Şimdi Ara

Monitör Uzmanları Yardımcı Olur Musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet profesyonel beyler ve bayanlar :) Pazar araştırması ve panel özellikleri araştırmasından sonra

size başvurayım dedim :) İps panel çok merakım vardı. Ama okuduklarıma göre oyunlarda sorun

yaratıyormuş. Neyse ben kullanım alanımı yazayım tavsiye sizden ;

- Evet oyun oynarım aktif steam kullanıcısıyım ama çokta önem vermiyorum. En çok takıldıgım oyun

Dota2.En son BO2 takıldım işte.
    - Web tasarım yapıyorum.
    - Ve film tutkum vardır seçerek ve kaliteli formatta izlerim.

350 Tl gibi sınırım var.

İps panel merakım tabletten sonra çıktı. Görüntüyü çok sevdim. Ama oyunlarda herkes şikayetçi.

Söyleyin bakalım prolar tavsiyelerinizi. Birde ürün fiyatı atıyorum 400 olur kampanya beklerim

sıkıntı olmaz.

Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Bi tane şunu buldum ;http://www.incehesap.com/lg-22ea53v-p-monitor-fiyati-24117/

• valla ben uzman değilimde zaten bu fiyata alacağın ips monitörler üst düzey bir ips monitör olmaz, hani 24 inch vs de bu limitle bulunabileceğini sanmıyorum, bence linkini verdiğin monitör gayet iyi 5ms tepki süresiyle alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Evet profesyonel beyler ve bayanlar :) Pazar araştırması ve panel özellikleri araştırmasından sonra

size başvurayım dedim :) İps panel çok merakım vardı. Ama okuduklarıma göre oyunlarda sorun

yaratıyormuş. Neyse ben kullanım alanımı yazayım tavsiye sizden ;

- Evet oyun oynarım aktif steam kullanıcısıyım ama çokta önem vermiyorum. En çok takıldıgım oyun

Dota2.En son BO2 takıldım işte.
    - Web tasarım yapıyorum.
    - Ve film tutkum vardır seçerek ve kaliteli formatta izlerim.

350 Tl gibi sınırım var.

İps panel merakım tabletten sonra çıktı. Görüntüyü çok sevdim. Ama oyunlarda herkes şikayetçi.

Söyleyin bakalım prolar tavsiyelerinizi. Birde ürün fiyatı atıyorum 400 olur kampanya beklerim

sıkıntı olmaz.

Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Bi tane şunu buldum ;http://www.incehesap.com/lg-22ea53v-p-monitor-fiyati-24117/

AOC
    21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    300 TL

buyur kardeş idealdir başkasına bakma boşa.

• adam ips diyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

adam ips diyor :D

bu fiyata dalga geçebilir anca gerçekçi olamaz o yüzden bahsetmedim bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: casual

adam ips diyor :D

bu fiyata dalga geçebilir anca gerçekçi olamaz o yüzden bahsetmedim bile.

Est. dalga geçme gibi bir niyetim yok. Mesala verdiğim linkteki ürün 400tl. Ve ips ekran. Sizin öneride bulunduğunuz erkan ile karşılaştırabilir misiniz rica etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Est. dalga geçme gibi bir niyetim yok. Mesala verdiğim linkteki ürün 400tl. Ve ips ekran. Sizin öneride bulunduğunuz erkan ile karşılaştırabilir misiniz rica etsem ?

yok kardeş bu ne böyle görülmemiş duyulmamış modelleri insanlara kakalamaya çalışıyorlar yarın öbürgün ölüpikseli çıksa değiştirmez bile.

bu fiyata ips sevdasından vazgeç yada 560 tl yi gözden çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel monitör 500 tl ye ips olucakda 300 tl ye mi olmucak lg dediyse vardır bir bildigi yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi4545

güzel monitör 500 tl ye ips olucakda 300 tl ye mi olmucak lg dediyse vardır bir bildigi yakışır

350 dedim :) 420 Tlye kadar baya model var aslında ips. En azından şöyle kargo felan beleşe gelse alacağımda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.