Bildirim
monitör uzatma kablosu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yan oda ne kadar uzak? -
hocam ben diyim 5 metre, sen de 15 metre -
5M'de sorun olmayabilir fakat 15M'den emin değilim. 3 ve 5M monitör kabloları satılıyor onu biliyorum ama daha uzununu duymadım.
quote:
Orjinalden alıntı: kepenk
hocam ben diyim 5 metre, sen de 15 metre
-
5 metre çok. 2,5 mt ye monitör,klavye, mouse uzatma kabloları mevcut yalnız. -
10m veya 15m çokmu uzun kalır?
dınnnnn dibimde başım şişti artık -
teşekkürler cevaplar için.
duvarı delicem o zaman.
peki... -
Aslında fena fikir değil. Benimda akşama kadar kafam şişiyor ya..
quote:
Orjinalden alıntı: kepenk
teşekkürler cevaplar için.
duvarı delicem o zaman.
peki...
-
arkadaşım ne olursa olsun fiber optik kablolar hariç 2 metre ve üzeri data yani bilgi kablosu tavsiye edilmiyor -
Bende var 10 metrelik. Yazılar okunmuyor görüntü bulanık. -
ya hakkaten iyi fikir bi de cd romu uzatacan oh bilgisayarı da klavyeden açıp kapatacan ses namına hiçbişey yok abi düşüniim biraaz bende olmazsa balkonda bi dolaba falan koyarım kasayı :) kasa da karizma ama napalım sessizlik için görüntüden ödün verebilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: bjv16
ya hakkaten iyi fikir bi de cd romu uzatacan oh bilgisayarı da klavyeden açıp kapatacan ses namına hiçbişey yok abi düşüniim biraaz bende olmazsa balkonda bi dolaba falan koyarım kasayı :) kasa da karizma ama napalım sessizlik için görüntüden ödün verebilirim
ben cdromu hiç kullanmıyorum. ayda yılda bir.
bide, kasa balkonda sakata gelmesin? -
abi bu olayı düşünüyorum ya gece uyku gimedi gözüme :D 0 ses olacak ya muhteşem bişey. şu arkadaşın mesajına takıldım yazılar okkunmuyomuş ya 5 metrede sorun olurmu acaba -
çalıştığım yerde eski bi monitör vardı, bileniniz vardır, siyah beyaz ekran, ufacık, tahmini 10" bişidi galiba onu 8 - 10 metre uzatmıştı bi arkadaş, hiçbi problemde olmamıştı. ama şuan bizim kullandığımız monitörler nası tepki verir bilmem. neolursa olsun ben kasayı dışarı koymak istiyorum. evde yalnız yaşıyorum zaten. yan odada da bilgisayar ikamet etsin
duvarı delemezsem, dışkapının mandalı muamelesi yapıcam kasaya.
-
abi dayanamadım butun kabloları aldım attım sonunda kasayı kapının dısına oh be sessizlik gibisi yokmus! ama bi sorun var klavyeyi usb den bağlayınca görmüyo. nasıl halledeblrm?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X