Şimdi Ara

monitörümden ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nvdia Geforge 9600 ekran kartı ve Asus Mx290ontör kullanıyorum. Montörü ekran kartına hem hdmi hemde dvi ile bağladım ama ses gelmiyor monitörden ne yapmam lazım ses almak için?

• dahili monnitörden ses gelmeme sorunu benim yeğenimin bilgisayarında da vardı, bilgisayarın ses ikonunda kırmızı x işareti vardı,o x işareti olan ses ikonuna sağ tıklayıp "Sorun Gider" dediğim zaman ise "Bağlı bir hoparlör yok" hatasını veriyordu, her yolu denedik; kabloları, bağlantıları kontrol ettik, giriş-çıkış yerlerini değiştirdik, baktık ki sorun donanımsal değil biz de ilk başta driver booster adlı ücretsiz sürücü güncelleme programını kullandık ses kartı sürücüsünü otomatik yükler diye , işe yaramadı, sonra DriverToolkit isimli bir program bulduk, internet üzerinden bir lisans anahtarı bulup programı çalıştırdık ve bu sefer işe yaradı, o programı çalıştırdığımda ilk defa aşağıdaki resimde gördüğünüz "VIA HD Audıo" isimli ses kartının sürücüsünün eksik olduğunu gördüm hemen onu indirdim ve sorun çözüldü, o x işareti gitti ve dahili monitörden ses gelmeye başladı, yani sorunun çözümü DriverToolkit isimli programı indirip, lisans anahtarını da internetten bulup girmek haberiniz olsun;
    https://drivertoolkit.tr.softonic.com/ bu siteden proramı indirin,
    bu siteden ise hotmail ve lisans anahtarını alıp programa giri, eğer bu anahtar çalışmıyorsa başka bir anahtar bulup ekleyin

SORUNUNUZ YAZILIMSAL İSE KESİN ÇÖZÜM BUDUR

monitörümden ses gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasadan çok ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Monitörden gelen ses
    18 yıl önce açıldı
    Monitöre görüntü gelmiyor
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.