Merhabalar bugün football manager oynarken bir anda ekran parlaklığı düştü ve titremeye başladı. Ekranı parlaklığı %100 iken sürekli titreme yaşıyorum %0'a getirince ekran titremiyor ve doğal olarak parlaklık çok düşük. Ekran titremesi derken aslında ekran sabit titremiyor ama ışık gidip geliyor. Video'da gözüküyor. Diğer oranlara getirdiğim de ise parlaklık %0'dan bile daha karanlık oluyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba? Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tetanoz -- 9 Ağustos 2021; 4:40:32 > |
Monster A5 Ekran Parlaklığı Sorunu

-
-
Öncelikle ekran ölçekleme düzeyini 125'ten 100'e alın. Daha sonra Nvidia denetim masasından ekran/çözünürlük değiştirme yerinden panelinizin desteklediği yenileme hızlarına bakın. 144 ise 60'a alın ya da 60 ise 144'e çıkarın bi. En yüksek 60 ise daha düşük yenileme hızları var ise onlar arasında geçiş yapın. Sorunun devam edip etmediğini gözlemleyin.
Sorun devam ediyorsa en başta iki ihtimal söz konusu. Birincisi ekran kartınız ile panel arasındaki bağlantıyı sağlayan fleksi kablosu. İkincisi ise panelin kendisi. Fleksi kablosunda bir sıkıntı var ise yenisi ile değiştirildiğinde sorun çözülür. Panel sıkıntılı ise ne yazık ki yeni panel almanız gerekecek. Bunların tespiti için ise bilgisayarınızı teknik servise götürmeniz gerekecek.
Kolay gelsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X