Şimdi Ara

MONİTÖRÜM ÇÖP'E GİDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 2-3 Ay önce bir sistem topladım monitör almadım çünkü elimde eski TV / Monitör arası bir ekran vardı. Markası AXEN 19" LCD TV diye geçiyor. Sistemi kurdum oyun oynarken tv'nin üst kısmında ses +-, kanal +- tuşları vardı bende tvnin sesini kısıyım diye yanlışlıkla kanal değiştirdim. "BU ARADA KUMANDASI YOK SADECE MENÜ TUŞU VAR" Ve 1 aydır kullanamıyorum çünkü ekrana görüntü gelmiyor HDMİ kısmına geçmem lazım eskiden kabloyu yaktığım gibi gelirdi artık gelmiyor. Piyasa'da kumandası yok birebir baktım. Sizce nasıl hdmi'ye geçireceğim tv'yi şuan DTV kısmında kaldı geçmiyor.

Lütfen yardım edin maddi durumum sıkıntılı yeni bir monitör alamam tek çarem tamir etmem lazım :(
    Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada öne çıkarabilir misiniz acaba belki birileri görüp yardım edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themiR_0 -- 6 Şubat 2020; 17:15:12 >

• Telefona kumanda programı yüklemeyi denedinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı tuşa tekrar basarak kaynak değişmez mi acaba

• Tv'nin arkasında model, seri no vs yazan yerden bakarak model vs tam olarak yazabilir misin? Belki bulabiliriz ona göre kumanda.
  • Piyasada Universal kumandalar var onlardan al bir dene derim.
  • S4 mini gibi dahili infrared bulunan telefonlar direk universal kumandaya dönüşüyor zaten. Çevrenizde infrared bulunan bir telefon bulun.
  • Çevremde evet kızlötesi olan telefon aradım fakat yok hatta kendi kızılötesi alıcımı yapmaya çalıştım 2 tane yaptım onlar da sonuç vermedi yani çalışmadılar. TV'nin tam model kodu: 19" LCD TV AXEN / LT-1219XNAB

Kumandaların fiyatları 20 30 TL arası alırım istesem ama boşuna para harcamak istemiyorum ya olamzsa? Eğer çalışacağından emin olduğunuz bir kumanda varsa lkinkini atabilir misiniz?
    AYRICA HEREKSE TEŞEKKÜR EDERİM :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ses veya kanal değiştirme tuşlarından + ve - tuşlarına birlikte basmayı dener misin? O şekilde menüye erişebilirsin. Eski tüplü regal TV de o şekilde ayar menüsü açılıyordu. Belki olur.

• haqoco kullanıcısına yanıt
    Hocam menü tuşu var menü de açılıyıor ama oradan bir şey yapamıyorum her şeyi denedim
  • Bir elektronikçiye git, kumanda çalışmazsa geri getirebilirmiyim diyerek al. Çalışırsa zaten sorun yok, çalışmazsa iade et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Bir elektronikçiye git, kumanda çalışmazsa geri getirebilirmiyim diyerek al. Çalışırsa zaten sorun yok, çalışmazsa iade et.
    Ona de gerek yok, TV'si ufakmış zaten, 19 inç.

TV'yi kolunun altına alıp dükkana götürsün, fişi takıp kumandayı denesinler iki dakika.
  • ücretsiz bana gönder çöp atma yazık....
  • Aynen öyle boşu boşuna kendini yoruyor 20 30 tl para gidecek yapıcak bir şey yok eyer kumanda alırsa ama senin dediğini yaparsa monitör alıp TV çiye gitse para almadan yapar bu işlemi

• Kullanım klavuzu linki;

ekilavuz.com
    Axen LT-1219XNAB LCD TV Televizyon - Kullanma Kılavuzu - Sayfa:15
    https://ekilavuz.com/amp/axen-lt-1219xnab-lcd-tv-televizyon--b670d4579a561bb5-15

PR + - Tuşlarına basılı tutarak kaynak değiştirmeyi deneyin.

• LG telefonlarda bazı samsunglarda kumanda oluyor. Çevrenizi biraz zorlayın komşular olur arkadaşlar olur o da yoksa arkadaşların dediği gibi tutun götürün elektrikçiye tüm kumandaları deneyin biri çalıştırır mutlaka.

Aşırı zor bi durum değil ama oturduğunuz yerden düzelmesini de bekleyemezsiniz.

• Bu nasıl bir dramdır hocam konumunuzu söyleyin telefonunu destekleyen bi forumdaş gelip değiştirsin iki saniye
  • Kumandaya gerek yok illaki ustundeki tuslardan bir kombinasyon ile kaynak degistirilir yukarıda bir üye atmış onun dediğini deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.