Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V1.1.2 15.6' mi yoksa PS4 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    http://www.notebookcheck.net/Clevo-P651SE-Schenker-XMG-P505-Barebones-Notebook-Review.127978.0.html
    Bu kasayla Tulpar T5 4.1 aynı değiller mi o zaman? Burada denmiş de klavye kauçuk diye. P651SE barebone mu yoksa P650SE mi sizdeki model?
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Sn. Semruk;

Bizdeki model P650SE olan kasalı modeldir ve full alüminyum kaplamadır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
    Teşekkürler cevabınız için çok iyiymiş Arkadaşıma düşünüyoruz bu ürünü. Sayın MonsterMusteriHizmetleri Türk Telekom veya Ttnet ile karşılıklı bir anlaşma yaparak ürün yelpazenizdeki herhangi bir modeli internet veya telefon faturasına ek olarak taksitle alışveriş yapabilme imkanını düşünür müsünüz ? Çok olumlu etkisi olacağını düşünüyorum satışlarınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semruk

Teşekkürler cevabınız için çok iyiymiş Arkadaşıma düşünüyoruz bu ürünü. Sayın MonsterMusteriHizmetleri Türk Telekom veya Ttnet ile karşılıklı bir anlaşma yaparak ürün yelpazenizdeki herhangi bir modeli internet veya telefon faturasına ek olarak taksitle alışveriş yapabilme imkanını düşünür müsünüz ? Çok olumlu etkisi olacağını düşünüyorum satışlarınıza

Ttnet mi? Allah korusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Semruk;

Bizdeki model P650SE olan kasalı modeldir ve full alüminyum kaplamadır.

Saygılarımızla,

Yaza doğru monster notebook'lara zam yapılacak mı? Ya da kampanya yapmayı düşünüyor musunuz?

• Verdikleri hizmet tartışılır ama açık ara en fazla aboneye sahip olan internet şirketi yani bu şirketle yapılacak bir anlaşma daha fazla kişiye ulaştıracaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semruk

Verdikleri hizmet tartışılır ama açık ara en fazla aboneye sahip olan internet şirketi yani bu şirketle yapılacak bir anlaşma daha fazla kişiye ulaştıracaktır

Doksan liraya ayda 2 mbps internet hızı veriyorlar işte, daha ne olsun
    Her neyse, superonline ile yaparlarsa daha iyi olur derim, ama neyle anlaşma yapıp yapmayacağına monster karar verir, isterse hiçbiriyle anlaşma yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: merakli oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

kardeş 2600 e aldın diyelim monsteri eğer mouseden oynamayı seviyadsan gaming mouse gaming klavye alırsın eğer pc nin hızlı olmasını istiyosan ssd de alırsın ama onu katmıyorum. tootalde 2750 ye fln patlar.
    git sen mediamarkt e 1499 tl ye içinden gta 5 çıkan orjinal ps4 al ama istersen sony garantili olmayan buraya ithal eden firmanın garantisi olan n11 gibi yerlerdende alabilirsin 1300 tl ye içinden kol fln çıkıyo ucuza geliyor baya ama ben olsam n11 den alırım hepsi nerdeyse aynı hizmeti cveriyor.
    159 tl ye the last of s al.
    içinden gta 5 çıkıyo ztn.
    meda markt dan alırsan içinden 1 kol çıkacK 2. kol 229 tl baskasıda oynayacaksa ( pc alcana göre tek oolcan klavyede 2 kisi oynayamaz)
    ben olsam driveclub alırım bide yarıs oyunu olsun.
    infomus second yada istediğin oyunları al kardes.
    2400 e kadar çık sonra unutma psn hesab online oynaak için paralı zart zurt al al psn al diyor.

Oyun oynamayı seven biriyim, ayda bşr oyun bitiririm, gene de yılda on iki oyun yerine 6 oyun diyelim örneğin.
    Öyle takas bilmem ne uğraşamam, ben bir oyunu aldıysam o oyun kütüphanemde duracak arkadaş, istediğim zaman tekrar oynayabileyim.
    5 yılda 30 oyun, tanesini 150 lira saysan... 4500 lira. Hadi 4000 diyelim.
    Ps4 bu gidişle 1350 bile olur, 1150 lirayken 1250 liraya yükseldi.
    Hadi 1300 de o olsun. 5300.
    PSN yılda 150 lira, üç yıl sonra zam gelip 200 olsa 850 lira, hadi sekiz yüz diyelim. 6100 lira.
    E bir kolun ömrü ne kadar? 1 yıl veya 2 yıl. İki kere de kol değiştirsen yüz elli liradan 300 lira.
    Ee, bir sürü aksesuar var, insan bunları görür de almaz mı? Hadi yüz lira da aksesuarlara.
    Kulaklık ve ps4 camera ekle. En az 500 lira.
    Etti mi sana 7000 lira?
    Diğer açıdan bakarsak, pc 2500 lira.
    Ayda bir oyun alsak, hatta ayda bir değil yılda bir kez steam indirimlerinde 12 oyun alsak.
    %98'e varan indirimler var. Ama biz AAA oyunları sayalım. Wolfenstein the new order, the evil within, sleeping dogs definitive edition falan %66 indirime girmişti, ama biz %50 sayalım, hadi.
    45 liradan 540 lira.
    5 yılda 2700 lira, kulaklığım, mouse'um var. Gene de 5 yılda bunlar eskir, 200 liraya bir gaming mouse ve kulaklık alsak 2900 lira. Bazı oyunlar kolla oynanıyor, xbox 360 kolu 90 lira, 100 sayalım hadi.
    3000 lira. Aradaki fark oldukça belirgin, değil mi?

Begin error verdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merakli oyuncu

quote:

kardeş 2600 e aldın diyelim monsteri eğer mouseden oynamayı seviyadsan gaming mouse gaming klavye alırsın eğer pc nin hızlı olmasını istiyosan ssd de alırsın ama onu katmıyorum. tootalde 2750 ye fln patlar.
    git sen mediamarkt e 1499 tl ye içinden gta 5 çıkan orjinal ps4 al ama istersen sony garantili olmayan buraya ithal eden firmanın garantisi olan n11 gibi yerlerdende alabilirsin 1300 tl ye içinden kol fln çıkıyo ucuza geliyor baya ama ben olsam n11 den alırım hepsi nerdeyse aynı hizmeti cveriyor.
    159 tl ye the last of s al.
    içinden gta 5 çıkıyo ztn.
    meda markt dan alırsan içinden 1 kol çıkacK 2. kol 229 tl baskasıda oynayacaksa ( pc alcana göre tek oolcan klavyede 2 kisi oynayamaz)
    ben olsam driveclub alırım bide yarıs oyunu olsun.
    infomus second yada istediğin oyunları al kardes.
    2400 e kadar çık sonra unutma psn hesab online oynaak için paralı zart zurt al al psn al diyor.

Oyun oynamayı seven biriyim, ayda bşr oyun bitiririm, gene de yılda on iki oyun yerine 6 oyun diyelim örneğin.
    Öyle takas bilmem ne uğraşamam, ben bir oyunu aldıysam o oyun kütüphanemde duracak arkadaş, istediğim zaman tekrar oynayabileyim.
    5 yılda 30 oyun, tanesini 150 lira saysan... 4500 lira. Hadi 4000 diyelim.
    Ps4 bu gidişle 1350 bile olur, 1150 lirayken 1250 liraya yükseldi.
    Hadi 1300 de o olsun. 5300.
    PSN yılda 150 lira, üç yıl sonra zam gelip 200 olsa 850 lira, hadi sekiz yüz diyelim. 6100 lira.
    E bir kolun ömrü ne kadar? 1 yıl veya 2 yıl. İki kere de kol değiştirsen yüz elli liradan 300 lira.
    Ee, bir sürü aksesuar var, insan bunları görür de almaz mı? Hadi yüz lira da aksesuarlara.
    Kulaklık ve ps4 camera ekle. En az 500 lira.
    Etti mi sana 7000 lira?
    Diğer açıdan bakarsak, pc 2500 lira.
    Ayda bir oyun alsak, hatta ayda bir değil yılda bir kez steam indirimlerinde 12 oyun alsak.
    %98'e varan indirimler var. Ama biz AAA oyunları sayalım. Wolfenstein the new order, the evil within, sleeping dogs definitive edition falan %66 indirime girmişti, ama biz %50 sayalım, hadi.
    45 liradan 540 lira.
    5 yılda 2700 lira, kulaklığım, mouse'um var. Gene de 5 yılda bunlar eskir, 200 liraya bir gaming mouse ve kulaklık alsak 2900 lira. Bazı oyunlar kolla oynanıyor, xbox 360 kolu 90 lira, 100 sayalım hadi.
    3000 lira. Aradaki fark oldukça belirgin, değil mi?

Begin error verdi

36 tane sayı yazmışım, tabii error verir, kafan karışmasın diye bazılarını rakamla değil yazıyla yazmıştım halbukim

• Semruk S kullanıcısına yanıt
    Sn. Semruk;

Uygun koşulların sağlanması durumunda elbette biz de böyle bir imkanı Monster müşterilerine sunmak isteriz. TTNET ile bu konuyu daha önce yönetim kademesinde konuşmuştuk zaten biliyorsunuz daha önce de Playstore 'dan oyun satın alan kişiler arasından yapılacak olan çekiliş ile 4 şanslı talihliye Monster notebook hediye etmiştik. http://www.chip.com.tr/haber/playstore-dan-hediye-laptop-kampanyasi_49043.html linkinde CHIP 'in yaptığı haberi inceleyebilirsiniz. Elbette sizlerin de bu gibi konularda TTNET 'e yazılı veya sözlü taleplerde bulunmanız durumunda ilerleyen dönemlerde bu türden bir kampanyayı TTNET ile gerçekleştirmeyi biz de isteriz neden olmasın diyoruz.

Saygılarımızla,

• Sn. merakli oyuncu;

Şuan devam eden Sömestir indirimi kampanyamız bulunuyor. Yaza doğru notebook fiyatlarımızın ne yönde değişeceği konusunda şimdiden herhangi bir öngürüde bulunamıyoruz maalesef yani bu aslında birçok kritere bağlı bir durum dolar kuru, notebook üreticilerinden alacağımız notebook maliyetleri, gümrük ve yol masrafları gibi bir çok kriter söz konusu.

Saygılarımızla,

Harikasınız gerçekleşmesi halinde tadından yenmeyen bir kampanya olacaktır Bu konuyu daha önce gündeme aldığınızı bilmiyordum çok sevindim ilginizin olmasına. Sizden halihazırda laptop almış olmama rağmen ben bile gerçekleşmesi için mail ve telefonlarla destek vereceğim. Bu şekilde almayı düşünen arkadaşlara da aynını yapmalarını öneriyorum arz talep meselesi çok önemli yayalım bu haberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. merakli oyuncu;

Şuan devam eden Sömestir indirimi kampanyamız bulunuyor. Yaza doğru notebook fiyatlarımızın ne yönde değişeceği konusunda şimdiden herhangi bir öngürüde bulunamıyoruz maalesef yani bu aslında birçok kritere bağlı bir durum dolar kuru, notebook üreticilerinden alacağımız notebook maliyetleri, gümrük ve yol masrafları gibi bir çok kriter söz konusu.

Saygılarımızla,

Düzenleme: şimdi gördüm, gayet iyiymiş.
    Abra a5 v1.1.2 ila v.1.1 arasında çok büyük bir fark var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 3 Ocak 2015; 18:59:40 >

• Sn. merakli oyuncu;

ABRA A5 V1.1 ile V1.1.2 modellerimiz arasında sadece sabit disk (V1.1 modeli 1TB 7200RPM disk ile V1.1.2 modeli ise 750GB 7200RPM disk ile geliyor) ve bir de taşıma çantası farkı bulunuyor. Ancak ABRA A5 V1.1.2 modelimiz N11 mağazamıza özel olarak MONSTER SIRT ÇANTASI hediyeldir. V1.1.2 modelimizin N11 mağazamızdaki ürün linkini aşağıya incelemeniz için ekliyoruz.

http://www.n11.com/monster-abra-a5-v112-156-P26814366

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.