Şimdi Ara

Monitörü Nasıl bozarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde lg flatron w2242s monitör var. Babam yeni monitör almama izin vermiyor. Bu monitörü bozma gerekiyor ki yenisini alabileyim. benim bozduğum anlaşılmadan nasıl halledebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O monitörü bozmana hiç gerek yok. Sanıyorum ki yaşın küçük. Hazır okullar tatilken babana söyle seni bi yere çırak versin 3 ay kazandığın 3-5 kuruşu baban tamamlar ve monitörünü alır. Böyle cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın dersinize bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xRavel

    O monitörü bozmana hiç gerek yok. Sanıyorum ki yaşın küçük. Hazır okullar tatilken babana söyle seni bi yere çırak versin 3 ay kazandığın 3-5 kuruşu baban tamamlar ve monitörünü alır. Böyle cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın dersinize bakın.

    18 yaşındayım ve çalışıyorum kendi paramla alicam sıkıntı yok merak etme kardeşim. yorum yazmadan önce profile bakarsan iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_karaca_x -- 30 Haziran 2016; 3:06:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki izgaralardan biraz su damlat yeterli olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörü kendi paranla alacaksan, babana söyle.Paranı sağda solda ıvır zıvırda harcayacağına elle tutulur bir şeylere vermek istediğini söyle.Mevcut monitörün istediğin gibi çalışmadığını,imkanın varken yükseltmek istediğini söylersin.Büyük çoğunlukla çalıştırığı için elindeki parayı harcattırmak istemedikleri için olumlu bakmayacaklar.Genel korumacı bir aile yapısı,sen iradenle bir şey yapmaya kalksan kendi öngördükleri ve bir çokkez haklı oldukları konuda insanların önlerini keserler.Ha devam etsen belki zararına olur veya ilerde başka bir şeye para yetmeyebilir ama bunu bizzat deneyerek yaşamalısın. Böylece insanların özgüvenleri gelişmişyor ne yazıkki.Elin Avrupalısı yaş küçük demeden ülke geziyor,bizde farklı ile gitsek 30 defa aranıyoruz,sevmek ilgilenmek,kollamak güzel bir şey ama fazlası insanın karakterine dezavantaj oluyor bence.Senin yapacağın,maden kendi paranla alacaksın ve paran yeterli elindeki monitörü iyi kötü satmaya bakmalısın,sonra yenisini alırsın.yok pararı baban verecekse ekonomik durum göz önüne alınarak mecburen yapacak bir şey olmuyor.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.