Şimdi Ara

MONİTÖRDE GÖRÜNTÜ FORMATI AYARI..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG 1752 TQSF model monitör kullanıyorum.Xbox 360 ile oyun oynarken görüntü 16:9 formatında geliyor.Monitörün tam ekran olması için ne yapmam gerekir?Cihazı monitöre bağlamadan önce tv de tam ekran görüntü almıştım.İşin içinden çıkamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.....

Orjinalden alıntı: gökhan44

Arkadaşlar LG 1752 TQSF model monitör kullanıyorum.Xbox 360 ile oyun oynarken görüntü 16:9 formatında geliyor.Monitörün tam ekran olması için ne yapmam gerekir?Cihazı monitöre bağlamadan önce tv de tam ekran görüntü almıştım.İşin içinden çıkamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.....

merhaba arkadaşım saanırım senin monitör geniş ekran değil. o zman sen ne yaparsan yap monitöre bazı oyunlar alttan ve üsttenn siyah şeritle daraltılarak gelecek. ha tam ekran da yapabilirsin ama yani ayarlardan 16.9 u seçersin ama ekranın geniş ekran olmadığı için bu sefer karakterler, arabalar vs,,, sağdan ve soldan sıkıştırılmış bir şekilde(kare ekrana tam oturtmak için) selvi boylum alyazmalım gözükecek :)

o yüzden en iyisi 16.9 ekran alman.

• 16:9 formatında monitör yok bildiğim kadarıyla.Varmı?
  • piyasa 16:9 monitor yok şuanda çıkacağınıda sanmıyorum 16:10 var
    quote:

Orjinalden alıntı: desert78

16:9 formatında monitör yok bildiğim kadarıyla.Varmı?

psn: AlanZ_7z

• 16:10 monitörde 16:9 formatında oynarsak ne gibi fark olur?
    Daha Fazla Göster
  • Oha o zaman ne yapmak lazım?

Orjinalden alıntı: desert78

Oha o zaman ne yapmak lazım?

16.9 formatlı lcd tv alman lazım Hd destekli yada öyle bişi. ama 16.10 monitör alırsan yinede memnun kalırsın pişman olmazsın kesinlikle kimsenin kalmadığı gibi. sadece çözünürlük değerleri tam örtüşmediği için (1440x900) görüntüde biraz kırılmalar olabiliyo ama kaliteli bir oyunda rahatsız etmiyo kesinlikle hatta okadar kolay anlamıyorsun da diyebilirim.
  • Ben biraz abarttım tabi 16:9 widescreen yaparsın yine ayarı ama doğal çözünürlük olmayacağından çok hafif bir uzama olacaktır. Arkadaşın dediği gibi bu uzamayı hissetmek zor. Kırılmaları da aynı şekilde. Ben de eskiden 940BW'de oynuyordum konsolu. Hiç rahatsız olmuyordum. Zaten Xbox 360 kullananların büyük bölümü PC monitörü kullanıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.