Şimdi Ara

Monitörde görüntü anlık gidip geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Son birkaç aydır monitörümde değişik bir sorun var. Gün içinde birkaç defa monitör gidip geliyor. İlk başta temassızlık sandım ama değil çünkü güç kablosunu değiştirdim ve genelde bir şey izlerken yani pcye temas etmediğimde gidip geliyor. Ve genelde de pc açık olduğu ilk 2 saat olmuyor bu sonraki 3 4 saatte gidip gelmeler oluyor yaklaşık 15dkda 1.
    Mesela oyun oynuyorum. Ekran kararıyor dvi yazısı geliyor ve tekrar açılıyor. Ancak bu gitgel güçle alakalı değil sanki dvi kablosu temassız gibi. Ancak dvi kablosunu değiştirdim sorun azaldı ancak yine bir kere oldu. Başına gelen veya bu işten anlayan varsa yardım ederse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 23 Ekim 2019; 12:48:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısı bana da oluyor. Monitörüm 2K Casper 60 hertz. Overclockla 85 yaptım ama OC öncesi de vardı. Tam olarak dediğin gibi oluyor ekran gidiyo DP yazısıyla birlikte geri geliyor. Sanki görüntü kablosunda temassızlık varmış gibi, ama farklı kablolar da denedim. Monitörde olduğuna eminim sıkıntının. Sistemim imzamda var. Sen de sistemini monitörünü vs yazarsan belki ortak noktalarımızı düşünüp sıkıntıyı tespit edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnkrtkn

Aynısı bana da oluyor. Monitörüm 2K Casper 60 hertz. Overclockla 85 yaptım ama OC öncesi de vardı. Tam olarak dediğin gibi oluyor ekran gidiyo DP yazısıyla birlikte geri geliyor. Sanki görüntü kablosunda temassızlık varmış gibi, ama farklı kablolar da denedim. Monitörde olduğuna eminim sıkıntının. Sistemim imzamda var. Sen de sistemini monitörünü vs yazarsan belki ortak noktalarımızı düşünüp sıkıntıyı tespit edebiliriz.
    Hocam aynen güçle alakalı değil ekran kablosuyla oynuyor gibi ancak kabloyla oynayınca olmuyor kablo sabit dururken oluyor yani temassızlık da değil. Ekran kararıyor hemen geri geliyor köşeye dvi yazıyor. Sistemim toplama. İntel i5 4590 gtx 1050 monitör markam Pro 2000 1080p 21.5 inch.
    Bu olaylar başlamadan önce herhangi değişiklik de yapmadım. Görüntü kablosunu(dvi) değiştirdim sorun azaldı (1kere oldu bu sefer) ancak devam etti.
    İnternette araştırdım elektrik tesisatıyla bile alakalı olabileceğini gördüm. Yani sorun çok geniş bi yelpazede inşallah sorunumuzu bir şekilde çözebiliriz.
    Bi de 2 ay önce bilgisayarı başka bir odaya taşıdım burdaki elektrik mi yetmiyor ondan bile suphelendim yani internette o kadar çok sebep gördüm ki araştırınca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 23 Ekim 2019; 13:36:30 >

• LazPlayboy kullanıcısına yanıt
    Ben de kablo değiştirdim çözüm olmadı. Böyle kullanıyorum artık yapacak bir şey yok
  • quote:

Ben de kablo değiştirdim çözüm olmadı. Böyle kullanıyorum artık yapacak bir şey yok
    Sizde ne zamandır oluyor. Bende yaklaşık bikaç haftadır ve gitgide artıyor gibime geldi

• LazPlayboy kullanıcısına yanıt
    Benim zateen monitör 1 aydır. Geldiğinden beri oluyor ama sıklaşma hissetmedim yani hatta giderek daha az oluyo gibi
  • quote:

Benim zateen monitör 1 aydır. Geldiğinden beri oluyor ama sıklaşma hissetmedim yani hatta giderek daha az oluyo gibi
    Ha monitorunuz değiştiğinden beri oluyor anladığım kadarıyla. Sizdeki de 1 2 saniyelik ekran kararıp geri gelince dvi veya dp yazısı çıkması ama monitörün bu git gel süresince çalışmaya devam etmesi seklindeyse (yani monitörün güç girişiyle veya güç kaynağıyla alakalı değilse) büyük ihtimalle benim de sorunum monitördedir hocam.

İnternette o görüntü kablolarının monitöre bağlandığı yerde interver? mi ne kartı varmış onla alakalı olduğunu söyleyen yazılar okumuştum o interver mi ne kartıyla alakalı olabilir sorunumuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, monitörünüz halen çalışıyor mu? Bende ki ekran da gidip geliyor ama elektrik kaynaklı sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.