Herkese merhaba öncelikle.Ben 2 gün önce 144hz Asus VP249QGR monitörünü aldım.Bir kaç haftaya yeni kasa alacağımdan denemek,ölü piksel var mı yok u diye kontrol etmek için laptopuma taktım (Casper Nirvana c800).Önce hiçbir sıkıntı olmadı.Sonra oyuna falan girdim yine sıkıntı yok.Sonra masaüstüne dönüp video izlemeye başladım.Bir kaç dk sonra ekran sürekli gidip gelmeye başladı.Sonra yine sıkıntısız çalıştı.Kutunun içinden çıkan hdmi ile denedim kendi hdmi kablomla denedim iksinde de aynı.Sizce sıkıntı monitörde mi yoksa kabloda ya da laptoptan mı kaynaklı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Casper Nirvana C800 özellikler:
İşletim Sistemi: Windows 10 Homenirvana-c800 Ekran Kartı: GeForce® GTX™ 950M Paylaşımsız 4GB DDR3 128 Bit Hafıza: 2x SO-DIMM slot, DDR3L 1600, maksimum 16 GB’a kadar Ekran: 15.6” Full HD, LED Depolama: 2.5” 9,5 mm /7 mm HDD 1000 GB SATA, 1000 GB SATA + 128 GB M.2 SSD, 480 GB SSD Arttırabilir Hafıza: Kart Okuyucu (MMC, SD, SDHC, SDXC) Batarya: Li-Ion 18650 2600 mAh (37.4 Whr)
Başka bi bilgisayar kullanarak dene veya VGA girişi varsa laptobunda VGA ile dene hdmı girisinde arıza olabilir. VGA kablon yoksa televizyona hdmi ile bağla görüntü monitör gibiyse sorun laptoptandır.