Şimdi Ara

MONİTÖRÜN RENGİ GİDİP GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    crt monitör kullanıyorum 3 sene olmuştur. son zamanlarda ekran rengi yeşile, sarıya dönüyor ben de monitöre iki tane yapıştırıyorum ancak düzeliyor. . Özellikle oyun oynarken çok sinir bozucu iyice karanlıklaşıyor titriyor falan kırasım geliyor , neyse sorun monitörde mi yoksa ekran kartı ile monitör arasındaki kabloyu değiştirsem yeter mi? teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: trityum

herkese merhaba
    crt monitör kullanıyorum 3 sene olmuştur. son zamanlarda ekran rengi yeşile, sarıya dönüyor ben de monitöre iki tane yapıştırıyorum ancak düzeliyor. . Özellikle oyun oynarken çok sinir bozucu iyice karanlıklaşıyor titriyor falan kırasım geliyor , neyse sorun monitörde mi yoksa ekran kartı ile monitör arasındaki kabloyu değiştirsem yeter mi? teşekkürler şimdiden.

dostum senın baglantı buyuk ıhtımal vga çıkış ilk başta bir ekran kartının ucundaki kabloyu oynat bakalım renk degısmelerı olucakmı sonra birde monitore baglı olan tarafını oynat eğer o şekil bir renk değişme söz konusu ise buyuk ıhtımal aletın cıkıslarındakı vga parcasında sorun olabılır

EKRAN KARTINA VGA GİRİŞİ EK APARAT OLARAK TAKILIYOR O APARAT YERİNE TAM OTURMUYOR OLABILIR BENIM ÖYLEYDİ ONU İYİCE SABİTLEMEN LAZIM OYNAYINCA RENK GİDİP GELİYOR AMA EĞER SENDE RENK HEP YEŞİLSE Bİ KABLOYU OYNAT BAKALIM DEGISME OLUCAK MI OLURSA KABLONUN İÇİNDE SIKINTI OLABİLİR. EĞER MONİTOR TUPLU ISE MONITORDE SIKINTI OLMA IHTIMALI YUKSEK ONDA RENK TUPU GIBI BISEY VAR TAM BILMIYORUM O BITINCE RENGI HEP KIRMIZI YADA YESIL OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: trityum

herkese merhaba

Vga kablonu degistirip dene bir de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse gidip geliyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.