uygulamalardan ödenebilme var acıklamalarına bakın ben tt uygulamasından kart bilgilerini girerek ödedim. |
Bildirim
uygulamalardan ödenebilme var acıklamalarına bakın ben tt uygulamasından kart bilgilerini girerek ödedim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
evet düzelmiş fatura ödedim hemen |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
20:27 amazon.com harcamam için SMS geldi. |
Geçerli yerler arasında hala yazıyor, vermek zorundalar. 20:07'de Hepsiburada'dan alışveriş yaptım, gelmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
mono fiziki kart 5 haftadır AGT kurye'de, AGT kurye whatsapp otomatik mesaj şöyle: 1- Takip no:******* QNB FİNANSBANK gönderiniz için son durum bilgisi: . Gecikme için özür dileriz. İlgili birim bilgilendirilecektir. Gönderiniz şu an ****** ilindedir. mono uygulamasının destek kısmından ise hiç dönüş yok. Bu durumda ne yapabilirim. Olmazsa ekran görüntülerini alıp BDDK E-Şikayet yoluna gireceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan515 -- 20 Ekim 2023; 12:55:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 20 Ekim 2023; 14:18:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İadeyi değil, iadeye hak kazandığımızı bildiren sms'in gelmediğini kastetmek istemiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |