Şimdi Ara

Monitördeki çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim monitörüm ün sağ altında bir tuş var bu tuşa hızlıca basıp çekince oyunlarda çözünürlüğü değiştirince sağ ve solda siyah çizgileri kaldırmaya yarıyordu ama bu gün oyunu oynarken düğmeye bastım ve monitörüm ün ayarları değişti. Ekranda çizgiler var (ama bu çizgiler renk gibi değil saydamlar) ve bilgisayarımın tarih saat bölümü yani sağ alt tarafı tam çıkmıyor aynı şekilde başlat yeri yani sol alt kısmı da yok ama mouse yi kaydırınca ulaşabiliyorum. Bu hatanın çözümünü arıyorum lütfen yardım edin!!!


    Monitörüm: AOC E2270SWHN



  • Fotoğraf koyarsanız daha açıklayıcı olur ve daha rahat çözüm bulursunuz, sanırım bahsettiğiniz özellik otomatik düzeltme (adjusting) masaüstünde tekrar adjusting yapmayı denemişsinizdir, tüm kabloları söküp tekrar deneyin eğer düzelmezse başka bir pcde düzeltmeyi deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 20 Kasım 2019; 9:33:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fotoğraf atamıyorum ama her şeyi denedim sizin bahsettiğinizi de ancak hiç bir şekilde düzelmiyor sorunun monitör kaynaklı olduğunu öğrendim bilgisayarın içinde bir arıza sonucu oluşmamış. Daha fazla çözüm yöntemi sunabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.