Şimdi Ara

Monopoly Elektronik Bankacılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla oynadık.Banka olan kişi çıldırdı. Paramızında ne kadar oldugunu bilemiyoruz. Normal paralı olan çok iyiydi. monopoly elektronik bankacılık sakın banka olmayın kafayı yersiniz.La yer alıcam para çıkmıyo çıldırdım.Bir daha oynarsam tövbe.

• banka olmayız, hatta oynamayız bilE.
  • Para hırsızlığına karşı çıktı zaten
  • 6 kişi oynadık 1 kişiyi kasa yaptık yemin ederim ömür törpüsü oldu sen alıyor musun sen veriyor musun demekten beynimizin suyu aktı sürekli kart veriliyor ediliyor oyun kısalacagına uzadı resmen para çalmakta iyi hoşta oyunu batırmışlar resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

6 kişi oynadık 1 kişiyi kasa yaptık yemin ederim ömür törpüsü oldu sen alıyor musun sen veriyor musun demekten beynimizin suyu aktı sürekli kart veriliyor ediliyor oyun kısalacagına uzadı resmen para çalmakta iyi hoşta oyunu batırmışlar resmen

Aynen hocam.Bir ara kartı elime alamadım. O gelir vergisi yokmu bitirdi beni
  • Bir de herkese 100k ver gibi bir ceza var. Onunla uğraşana kadar sıfırdan kutu oyunu yapılır.
  • monopoly kağıt para ile oynanır arkadaşım.olay zaten bankayı kandırmak ve el altından para çalmaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O değil de her ev için bilmemkaç k her otel için bilmemkaç m ver diyen kart... senin yatacak yerin yok be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Bir de herkese 100k ver gibi bir ceza var. Onunla uğraşana kadar sıfırdan kutu oyunu yapılır.

Bugün banka olan arkadaşa verdik aynı kart çıktı adam şaşırdı kime atacağını 6 kişi oynadık En sonunda bıraktı başka biri geçti. Birde bilgisayar mühendisi abiye şans kartı çıktı bilgisayarınıza virüs bulaşmıştır 1 M ödeyin orda koptuk zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.