Şimdi Ara

Monitörüme Elektrik Gitmiyordu. Teknik Servis Adaptörün Bozuk Olduğunu Söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Monitörüm, evin sigortası atınca çalışmamaya başladı.
    Teknik servise götürdüm. Adaptörünün bozuk olduğunu, ellerinde adaptör bulunmadığını, monitöre uyumlu herhangi bir adaptör kullanabileceğimi söylediler.
    Bende çin malı 12V 3a bir adaptör aldım. Monitöre bağladım.
    Bilgisayarı açtıktan kısa bir süre sonra bir ses ve kokuyla birlikte bilgisayar kapandı. Tekrar açmak istediğimde monitöre elektrik geliyor, bilgisayar çalışıyor ancak görüntü gelmiyordu.
    Anladığım kadarıyla ekran kartı bozuldu ve yenisini alacağım.
    Peki adaptör konusunu ne yapacağım ?

• Cok alakasiz olmus monitorunun adaptoru bozulmus degistirdim diyosun sonra ekran karti yandi diyosun ekran karti oyle yanmaz sadece bozulur kisa devre yada aşiri voltaj gelmedigi surece. Benim tavsiyem vatan bilgisayara danisin-goturun esnaf bilgisayarcilara goturmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki her ne olduysa oldu ekran kartı bir şekilde zarar gördü
    monitörün adaptörü için nasıl bi yol izlemeliyim kafam karışık o konuda
  • Ekraniniza elektrik geliyosa ışigi yaniyorsa hatta ekrandan menuye girebiliyorsaniz sorun yok adaptorde yine bir ariza olduguna eminseniz orjinal adaptorunuzun ustundeki bilgilerden watt amper volt ozelliklerine bakin internetten sibaris edin ve birde ekran kartiniz yandiysa anakart uzerinden baglayin ekrana e hala goruntu gelmiyorsa yapacak birsey yok toptan bir degisim lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 8 Mart 2016; 9:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esas sorun internette adaptör üzerindeki bilgilere göre arama yaptığımda sipariş edecek adaptör bulamamam
  • ayrıca ekrana elektrik geliyor adaptör de pek bi sıkıntı yok gibi
    yalnız ekran kartının yanmasına ne sebep olmuş olabilir onu anlayamadım
  • Adaptörün resmini at, uygun adaptör önerelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.