Şimdi Ara

Monitore Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba beyler, ara sıra monitore görüntü gelmezdi arkasından elektrik kablosunu çıkartıp takınca düzelirdi. Şimdi hiç bir şekilde monitore görüntü gelmiyor. Bilgisayara giden kabloyu çıkarınca ekranda uyarı yazıları çıkıyor ama takınca yine siyah ekran. İşin garibi Bilgisayarı televizyona bağlayınca görüntü alabiliyorum. Acaba monitor mü bozuldu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigantes -- 14 Ağustos 2016; 12:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı sorun bugün bendede oldu. Aylardır pc açınca görüntü 10dk sonra gelirdi ama dün normal bir şekilde kapattım. Bugün sabah açtım ama görüntü gelmiyor. Arkadaşın gibi vga dan televizyona görüntü geliyor monitöre gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu yorum yapacak arkadaşlar. Ona göre yeni ekran alıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zivilyn

    Aynı sorun bugün bendede oldu. Aylardır pc açınca görüntü 10dk sonra gelirdi ama dün normal bir şekilde kapattım. Bugün sabah açtım ama görüntü gelmiyor. Arkadaşın gibi vga dan televizyona görüntü geliyor monitöre gelmiyor.

    Kasayla birlikte monitörü tamirciye götürdüm sorun monitördeymiş. Monitörün alt tuşları bozulmuş. Lg servisine götürdüm 120 TL fiyat çıkardılar. Sıfırı 600 TL mecbur yapın dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brigantes B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Garantisi devam ediyor muydu bitmiş miydi? Eğer bitmiş olsaydı örneğin İzmir Tekservisim var oraya gönderebilirdin. Daha uygun fiyat çıkabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Ekrana görüntü gelmiyor.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.