Şimdi Ara

Monster abra a5 gtx 960m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi günler diliyorum.Nasipse sene sonu üniversite sınavından sonra bilgisayar almayı planlıyorum.Aklımda da abra a5 var.
    1 Sizce yaza kadar gtx960m bu modele gelir mi?
    2 Gelmez ise beklemeli miyim?
    3 Ne kadar performans farkı yaratır?
    Şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayar almadan 6 ay önce araştırma yapmanız yersiz. 10 gün önce başlayın araştırmalarınıza
  • Mart sonu , nisan başında gelecek model 200tl bir fiyat farkı olacakmış

Şöle diyim LoL, dota 2 , cs go tarzı oyunlara takılıyorsan 860m yeter

fakat sistemi zorliyacak oyunla oynamak istiyorsan 960m bekle
  • 860m'i hafife almayın lütfen. Shadow of Mordor, Skyrim, BF4, Watch Dogs gibi oyunları yüksek ayarlarda oynatabiliyor. Ancak tabii ki 960m çok daha iyi bu konuda.

• Nasıl yani 960 m bu modele mi gelecek :D Müthiş olur vallahi.Bilmiyordum böyle olacağını.Fiyat farkını performans farkını merak ediyorum.Beni bu konuda bilgilendirir misiniz ?
  • 960m gelmeyecek gelecek olan model 965m olacak.Arada % 20 civarı performans farkı olur fiyat farkı ise maksimum 300 llira oynar ,bu tarihten sonra 965m beklemek daha mantıklı bir seçenek.
  • monstera sorduğumda cevapları şu oldu :

''GTX 960M ekran kartları ile donatılmış modellerimizin, Mart ayının sonlarına doğru stoklarımıza giriş yapması beklenmektedir. Yeni bir kasa tasaramı ile geleceği kesin olmakla beraber ne yazık ki ayrıntıları şu an için paylaşamıyoruz. ''

Fiyatının 200tl fazla olması bekleniyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

960m gelmeyecek gelecek olan model 965m olacak.Arada % 20 civarı performans farkı olur fiyat farkı ise maksimum 300 llira oynar ,bu tarihten sonra 965m beklemek daha mantıklı bir seçenek.

Monster 965m ekran kartı modelini kullanmayacağını belirtti çoktan. Arayıp sorabilirsiniz ben aradığımda 965m yerine 960m kullanacağız dediler.
  • 970 ile 965 arasında çok az bir fark olduğu için 965 gelmeyecekmiş ama arkadaşın dediği gibi mart ayı içinde 960 modelleri gelecekmiş bende çok kararsızım beklesem mi yoksa 860 mı alsam diye şimdilik düşünüyorum sadece hala karar veremedim

Oynayacağım oyun dota 2 ve 4 5 yıl beni idare etsin istiyorum gta 6 çıktığı zaman normal ayarlarda oynatsın yeter istiyorum ne tavsiye edersiniz sevgili arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal İnan -- 4 Şubat 2015; 0:56:36 >
  • Celal İnan C kullanıcısına yanıt
    Tulpar t5-t7

• Bütçem elverse t7 alırım ama maalesef. Ayrıca 17 inc istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih3442

Öncelikle iyi günler diliyorum.Nasipse sene sonu üniversite sınavından sonra bilgisayar almayı planlıyorum.Aklımda da abra a5 var.
    1 Sizce yaza kadar gtx960m bu modele gelir mi?
    2 Gelmez ise beklemeli miyim?
    3 Ne kadar performans farkı yaratır?
    Şimdiden teşekkür ediyorum

1-Mart-Nisan gibi gelecek.Hemde yeni slim kasa ile.(monsterdan aldım bilgileri)

2-1-1.5 ay kadar beklerseniz kesinlikle bekleyin ,benim gibi.

3-Gtx860mden %20-25 daha performanslı olabilir.

Tam abra a5 v1.1 alıyordum geçen hafta bir baktım yenileri geliyor ,beklemeye karar verdim.

Benim tek bekleme amacım kasanın değişecek olması.
  • bende 960m i bekleyeceğim ancak sabırsızlanıyorum yani stoklara girmeden 1 ay öncesinde felan pc yi tanıtma gibi bi durumları felan yok mu?
    Gta 6 çıktığında orta ayarda oynamak istiyorum dediğin için Tulpar demiştim, şuan 860 m ile gta 5 i high de oynayamazsin diye tahmin ediyorum. 6 çıktığında çok daha yüksek sistem isteyecek yani 970m bile mediumda ya oynatır ya oynatmaz oyunlar çok hızlı gelişiyor laptoplar da öyle, şimdi alınan cihaz gta 6 ya kadar baya geride kalmış olur

• huso60 kullanıcısına yanıt
    Gta 5 sistem gereksinimleri açıklandı ve önerilen ekran kartı gtx660. Yani gtx970m den büyük farkla güçsüz bir kart. Bana da garip geldi ama herhalde çok iyi optimize etmişlerdir diyelim. Sonuç olarak 970m ultrada bile sorunsuz açacak görünüşe göre. Ama gta6 da ne olur bilinmez. 860m ise gtx660 'ın %80 i gücünde yaklaşık. Ultra olmaz high olur gibi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 4 Şubat 2015; 21:41:36 >
  • 860m şuan belki high da oynatır gta5 i ama 960 gta 6 yı mediumda acamayacaktir . 3-4 senede bir gta çıkıyor ama 6 ayda bir seri ekran kartı çıkıyor. muhtemelen gta 6 nın 3 sene sonra çıkacağını düşünürsek minimum gereksinimlerde 860-960m gibi bi kart isteyecektir . o da low da oynamak için. bunlar tabi sadece tahmin benim çok fazla tecrübem yok laptop konusunda oyun açısından

• 860m in gta 5 i ultrada oynatabileceğini düşünüyorum ancak şöyle düşünürsek yani gta 6 için

Gtx660 çıkış tarihini bilmiyorum ama yılda bir ekran kartı serisi çıktığını farz ediyorum 3 yıl önce çıkmıştır yani bundan 3 yıl sonra gta 6 çıkarsa biz 960m ile önerilen ayarlarda oynayabileceğiz düz mantık yaptım kızmayın

Bu kadar kişi bekliyoruz 960m i inşallah 860m e göre %20 30 daha performanslı olur beklediğimize değer

Bir arkadaşda bahsetmiş şu günlerde bir tanıtım videosu çıksa performansını görsek harika olur

960m 860m e göre belki %30 daha performanslı olmayacaktır ama emin olun beklemeye değer çünkü 8xx serisi ile 9xx serisi arasında mimari farkı var. yeni maxwell teknolojisiyle kartlardaki ısınma çok azaldı. 80 lerden 60 lara inmiş durumda. sırf bunun için bile beklenir. zaten hız farkı da olacaktır 860m ile 30 fps aldığınız oyunu 38-40 fps ile oynayabilirsiniz ortalama
  • Arkadaşlar beklenen model çıktı nasıl buldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bartreew01

Arkadaşlar beklenen model çıktı nasıl buldunuz?

süperr

aldım hayırlısıyla

5.1.1
    +
    IPS
    +
    120 m2sata ssd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.