Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor...

3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> Monitöre görüntü gelmiyor...
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Er
    14 Mesaj
    Problemim biraz karışık gibi ama şu şekilde özetliyebilirim.
    1. Bilgisarım açılışta fareyi çalıştırmamaya başladı. daha sonra ise açılışta ekrana hiç görüntü gelmiyor ve bilgisayar ötmeye başladı.
    2. Bunun üzerine Amd tabanlı bir anakart + amd 2600 işlemci + 256 DDR Ram + Ekran Kartı 8X aldım. ve parçaları birleştirdim. (güç kaynağım , monitörüm ve diskim vardı. bunları da yeni almıştım zaten.)
    3. Sonuçta bu yeni konfigürasyonda fişi pirize taktığımda hiç power düğmesine basmadan açılıyor. ama ekrana görüntü gelmiyor.. Monitörün ledi kırmızı devamlı.
    Benim anlamadım neden prizi takar takmaz çalışıyor. ve de güç kaynağının fanı da çalışıyor
    fikirlerinizi bekliyorum...



    |
    |
    _____________________________
  • Binbaşı
    1799 Mesaj
    quote:

    Orjinalden alıntı: cengab

    Problemim biraz karışık gibi ama şu şekilde özetliyebilirim.
    1. Bilgisarım açılışta fareyi çalıştırmamaya başladı. daha sonra ise açılışta ekrana hiç görüntü gelmiyor ve bilgisayar ötmeye başladı.
    2. Bunun üzerine Amd tabanlı bir anakart + amd 2600 işlemci + 256 DDR Ram + Ekran Kartı 8X aldım. ve parçaları birleştirdim. (güç kaynağım , monitörüm ve diskim vardı. bunları da yeni almıştım zaten.)
    3. Sonuçta bu yeni konfigürasyonda fişi pirize taktığımda hiç power düğmesine basmadan açılıyor. ama ekrana görüntü gelmiyor.. Monitörün ledi kırmızı devamlı.
    Benim anlamadım neden prizi takar takmaz çalışıyor. ve de güç kaynağının fanı da çalışıyor
    fikirlerinizi bekliyorum...



    nütn parçaları tekrar yeniden birleştir özenle ide led power led reset leri de itinayla kendi yerlerine tak kullandığın ide kablosu hdd ne uyumlu olan kullan udma ise udma kablo kullan cd rom a normal ide kablo kullan anakartın 8x desteği varmı

    sorunun bir çok nedeni olabilir işlemcinin çarpan ayarlaını frakans ayarlarını nerden yaplıyorsa biostan veya swicht ten yap deneyerek sorunu çözebilirsin olmazsa başka psu tak dene kaliteli bi gerçek 300 watt psu almanı tavsiye ederim
    |
    |
    _____________________________




  • Çavuş
    85 Mesaj
    kardeş 450 waat lık kaliteli bir güç kaynağı kulla powersupply den o tür hatalar oluyor maalesef benimde başıma gelmişti
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    662 Mesaj
    Monitöre hiç görüntünün gelmemesi muhtemelen ekran kartınla alakalı bir olay. Anakartın ekran kartını desteklemiyor veya AGP slotuna iyi yerleşmemiş olabilir. Bu gibi durumda açılışta biiiip sesi alırsın. Ya da Monitörün kablosunda veya kendinde bir sorun olabilir. Monitör kablosunun söketindeki uçları bir kontrol et, eğilme veya kırılma var mı? Monitörü başka bir makinede dene. Makinenin kendi kendine açılışına gelince sistemin power ayarlarından olabileceği gibi, Powerin ATX ucunu (4 yuvalı söket) doğru veya hiç takmamandan kaynaklanabilir. Ya da anakarın bu poweri desteklemiyor olabilir.
    Bu söylediklerimi dikkate alararak sistemi bir kez daha gözden geçirmenizi öneririm.
    Kolay gelsin.
    |
    |
    _____________________________
    "İnsan ilişkilerini düzenleyen altın kural karşılıklı anlayış ve hoşgörü duygusudur. Herkesin aynı şekilde düşünmesi olanak dışıdır. Herkes, değişik açılardan, gerçeğin ancak bir bölümünü görebilir."
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
e-ticaret
sohbet
haberler
üniversite
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Blogio
SEO
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,141
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.