Şimdi Ara

MONO AMFİ TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar elimde 2 mid takımı 2 tane 30cmlik 1400lük pıoner woofer var.Bunları ayrı ayrı anfilere bağlamaya karar kıldım daha verimli bass alabilmek için.Netten streo anfi sipariş ettim 220 liraya ASS markası.İyi olduğunu duydum.Mono anfide kararsız kaldım.Sizden 200-300 arası mono tavsiyelerini bekliyorum veya bu tesisattan daha sağlam hangi amfilerden ses ve bass alabilirm?

Teşekürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

Selamünalyküm.

Arkadaşlar elimde 2 mid takımı 2 tane 30cmlik 1400lük pıoner woofer var.Bunları ayrı ayrı anfilere bağlamaya karar kıldım daha verimli bass alabilmek için.Netten streo anfi sipariş ettim 220 liraya ASS markası.İyi olduğunu duydum.Mono anfide kararsız kaldım.Sizden 200-300 arası mono tavsiyelerini bekliyorum veya bu tesisattan daha sağlam hangi amfilerden ses ve bass alabilirm?

Teşekürler...

Eğer bu sistemi beslemek istiyorsan ass marka amfi hiçte iyi değil

ayrıca 100 amper akü takman gerekicek

dahası jbl gto 1201.1 mono bass amfisi almalısın murtaş garanti etiketi olmalı üzerinde

• JBL AMFİ DEDİĞİNİ ALSAK MİDLERİ ASS KALDIRMAZ MI DİYOSUN YANİ
  • VEYA BİTANE ALSAK SAĞLAMINI ALSAK HER İKİSİNDENDE İSTEDİĞİMİZ VERİMİ ALABİLİRMİYİZ?
  • iki takım mid 13 cm ve 2 adet 30cm pioneer 1400 watt woofer ikisinin toplam rms değeri 800 waat bize bu woofer ları en iyi performansta çalıştıracak bir mono amfi gerekiyor bütçe min 230 max 250 tl yardım lütfen .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty849

iki takım mid 13 cm ve 2 adet 30cm pioneer 1400 watt woofer ikisinin toplam rms değeri 800 waat bize bu woofer ları en iyi performansta çalıştıracak bir mono amfi gerekiyor bütçe min 230 max 250 tl yardım lütfen .....

....
  • Hocam mono amfi soundmagus dk 1200 alabilirsiniz fakat alt yapınızın sağlam olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar..

1400 watt (400 RMS) Pionner ts-w311s4 SUBWOOFER aldım. baglantı şeklı olarak 4 ohm yazıyor.
    EN ucuz ve başarılı şekilde bır baglantı yapabılecegım bır amfi arıyoum.
    fakat bu ohm değerlerinden anlamıyorum.
    sizlerden ricam mesela xetech 600.1 mono amfi almalısın ve şu şekilde baglamalısın. yada stereo şöyle bır amfi almalısın ve
    şöyle baglamalısın..
    Bayağı kafam karıştı. acil yardım ederseniz cok sevınırım.
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hondam22

Selam arkadaşlar..

1400 watt (400 RMS) Pionner ts-w311s4 SUBWOOFER aldım. baglantı şeklı olarak 4 ohm yazıyor.
    EN ucuz ve başarılı şekilde bır baglantı yapabılecegım bır amfi arıyoum.
    fakat bu ohm değerlerinden anlamıyorum.
    sizlerden ricam mesela xetech 600.1 mono amfi almalısın ve şu şekilde baglamalısın. yada stereo şöyle bır amfi almalısın ve
    şöyle baglamalısın..
    Bayağı kafam karıştı. acil yardım ederseniz cok sevınırım.
    Saygılar..

merhaba, ts-w311s4 single 4 ohm (tek bobin 4 ohm subwoofer.) ohmaj yükseldikçe güç düşer ses alitesi artar, aynı şekilde maliyettte artar, ohmaj düşer ise se kalitesi azalır verim ve performans artar, subwooferi çalıştırma maliyeti düşer. Kafanızı karıştırmıyayım xetec 600.1 veya cadence csa 650.1 gibi mono amfiler gayet iyi işinizi görür.

• cok tesekkurler dostum. bıde kafama takılan şu ki tek bobin ve 4 ohm da calısabılen subeoofer alarak yanlış mı yaptım..
    mesela aynı serinin d4 olanı var 2 ohm da da çalısıyor..
    ne dersın ?
  • Çift bobin yani d4 olan modeli alsaydınız daha uygun maliyetli bi amfi ile kullanabilirdiniz düşük omaj ses kalitesi açısından pek iyi olmasada performans ve fiyat açısından daha makul hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.