Şimdi Ara

Monitör'üm neden böyle oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar monitörüm kullandıktan bir süre sonra ekran böyle oluyor, hatta bu en iyisi daha kötüde oluyor, bazen ritim gibi gidip geliyor, ayrıca belli bölgeleri aşırı ısınıyor.
    ben adaptörden şüpheleniyorum fazla güç veriyor olabilir. diyorum ama emimim koruyucusu falan vardır.
    ayrıca vga girşinde de bazı deformasyonlar var ondan da olabilirmi. yoksa sorun ekrandamı

Monitör'üm neden böyle oluyor

• vga girişinden sorun

Orijinalden alıntı: nuttyumut

vga girişinden sorun

Kardeş eminmisin çünkü ekranın belli bölgeleri de aşırı derecede ısınıyor. ve ekran bir süre sonra böyle oluyor ısındıkça böyle oluyor
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD bozuk mu değil mi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.