külüstür pc'me 12-13 tane oyun aldım haziran ayından beri, o kadar.
    Her ne ise, öğrenciyim, playstation 4 almak istiyorum, dualshock'la oyun oynamak keyifli olur, ama bir PC'ye bakıyorum. This war of mine, ETS2, Arma 3, farming simulator 15 ve daha bir milyon çeşit oyun. Ps4 için kaç adet simulasyon oyunu var söyler misiniz? Yıllık 150 lira PSN ücreti de var
    Steam hem ücretsiz, hem de oyunları ucuz. Ama bir Uncharted, bir the last of us, bir infamous second son yok ki her neyse.
    Öte yandan bakarsanız Monster'ın en ucuz laptop'u 2500 lira! 2500 LİRADAN BAHSEDİYORUZ BURADA! Her neyse... Toplama PC ise bambaşka bir konu, parçaları birleştiremem, zarar vermekten korkuyorum ayrıca her neyse... Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Arma 3 örneğini tekrarlamak istiyoruö, %50 indirimle 62 lira ve enpara indirimiyle 37 liraya geliyor! Her neyse.

Sn. merakli oyuncu;

Tüm sorularınızın yanıtını aşağıdaki linkte yer alan DH inceleme videosunda bulabileceğinizi düşünüyoruz.

http://m.donanimhaber.com/videolar/Oyun-icin-dizustu-mu-Konsol-mu-sizler-icin-yorumladik.htm

Saygılarımızla,

Monster Müşteri Hizmetleri

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Abra A5 2.1.1 olsa düşünmeden alıcam fakat 1.1.2'nin kasası çok çirkin duruyor ve kalın. 1.1.2 yerine 2.1.1 kalsaydı piyasada. Asus almak zorunda kalıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vikor

Abra A5 2.1.1 olsa düşünmeden alıcam fakat 1.1.2'nin kasası çok çirkin duruyor ve kalın. 1.1.2 yerine 2.1.1 kalsaydı piyasada. Asus almak zorunda kalıyorum.

çirkin durması önemli değil, ısınmasın ve sarjı uzun süre dayansın yeter.
    HP G62 deneyimim var, oradan biliyorum
  • vikor V kullanıcısına yanıt
    Sn. vikor;

Bütçenizi biraz arttırma şansınız varsa eğer GTX970M ekran kartlı, 25mm kalınlığında ve 2.5Kg ağırlığındaki full alüminyum yüzey kaplamasına sahip Slim tasarımlı yeni ürün modelimizi inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. vikor;

Bütçenizi biraz arttırma şansınız varsa eğer GTX970M ekran kartlı, 25mm kalınlığında ve 2.5Kg ağırlığındaki full alüminyum yüzey kaplamasına sahip Slim tasarımlı yeni ürün modelimizi inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Bahsettiğiniz ürün çok güzel fakat fiyatı bana uygun değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swanford

düşünmem pc derim tabiki. bilgisayar içinden de laptop derim. toplama daha az fiyata daha güçlü şeyler olusturabiliyorsun ama çok baglısın hiçbiryere tasıyamıyorsun sabitleniyorsun.öğrenci adamsın üniversitede vesaire okula getirmen götürmen gerekecek şehir degistirceksin kasayı monitörü nasıl taşıyacan :)

hepsi bir yana ps4 assassin unity'i 22 fps oynatıyor :) oyun özürlü veya değil sonucta bi 980-970 gibi kartlar bundan daha yüksek fpsde oynatıyor. napıcaz ps4'ün ekran kartını mı degiscez :) kısacası pc

evet 2.7 kg lik bir takozu taşıyabilir. ( iyi kas lazım)
  • kardeş 2600 e aldın diyelim monsteri eğer mouseden oynamayı seviyadsan gaming mouse gaming klavye alırsın eğer pc nin hızlı olmasını istiyosan ssd de alırsın ama onu katmıyorum. tootalde 2750 ye fln patlar.
    git sen mediamarkt e 1499 tl ye içinden gta 5 çıkan orjinal ps4 al ama istersen sony garantili olmayan buraya ithal eden firmanın garantisi olan n11 gibi yerlerdende alabilirsin 1300 tl ye içinden kol fln çıkıyo ucuza geliyor baya ama ben olsam n11 den alırım hepsi nerdeyse aynı hizmeti cveriyor.
    159 tl ye the last of s al.
    içinden gta 5 çıkıyo ztn.
    meda markt dan alırsan içinden 1 kol çıkacK 2. kol 229 tl baskasıda oynayacaksa ( pc alcana göre tek oolcan klavyede 2 kisi oynayamaz)
    ben olsam driveclub alırım bide yarıs oyunu olsun.
    infomus second yada istediğin oyunları al kardes.
    2400 e kadar çık sonra unutma psn hesab online oynaak için paralı zart zurt al al psn al diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

kardeş 2600 e aldın diyelim monsteri eğer mouseden oynamayı seviyadsan gaming mouse gaming klavye alırsın eğer pc nin hızlı olmasını istiyosan ssd de alırsın ama onu katmıyorum. tootalde 2750 ye fln patlar.
    git sen mediamarkt e 1499 tl ye içinden gta 5 çıkan orjinal ps4 al ama istersen sony garantili olmayan buraya ithal eden firmanın garantisi olan n11 gibi yerlerdende alabilirsin 1300 tl ye içinden kol fln çıkıyo ucuza geliyor baya ama ben olsam n11 den alırım hepsi nerdeyse aynı hizmeti cveriyor.
    159 tl ye the last of s al.
    içinden gta 5 çıkıyo ztn.
    meda markt dan alırsan içinden 1 kol çıkacK 2. kol 229 tl baskasıda oynayacaksa ( pc alcana göre tek oolcan klavyede 2 kisi oynayamaz)
    ben olsam driveclub alırım bide yarıs oyunu olsun.
    infomus second yada istediğin oyunları al kardes.
    2400 e kadar çık sonra unutma psn hesab online oynaak için paralı zart zurt al al psn al diyor.

Oyun oynamayı seven biriyim, ayda bşr oyun bitiririm, gene de yılda on iki oyun yerine 6 oyun diyelim örneğin.
    Öyle takas bilmem ne uğraşamam, ben bir oyunu aldıysam o oyun kütüphanemde duracak arkadaş, istediğim zaman tekrar oynayabileyim.
    5 yılda 30 oyun, tanesini 150 lira saysan... 4500 lira. Hadi 4000 diyelim.
    Ps4 bu gidişle 1350 bile olur, 1150 lirayken 1250 liraya yükseldi.
    Hadi 1300 de o olsun. 5300.
    PSN yılda 150 lira, üç yıl sonra zam gelip 200 olsa 850 lira, hadi sekiz yüz diyelim. 6100 lira.
    E bir kolun ömrü ne kadar? 1 yıl veya 2 yıl. İki kere de kol değiştirsen yüz elli liradan 300 lira.
    Ee, bir sürü aksesuar var, insan bunları görür de almaz mı? Hadi yüz lira da aksesuarlara.
    Kulaklık ve ps4 camera ekle. En az 500 lira.
    Etti mi sana 7000 lira?
    Diğer açıdan bakarsak, pc 2500 lira.
    Ayda bir oyun alsak, hatta ayda bir değil yılda bir kez steam indirimlerinde 12 oyun alsak.
    %98'e varan indirimler var. Ama biz AAA oyunları sayalım. Wolfenstein the new order, the evil within, sleeping dogs definitive edition falan %66 indirime girmişti, ama biz %50 sayalım, hadi.
    45 liradan 540 lira.
    5 yılda 2700 lira, kulaklığım, mouse'um var. Gene de 5 yılda bunlar eskir, 200 liraya bir gaming mouse ve kulaklık alsak 2900 lira. Bazı oyunlar kolla oynanıyor, xbox 360 kolu 90 lira, 100 sayalım hadi.
    3000 lira. Aradaki fark oldukça belirgin, değil mi?

Full aliminyum yüzey mi gerçekten? Notebookcheck incelemesinde bilek koyma yerleri aliminyum klavyenin altı kauçuk demiş de o yüzden soruyorum.
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Sn. Semruk,

Hangi modelimizi soruyorsunuz?

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 3 Ocak 2015; 16:22:06 >
    Tulpar T5 4.1 Slim kasalı modeliniz
  • quote:

Sn. Semruk,

Hangi modelimizi soruyorsunuz?

Saygılarımızla,

Selam monster ekibi, size bir sorum olacak.
    Önümüzdeki iki yıl boyunca son çıkan oyunları high'da veya ultra'da oynatacak bir laptop arıyorum, hangi monster modelini önerirsiniz?

• Semruk S kullanıcısına yanıt
    Sn. Semruk;

Evet bu modelimiz full alüminyum kasadır. Kasanın altı da, klavye bölümü de,LCD arka bölümü de full alüminyum kaplamadır oldukça şık.

Saygılarımızla,

• Sn. merakli oyuncu;

Notebook almak için ayırdığınız bütçeyi belirtirseniz size uygun özelliklerde bir Monster modeli önerisi elbette yapabiliriz.

Saygılarımızla,

• quote:

Sn. merakli oyuncu;

Notebook almak için ayırdığınız bütçeyi belirtirseniz size uygun özelliklerde bir Monster modeli önerisi elbette yapabiliriz.

Saygılarımızla,

Büyük ihtimalle başlıkta belirttiğim laptopu alacağım, işletim sistemi yerinde freedos yazıyor, yani laptopu aldığımda işletim sitemini ayriyeten mi satın almam gerekecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 3 Ocak 2015; 16:35:12 >
  • Sn. merakli oyuncu;

Evet bu modelimiz FreeDos 'lu olarak yani işletim sistemsiz olarak geliyor. Ancak bu ürün modelimiz ile birlikte dilerseniz orjinal bir işletim sistemi de bizden satın alabilirsiniz bu şekilde 270 TL notebook fiyatına ilave edilecektir.

Ayrıcahttp://www.youtube.com/watch?v=DV4a0GYr1nc&feature=youtu.be linkindeki videoyu da izleyerek sonradan Windows 8.1 'e geçiş işlemini kendiniz de yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Sn. merakli oyuncu;

Evet bu modelimiz FreeDos 'lu olarak yani işletim sistemsiz olarak geliyor. Ancak bu ürün modelimiz ile birlikte dilerseniz orjinal bir işletim sistemi de bizden satın alabilirsiniz bu şekilde 270 TL notebook fiyatına ilave edilecektir.

Ayrıcahttp://www.youtube.com/watch?v=DV4a0GYr1nc&feature=youtu.be linkindeki videoyu da izleyerek sonradan Windows 8.1 'e geçiş işlemini kendiniz de yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

270 liraya hangi işletim sistemini veriyorsunuz? Windows mu, linux mu?

• Sn. merakli oyuncu;

Windows 8.1 SL işletim sistemini 270 TL fiyat ilavesi ile herhangi bir Monster notebook modeli ile birlikte satın alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.